• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


جزئیات تصمیم جدید دولت و بانک مرکزی برای واردات خودرو


مراحل انتقال سند ملکی چگونه است
مغالطه تجددگرایی / مغالطه ناشی از یک پیش فرض نادرست
طلای جهان از کجا آمده؟ راز میلیاردساله شاید بالاخره حل شد!
رازهای یک ازدواج شاد: راهنمای زوج ها برای داشتن یک رابطه پایدار
تصاویر جذاب و دیدنی امروز؛ از آغاز اکران فصل دوم سریال کره ای بازی مرکب تا سوریه پس از سقوط اسد
برسی بین سرور ویندوز و لینوکس
طرز تهیه کروسان های خانگی خوشمزه و سریع
روانشناسی دینی: کاوش در تعامل دین و ذهن
مدل های گردنبندهای تیفانی (Tiffany & Co.)
قدرتمندترین موشک تاریخ ناسا سرپا شد
دیکتاتورها را چگونه مردمانی می‌سازند!؟
تفاوت سایت استاتیک با داینامیک در چیست؟
اعتراضات مردمی در ایران ناشی از توطئۀ دشمنان است و ارتباطی با عملکرد نظام ندارند
زندگینامه ابوثمامه صائدی یکی از شهدای کربلا
چرا هنگام شتاب دادن صدای تسمه فن می‌شنوم؟
تأثیر تغذیه در تقویت سیستم ایمنی کودکان
تاثیر اخبار آزاد شدن ورود آیفون در بازار موبایل؛ افت بازار آیفون ۱۳
چگونه بلیط هواپیما ارزان بخریم؟
شیک ترین مدل کیف برند هرمس (Hermès)
ال‌جی اولین نمایشگر واقعاً کشسان دنیا را معرفی کرد؛ تغییر اندازه صفحه از 12 به 18 اینچ
جزئیات تصمیم جدید دولت و بانک مرکزی برای واردات خودرو
Download Search tanews245170 چهارشنبه 28 شهريور 1403 بازدید: 209
جزئیات تصمیم جدید دولت و بانک مرکزی برای واردات خودرو

جزئیات تصمیم جدید دولت و بانک مرکزی برای واردات خودرو

بازار خودرو،اخبار بازار خودرو،بازار خرید و فروش خودرو,بازار خودرو ایران،تحلیل بازار خودرو،آخرین قیمت خودرو،پیش بینی قیمت خودرو,شرکت خودروسازی،تولید خودرو،جدیدترین اخبار بازار خودرو،آخرین اخبار خودرو,واردات خودرو،صنعت خودرو،قیمت گذاری خودرو,بازار خودروهای داخلی،صادرات خودرو،اخبار بازار ماشین،قیمت جدید خودرو شورای رقابت,بازار خودروهای وارداتی،واردات اتومبیل،جدیدترین خودروهای ایرانی و خارجی




 واردات خودرو ,اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی
اتابک وزیر صمت گفت: با خودروسازان در جهت افزایش تولید صحبت‌هایی داشته‌ایم و در حال برنامه ریزی هستیم. وزیر صمت همچنین در مورد واردات خودرو‌های کارکرده گفت: بخشنامه واردات خودرو‌های کارکرده باید اصلاح شود، زیرا با بخشنامه فعلی ممکن است پول مردم از بین برود؛ بنابراین به دنبال یک بخشنامه درست هستیم.   

اظهارات وزیر صمت درباره افزایش تولید خودرو در حالی است که خودروسازان در پنج ماه امسال و نسبت به مدت مشابه پارسال افت تیراژ داشته‌اند.

 

 به گزارش اقتصاد۲۴-سید محمد اتابک، در نخستین اظهارنظر خودرویی خود پس از رسیدن به صندلی این وزارتخانه، از تجدیدنظر در آیین‌نامه واردات کارکرده‌ها گفت و بر رشد تولید خودرو تاکید کرد.

 

وی در واکنش به تصمیم بانک مرکزی مبنی بر اختصاص یک‌میلیارد دلار به واردات خودرو در سال جاری، گفت: خودروسازان برای افزایش تولید نیاز به ارز دارند که در این زمینه برنامه‌ریزی می‌کنیم.

 

وی افزود: با خودروسازان در جهت افزایش تولید صحبت‌هایی داشته‌ایم و در حال برنامه ریزی هستیم. وزیر صمت همچنین در مورد واردات خودرو‌های کارکرده گفت: بخشنامه واردات خودرو‌های کارکرده باید اصلاح شود، زیرا با بخشنامه فعلی ممکن است پول مردم از بین برود؛ بنابراین به دنبال یک بخشنامه درست هستیم.

 

وی همچنین تاکید کرده که واردات خودرو‌های نو ادامه دارد، ضمن اینکه افزایش هم داشته است. به گفته اتابک، تعداد خودرو‌هایی که در گمرک و در حال ترخیص است، بیشتر از سه برابر سال گذشته است.

 

اتابک در نهایت به مساله کیفیت خودرو نیز ورود کرده و گفته که «کیفیت خودرو نیاز به بازنگری و دقت بیشتری دارد و باید مسائل خودروسازان و ارز دریافتی آن‌ها را هم در نظر داشته باشیم».

 

به گفته وی، در وزارت صمت، کمیته راهبردی خودرو تشکیل شده و بحث کیفیت خودرو نیز ذیل این کمیته پیگیری خواهد شد.

 

اظهارات وزیر صمت حاوی چند نکته است. نخست اینکه مشخص است وزارت صمت قصد اجرای واردات خودرو‌های کارکرده را مطابق با آیین‌نامه فعلی ندارد. آیین‌نامه واردات خودرو‌های کارکرده قرار بود تابستان سال گذشته تدوین و ابلاغ شود، اما دولت سیزدهم در واپسین روز‌های عمر خود و در حالی‌که موافق واردات کارکرده‌ها نبود، آن را ابلاغ کرد تا اجرای آن عملا گردن دولت جدید بیفتد.

 

حالا وزیر صمت دولت چهاردهم می‌گوید با آیین‌نامه فعلی واردات خودرو‌های کارکرده، ممکن است پول مردم به خطر بیفتد، بنابراین باید آن را اصلاح کرد. البته وی ذکری از اینکه قرار است چه اصلاحاتی در آیین‌نامه انجام شود، نکرده است؛ اما به نظر می‌رسد پای مساله خدمات پس از فروش در میان است.

 

بیشتر بخوانید:لاتاری خودرو در ایران؛ بازی ناعادلانه با امید‌های مردم/ مقایسه فروش خودرو توسط ایران خودرو با فولکس واگن، مرسدس بنز و تویوتا

 

اظهارات وزیر صمت درباره افزایش تولید خودرو در حالی است که خودروسازان در پنج ماه امسال و نسبت به مدت مشابه پارسال افت تیراژ داشته‌اند.

 

وی تلویحا از کمبود ارز به عنوان چالش خودروسازان یاد کرده، اما در کنار این موضوع، مساله نقدینگی نیز در میان است و افت تولید ریشه در هر دوی آن‌ها دارد.

 

اتابک از جزئیات صحبت‌های خود با خودروسازان چیزی نگفته، بنابراین مشخص نیست وزارت صمت چه میزان تولید خودرو را برای سال جاری در نظر گرفته است. طبعا اگر قرار بر تغییر روند تولید و رشد نسبت به پارسال است، خودروسازان باید از نقدینگی و ارز لازم و کافی برخوردار باشند؛ در غیر این صورت، تولید نه تنها بالا نمی‌رود، بلکه (در صورت ادامه روند نزولی) از سال گذشته نیز کمتر خواهد بود. پارسال بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو در کشور به تولید رسید و باید منتظر ماند و دید وزارت صمت برای امسال چه عددی را مدنظر دارد.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8