طرز تهیه سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی
famous2-japanese-salad3-dressing يكشنبه 31 تير 1403 بازدید: 27

طرز تهیه سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی

اطلاعات بیشتر در رابطه با طرز تهیه سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی، سس سالاد ژاپنی،طرز تهیه سس سالاد ژاپنی،درست کردن سس سالاد به سبک رستوران ژاپنی، نحوه درست کردن سس سالاد به سبک رستوران ژاپنی،مراحل تهیه سس سالاد ژاپنی،سس سالاد به سبک رستوران ژاپنی،آموزش تصویری تهیه سس سالاد ژاپنی، نکاتی برای تهیه سس سالاد ژاپنی،طرز تهیه سس های سالاد،طرز تهیه سس های ژاپنی،روش های تهیه سس سالاد ژاپنی،معروف ترین سس سالاد ژاپنی،راهنمای تهیه سس سالاد ژاپنی،مواد لازم برای تهیه سس سالاد ژاپنی به سایت ناتیلوس مراجعه کنید.












روش های تهیه سس سالاد ژاپنی

طرز تهیه سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی



 


نحوه درست کردن سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی


در این مقاله از ناتیلوس، با طرز تهیه سس سالاد ژاپنی آشنا می شوید. سس سالاد ژاپنی، چاشنی خوشمزه و منحصر به فردی است که می تواند طعم و مزه ای جدید به سالادهای شما ببخشد. این سس با ترکیب طعم های شور، شیرین، ترش و تند، به خوبی با انواع سالاد، سبزیجات و غذاهای دریایی همخوانی دارد.

این سس سالاد ژاپنی آسان و خوش طعم است. سس سالاد ژاپنی یکی از سس های محبوب و پرکاربرد در آشپزی ژاپنی است که به دلیل طعم منحصر به فرد و دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. این سس به طور سنتی برای سالادهای سبزیجات، سوشی و سایر غذاهای دریایی استفاده می شود، اما می توان از آن به عنوان سس غوطه وری برای مرغ، گوشت و حتی نان نیز استفاده کرد.


 


در اینجا طرز تهیه ی یک سس سالاد ژاپنی خوشمزه و آسان را به شما ارائه می دهیم:


 


طرز تهیه سس سالاد معروف ژاپنی ها :


مواد لازم :


























































پیاز خرد شده ½ فنجان
روغن بادام زمینی ½ فنجان
سرکه برنج ⅓ فنجان
آب  2 قاشق غذاخوری
 ریشه زنجبیل تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده  2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
 سس سویا 4 قاشق چایخوری 
شکر سفید 2 قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری


 


طرز تهیه سس سالاد معروف ژاپنی :


همه مواد لازم را آماده کنید.


 


معروف ترین سس سالاد ژاپنی

مواد لازم برای تهیه سس سالاد ژاپنی



 


پیاز چرخ شده، روغن بادام زمینی، سرکه برنج، آب، زنجبیل، کرفس، سس کچاپ، سس سویا، شکر، آبلیمو، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید.


 


راهنمای تهیه سس سالاد ژاپنی

آموزش تصویری تهیه سس سالاد ژاپنی



 


حدود 30 ثانیه هم بزنید تا همه مواد خوب پوره شوند.


 


مواد لازم برای تهیه سس سالاد ژاپنی

درست کردن سس سالاد به سبک رستوران ژاپنی



 


سرو کنید و لذت ببرید!


 


نکاتی برای تهیه سس سالاد معروف ژاپنی ها :


• می توانید از هر نوع پیازی که دوست دارید در این سس استفاده کنید.


• می توانید روغن زیتون و یا روغن دانه انگور را جایگزین روغن بادام زمینی کنید.


• می توانید مقدار شکر را به دلخواه خودتان تنظیم کنید.


• اگر طعم تند دوست دارید، می توانید ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز به سس اضافه کنید.


• برای یک سس رقیق تر، می توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به سس اضافه کنید.


• سس سالاد ژاپنی را می توانید با انواع سبزیجات مانند کاهو، خیار، گوجه فرنگی، هویج و کلم پیچ سرو کنید.


• همچنین می توانید از این سس برای طعم دادن به نودل، برنج و سوپ استفاده کنید.


 


گردآوری : بخش آشپزی ناتیلوس


 




لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
کدنویس و بهینه ساز سایت: سيادت   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8