مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم؟مصرف دوباره چه شرایطی دارد؟
Kapak جمعه 14 آبان 1400 بازدید: 407

مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم؟مصرف دوباره چه شرایطی دارد؟

پنیر سفت اگه تا ۲ ونیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید، میتونید قسمت‌های باقیمونده رو مصرف کنید




پنیر نرم 
اگه تو پنیر خامه‌ای یا همه انواع خرد شده، بریده شده و قطعه‌قطعه، کپک دیدید، همه‌اش رو دور بریزید.

اگه کپک روی میوه‌ها و سبزیجات نرمی مثل خیار، هلو و گوجه دیدید کاملاً دور بریزید.

اگه کلم، فلفل دلمه‌ای و هویج کپک زدن، قسمت کپک رو جدا کنید، می‌تونید از بقیه قسمت‌هاش استفاده کنید چون کپک تو میوه‌ها وسبزیجات سفت (کم رطوبت) نمی‌تونه براحتی نفوذ کنه.

گوشت‌های ورقی، بیکن یا هات‌داگ، خوراک و باقی‌مانده گوشت و مرغ پخته شده، پاستا و غلات پخته شده، ماست و خامه‌ترش، مربا و ژله. نان وخوراکی‌های پخته‌شده، کره بادام‌زمینی، حبوبات و آجیل تو این مواد اگه کپک دیدید فورا دور بریزین چون کپک قطعا به لایه‌های زیریشون هم نفوذ کرده.  

باتوجه به قیمت زیاد بعضی از محصولات غذایی، معمولاً افراد وسوسه میشن که کپک رو از ماده خوراکی جدا کنن و بقیه‌شو در هر صورت، مصرف کنن که واقعاً ارزشش رو نداره.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
کدنویس و بهینه ساز سایت: سيادت   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8