• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


سم آلتمن: احتمالاً تا چندهزار روز دیگر به ابرهوش مصنوعی دست می‌یابیم


انواع چوب و خواص فیزیکی و شیمیایی تمام چوب ها
زندگی دوباره با آنژیوپلاستی کاروتید؛ خداحافظی با سکته مغزی
کفپوش چوب پنبه: بررسی مزایا و معایب آن
بیوگرافی حسین بهزاد: خالق شاهکارهای نقاشی با روح ایرانی
فواید و ضرر ها و خواص سیب کامل ترین تحقیق
DJI از دوربین Osmo Action 5 Pro با باتری قوی‌تر و دوربین بهتر رونمایی کرد
قلعه کوماموتو؛ نگینی سیاه در تاریخ معماری ژاپن
آموزش اصلاح خطاهای سایت در وبمستر تولز
همه چیز درباره زمان مناسب برای آزمایش خون بارداری
هوش مصنوعی ایلان ماسک به تلگرام اضافه شد
مزایا و معایب کمپ در طبیعت شمال
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم
همه چیز درباره سایمتیدین؛ کاربردها، عوارض و نکات مهم
گرین وال مصنوعی: ترکیبی از زیبایی و پایداری
GIF انیمیشن نحو حرکت پیستون ها در خودرو و موتور سیکلت
جدید ترین زمر یا کد تقلب بازی GTA3 برای PS2
استارلینک در ایران فعال می‌شود؟
چهره معصوم، قلب زخمی؛ کاریکاتورهای کودکان جنگ
تجربه‌ای متفاوت از دنیای آیفون
ال‌جی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی خود، ربات‌های انسان‌نما می‌سازد
سم آلتمن: احتمالاً تا چندهزار روز دیگر به ابرهوش مصنوعی دست می‌یابیم
Download Search mbnews96576 چهارشنبه 4 مهر 1403 بازدید: 192
سم آلتمن: احتمالاً تا چندهزار روز دیگر به ابرهوش مصنوعی دست می‌یابیم

سم آلتمن: احتمالاً تا چندهزار روز دیگر به ابرهوش مصنوعی دست می‌یابیم

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




سم آلتمن،اخبار علمی،خبرهای علمی
سم آلتمن در یک مقاله با عنوان «عصر هوش مصنوعی» آینده این فناوری را تشریح کرده و البته او بسیار به آن خوش‌بین است.

به گزارش دیجیاتو، «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، به‌تازگی در وبلاگ شخصی‌اش چشم‌انداز خود را درباره آینده‌ مبتنی بر هوش مصنوعی بشر تشریح کرد. او در این مقاله تصویری ترسیم می‌کند که در آن پیشرفت انسان به لطف هوش مصنوعی شتاب می‌گیرد. به‌ باور آلتمن، ابرهوش مصنوعی (ASI) در چندهزار روز آینده ظهور خواهد کرد.

 

سم آلتمن در پستی با عنوان «عصر هوش مصنوعی» می‌گوید: «این امکان وجود دارد که ما در چندهزار روز آینده ابرهوش [مصنوعی] داشته باشیم؛ احتمال دارد، بیشتر طول بکشد، اما من مطمئن هستم که به آنجا خواهیم رسید.»

 

هدف فعلی OpenAI ایجاد هوش جامع مصنوعی (AGI) است که به فناوری اطلاق می‌شود که می‌تواند با هوش انسان در انجام بسیاری از کارها بدون نیاز به آموزش‌های خاص مطابقت داشته باشد. در مقابل، ASI یا ابرهوش مصنوعی نیز وجود دارد که پا را از AGI فراتر می‌گذارد و می‌توان آن را سطحی از هوش ماشینی دانست که می‌تواند به‌طرز چشمگیری در هر کار فکری، حتی تا حدی غیرقابل‌درک برای ما بهتر از انسان‌ها عمل کند.

 

دیدگاه سم آلتمن درباره عصر هوش مصنوعی در آینده

سم آلتمن در مقاله خود تاریخ دقیقی برای ظهور این عصر جدید ذکر نمی‌کند و فقط می‌گوید در چندهزار روز آینده، به ASI خواهیم رسید. بااین‌حال می‌توان تخمین زد ظرف یک دهه به این فناوری برسیم؛ چون 2 هزار روز حدود 5.5 سال، 3 هزار روز حدود 8.2 سال و 4 هزار روز تقریباً 11 سال دیگر خواهد بود.

 

سم آلتمن در مقاله خود بسیار به آینده هوش مصنوعی خوش‌بین است و حتی تصویری که برای مقاله خود انتخاب کرده، جاده‌‌ای روستایی و رنگارنگ است اما می‌گوید: «اگر می‌خواهیم هوش مصنوعی را در دستان افراد بیشتری قرار بدهیم، باید هزینه محاسبات را کم کنیم و از سویی [توانایی] آن را افزایش دهیم (که به انرژی و تراشه‌های زیادی نیاز دارد). اگر زیرساخت کافی ایجاد نکنیم، هوش مصنوعی منبع بسیار محدودی خواهد بود که سر آن جنگ‌ درمی‌گیرد و به ابزاری در دست افراد ثروتمند تبدیل می‌شود.»

 

تصویری که سم آلتمن برای مقاله «عصر هوش مصنوعی» خود قرار داده است.

سم آلتمن،اخبار علمی،خبرهای علمی

 

جای دیگری از مقاله، آلتمن دوران کنونی ما را طلوع «عصر هوشمندی» می‌داند؛ او پس از عصر حجر، عصر کشاورزی و عصر صنعتی، عصر فعلی را قرار می‌دهد. آلتمن موفقیت الگوریتم‌های یادگیری عمیق را کاتالیزور این دوره جدید می‌داند و به‌سادگی بیان می‌کند: «چگونه به آستانه جهش بعدی در رفاه رسیدیم؟ در 4 کلمه: یادگیری عمیق کارساز بود.»

 

مدیرعامل OpenAI پیش‌بینی می‌کند دستیاران هوش مصنوعی هر روز توانمندتر می‌شوند و سرانجام هرکسی هوش مصنوعی شخصی خودش را خواهد داشت که می‌تواند به افراد کمک کند تقریباً هرچیزی در تصورشان است، انجام دهند. او می‌گوید هوش مصنوعی باعث پیشرفت آموزش، مراقبت‌های بهداشتی، توسعه نرم‌افزار و سایر زمینه‌ها خواهد شد.

 

مدیرعامل OpenAI در بخشی از پست خود نوشته است: «موفقیت‌های چشمگیر، ازجمله حل مشکل اقلیم، برپایی کلونی‌های فضایی و کشف تمام معماهای فیزیک، نهایتاً دست‌یافتنی خواهد شد.»

 

بااین‌حال دیدگاه‌های بسیار مثبت سم آلتمن به هوش مصنوعی در ایکس منتقدانی نیز داشته است. «متیو ایگلسیا» (Matthew Yglesia)، ستون‌نویس بلومبرگ می‌گوید: «جالب است که سم آلتمن دیگر حتی به نگرانی‌های مربوط به خطرات موجودیت بشر توجهی نمی‌کند، فقط جنبه‌های منفی که او به آن فکر می‌کند، مسائل مربوط به تعدیل در بازار کار است.»

 

OpenAI دو هفته قبل مدل هوش مصنوعی جدیدی با نام o1 را نیز معرفی کرد که اولین مدل این شرکت از سری مدل‌های دارای قابلیت استدلال برای پاسخ‌ به سؤالات پیچیده‌تر است. 

 



لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8