طرز تهیه کره مغزیجات خانگی: از کره بادام زمینی تا کره پسته با طعمی خاص
میدانستید که با همه مغزیجات میتوانید کره درست کنید؟ امروز میتوانید طرز تهیه کره بادام زمینی یا هر مغز دیگری را بیاموزید.
چکیده : یکی از محبوبترین خوراکیهای صبحانه، کره بادام زمینی است. البته کره بادام زمینی تنها برای صبحانه استفاده نمیشود، بسیاری از افراد قبل از ورزش با یک تست کره بادام زمینی و موز همراه با کمی عسل از خودشان پذیرایی میکنند. اما فقط بادام زمینی نیست که میشود از آن کره درست کرد.
یکی از محبوبترین خوراکیهای صبحانه، کره بادام زمینی است. البته کره بادام زمینی تنها برای صبحانه استفاده نمیشود، بسیاری از افراد قبل از ورزش با یک تست کره بادام زمینی و موز همراه با کمی عسل از خودشان پذیرایی میکنند. اما فقط بادام زمینی نیست که میشود از آن کره درست کرد.
همیشه چیزهایی که در خانه تهیه میکند، نسبت به گزینههایی که خریداری میکنید، سالمتر هستند. میدانستید که با همه مغزیجات میتوانید کره درست کنید؟ میتوانید خودتان در خانه کره پسته یا کره فندق درست کنید. امروز میتوانید طرز تهیه کره بادام زمینی یا هر مغز دیگری را بیاموزید و خودتان در خانه آنها را درست کنید.
کره بادام زمینی و کره پسته: از دانه تا کره
اولین قدم برای تهیه کره بادام زمینی یا کره پسته یا هر مغز دیگری، تهیه مواد اولیه باکیفیت است. وقتی خودتان در خانه چیزی را درست میکنید، باید از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید، چون مواد افزودنی و روشهایی که کارخانهها برای خوشمزه کردن محصولاتشان استفاده میکنند، در دسترس شما نیست؛ تازه تمام مزیت محصولات خانگی به حذف شدن همین مواد افزودنی است! پس اگر مواد اولیه شما کیفیت پایینی داشته باشند، هم کیفیت کره شما پایین خواهد آمد هم مزه خوبی نخواهد داشت.
برای تهیه بادام زمینی، پسته یا هر آجیل و مغزیجات دیگری، بهتر است از فروشگاههای معتبر و باسابقه خرید کنید. فروشگاه اینترنتی بارجیل با چندین سال سابقه، همیشه در جلب رضایت مشتریانش موفق بوده. کیفیت بالای محصولات و قیمت مناسب آنها، در کنار بستهبندی بهداشتی و ارسال رایگان، بارجیل را از سایر فروشندگان متمایز میکند. برای خرید بهترین محصولات با ارزانترین قیمت، به خرید و قیمت بادام زمینی و خرید و قیمت پسته در فروشگاه بارجیل سر بزنید.
مواد اولیه کره بادام زمینی و کره پسته: مغزهایی از دل طبیعت
فقط 1 چیز نیاز دارید، چیزی که میخواهید کرهاش را درست کنید. نه روغن، نه آب و نه شیرین کننده. در واقع، اضافه کردن موادی مانند روغن، آب، سیروپ یا شیرین کنندههای دیگر بافت خامهای کره را از بین میبرد.
چیز دیگری که برای درست کردن کره بادام زمینی یا کره پسته خانگی به آن نیاز دارید، یک غذاساز یا یک مخلوطکن است و همچنین برای تهیه کره مرغوب نیاز به خرید بادام زمینی با بهترین کیفیت دارید.
طرز تهیه کره بادام زمینی و کره پسته: قدم به قدم در خانه
طرز تهیه کره بادام زمینی و کره پسته مثل هم است. در واقع طرز تهیه کره همه مغزیجات مثل هم است:
* اول بادام زمینی، پسته، گردو، فندق، بادام درختی یا هر مغز دیگری که انتخاب کردهاید را جدا کنید.
* آنها را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید.
* دستگاه را روی دور تند بگذارید و صبر کنید. ممکن است کمی معطل شوید، پس عجله نکنید. چیزی حدود 15 دقیقه وقت لازم است تا به یک کره صاف و خامهای دست پیدا کنید.
خواص کره بادام زمینی و کره پسته: انتخابی سالم برای صبحانه
چه بادام زمینی، چه کره آن، خواص زیادی برای بدن دارند. این در مورد پسته و سایر مغزیجات هم صدق میکند. درست است که آجیلها چربی زیادی دارند، اما چربی سالم. این بدان معنا نیست که باید از آنها اجتناب کنید. اتفاقا برعکس، بهتر است آنها را جایگزین مواد غذایی کنید که چربی ناسالم دارند.
کره بادام زمینی برای چاقی هم خواصی دارد. پروتئین و فیبر بالای آن باعث میشود که هم احساس سیری کنید و هم انرژی کافی داشته باشید. همین میتواند به شما کمک کند که کالری کمتری بخورید و راحتتر وزن کم کنید.
آجیل میتواند به بدن شما کمک کند تا انرژی بیشتری بسوزاند، حتی زمانی که در حال استراحت هستید. البته باید مراقب باشید که زیادهروی نکنید، وگرنه نتیجه برعکس خواهد بود.
بیشتر چربی آجیل و مغزیجات چربی اشباع نشده است که برای شما مفیدتر از انواع چربیهای اشباع گوشت یا چربیهای ترانس غذاهای فرآوری شده است.
فقط پروتئین بالا، فیبر و چربیهای سالم نیستند که مغزیجات و کره آنها را مفید میکنند، آجیل مقدار زیادی مواد مغذی دیگر مانند ویتامین E و B6، فولات، نیاسین، منیزیم، روی، مس و پتاسیم دارد. به کره بادام زمینی که در کارخانه تولید و بستهبندی شده، نمک، شکر، مواد نگهدارنده و چربیهای ناسالم اضافه میشود که ممکن است ضرر آن را از خاصیتش بیشتر کند.
مواد معدنی مانند سلنیوم و منگنز، ویتامینهای C و E، فلاونوئیدها، فنلها، پلی فنلها و سایر مواد مغذی مثل یک تیم حفاظتی از سلولهای شما مراقبت میکنند. آجیل و مغزیجات سرشار از این مواد مغذی هستند. برای همین افرادی که بیشتر آجیل و کره آجیل میخورند قلب سالمتری دارند.
همه این خواص کره بادام زمینی و کره پسته را به گزینههایی مقوی و مغذی برای صبحانه تبدیل میکنند.
کالری کره بادام زمینی و کره پسته: جدول ارزش غذایی هر کدام
گفتیم که کره بادام زمینی برای چاقی، برای صبحانه و برای قبل از تمرین بسیار مفید است. کره پسته هم همینطور. بهتر است با میزان کالری آنها آشنا باشید تا در مصرف آنها زیادهروی نکنید.
ارزش غذایی کره بادام زمینی
|
در هر 100 گرم
|
انرژی
|
588 کالری
|
کل چربی
|
50 گرم
|
چربی اشباع شده
|
10 گرم
|
کلسترول
|
ندارد
|
سدیم
|
17 میلیگرم
|
پتاسیم
|
649 میلیگرم
|
کربوهیدرات
|
20 گرم
|
فیبر
|
6 گرم
|
قند
|
9 گرم
|
پروتئین
|
25 گرم
|
ارزش غذایی کره پسته
|
در هر 100 گرم
|
انرژی
|
562 کالری
|
کل چربی
|
45 گرم
|
چربی اشباع شده
|
6 گرم
|
کلسترول
|
ندارد
|
سدیم
|
1 میلیگرم
|
پتاسیم
|
1.025 میلیگرم
|
کربوهیدرات
|
28 گرم
|
فیبر
|
10 گرم
|
قند
|
8 گرم
|
پروتئین
|
20 گرم
|
همچنین برای آشنایی با انواع دستور تهیه غذاها و خوراکی ها به مجله بارجیل مراجعه کنید.