• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


شرکت تولی پرس بعد از 57 سال منحل شد داستان شرکت تولی پرس


نقاط اشتعال و احتراق سوخت دیزل چه هستند؟
تغذیه سالم در بارداری: همه آنچه باید بدانید
حكم عمل بدون تقليد از مرجع چيست ؟
چگونه به اهداف خود دست یابیم و انگیزه خود را حفظ کنیم؟
توهم انتخاب: پارادوکسی در عصر انتخاب
نحوه انجام آرایش سبک
تصاویرجالب و دیدنی؛از جشنواره سالانه موسیقی در آمستردام تا مسابقه خودرن پای کدوتنبل
بیوگرافی مهران مدیری و همسرش + زندگی شخصی و خانواده و ازدواج
فال روزانه - شنبه 16 تیر 1403
فهرست نهایی قوانین فنگ شویی که کل خانه شما را متعادل نگه می دارد
«چوب شفاف» ساخته شد
مقاله آموزش کامل CSS به زبان کاملا ساده
اعمال شب و روز اول محرم
بیوگرافی مریم موسویان؛ بازیگر جوان ایرانی
راهنمای خرید موکت نایلونی: انتخابی هوشمند برای خانه و محیط کار
چطور مخلوط کن خود را تمیز کنیم و از بوی بد آن خلاص شویم؟
بیوگرافی اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه ای
کرم سفت کننده دور چشم؛ 5 مدل از بهترین کرم های لیفتینگ پوست دور چشم
راهی که انتخاب می کنید شخصیت شما را آشکار می کند!
چرا عملیات بازار باز در ایران نمی تواند موفق باشید و شکست می خورد
شرکت تولی پرس بعد از 57 سال منحل شد داستان شرکت تولی پرس
Download Search TOLYPERS يكشنبه 7 آذر 1400 بازدید: 881
شرکت تولی پرس بعد از 57 سال منحل شد داستان شرکت تولی پرس

شرکت تولی پرس بعد از 57 سال منحل شد داستان شرکت تولی پرس

این شرکت هم حکایت جالبی داره: خاندان خسروشاهی مؤسس شرکت سرمایه‌گذاری البرز و مالک گروه صنعتی مینو و کارخانه‌های تولید دارو همچون تولید دارو، تولی پرس و چندین کارخانه و تجارت‌خانه در ایران بودند. پس از انقلاب نیز برخی از اعضای این خانوادۀ کارآفرین به موفقیت‌ها و سمت‌های مهمی در خارج از ایران رسیدند.


خانواده خسروشاهی از سال ۱۲۸۰ تا ۱۳۵۸، از اولین‌ها و موثرترین‌های صنعت ایران بودند. با تلاش بسیار خاندان خسروشاهی بزرگ‌ترین فعالان صنعتی تولید و توزیع دارو و خوراکی در دهه چهل و پنجاه در تاریخ ایران شدند.

 پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، در جریان مصادره اموال و دارایی‌ها، بخشی از شرکت‌ها و کارخانه‌های خانواده خسروشاهی مصادره شد. داشتن منصب وزارت بازرگانی در دولت آموزگار توسط کاظم خسروشاهی موجب مصادره اموال او شد. اما در مورد دیگر اعضای خاندان، وضعیت متفاوت بود. وضعیت مالکیت شرکت مینو که تا سال ۵۹ شامل موج اول مصادره‌ها نشده بود، با افزایش فشار احزاب چپ و مارکسیستی که خواهان مدیریت کارگری با انحلال مدیریت خصوصی بودند، عوض شد. علی خسروشاهی حتی چند روز توسط چند تن از کارگران در کارخانه مینو گروگان‌ و تهدید شده بود که کارخانه‌اش را تحویل دهد.

در نهایت اموال و دارایی‌های علی خسروشاهی همگی مصادره شدند. در کیفرخواست مصادره اموال او آمده است: «تغییر ذائقه مردم و ترویج فرهنگ آرایشی غرب از طریق تولید پفک، شیرخشک و لوازم آرایشی بهداشتی.»

 اگر چه پس از فرونشستن فضای انقلابی برخی مصادره اموال این خانواده را اشتباه دانستند، اما اموال مصادره شده هرگز به خانواده خسروشاهی بازگردانده نشدند.

 علی و حسن خسروشاهی بعد از مدتی دوندگی، بدون پس گرفتن کارخانه‌ها، نهایتا با نا امیدی کشور را ترک می‌کنند و به کانادا می‌روند.از این رو پس از انقلاب برخی از آنها به خارج از کشور مهاجرت کردند و فعالیت‌های خودشان را در خارج از ایران ادامه دادند.

 پس از مصادره‌ها، یکی از اعضای خانواده خسروشاهی هنگامی که به ایران سفر می‌کند شش سال در ایران زندانی شد.

لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8