• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


لباس مخصوص شهرهای گرم ابداع شد


سامسونگ، گوشی گلکسی زد فولد ۷ با دو لولا و سه نمایشگر می‌سازد
مراحل پخت نان چاودار خانگی، نانی خوش‌طعم و مغذی
تصاویر دیدنی امروز؛ از سفر پاپ تا تظاهرات مخالفان نتانیاهو
مدیریت تعارض‌ها در ازدواج: راهکارهایی برای بهبود روابط
حذف هزینه چندهزار میلیاردی از سبد خانوارها با حذف فیلترینگ
چگونه توقعات غیرواقعی را پیش از ازدواج مدیریت کنیم؟
طالع بینی هفتگی (19 آبان تا 25 آبان 1403)
کاربرد های پلاستیک و ویژگی ها و میزان تولید سالیانه
چه وسایلی را نباید با جوش شیرین تمیز کرد؟ اشتباهات رایج در خانه‌داری
کوچک‌ترین خودروی ساخت تویوتا
کشف پدیده‌ای خارق‌العاده در خلیج هوم بوش: جنگل شناور سیدنی
برنده نوبل فیزیک ۲۰۲۴: در یک هتل ارزان‌ آماده انجام «MRI» می‌شدم که فهمیدم نوبل فیزیک بردم!
خواص سالاد ماکارونی یا پاستا با ماهی تن و تخم مرغ
کدام مراکز خرید در نجف برای گردشگران جذاب‌تر هستند؟
عبور یک سیارک به اندازه هرم بزرگ مصر از کنار زمین
چگونه با کشتی کروز سفری لوکس و راحت تجربه کنیم؟
ایلان ماسک: سیستم جدید استارلینک، امکان اتصال به اینترنت را برای موبایل بدون نیاز به تجهیزات خاصی فراهم می‌کند
تصاویرجالب و دیدنی؛ازمسابقات پرش از پل به رودخانه تا عکس هایی کمتر دیده شده از آلن دلون
والیبال ما در حضیض و والیبال ژاپن در فینال
آیا ماهواره خیام استفاده جاسوسی و نظامی دارد؟
لباس مخصوص شهرهای گرم ابداع شد
Download Search mbnews97524 شنبه 21 مهر 1403 بازدید: 146
لباس مخصوص شهرهای گرم ابداع شد

لباس مخصوص شهرهای گرم ابداع شد

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




لباس مخصوص گرما،اخبار علمی،خبرهای علمی
پارچه جدیدی که توسط یک گروه پژوهشی بین‌المللی ابداع شده است، می‌تواند امیدبخش دوخت لباس‌های مخصوص ساکنان شهرهای گرم باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه جنوب استرالیا، یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران نوعی پارچه‌ طبیعی ابداع کرده‌اند که ساکنان شهرهای سراسر جهان می‌توانند آنها را برای مقابله با افزایش دما ناشی از ساختمان‌ها، آسفالت و بتن بپوشند.

 

با برجسته‌تر شدن امواج گرما، پارچه‌های خنک‌کننده که می‌توانند در لباس‌ها، کلاه‌ها، کفش‌ها و حتی سطوح ساختمان گنجانده شوند، یک نمای اجمالی را از آینده‌ای فراهم می‌کنند که در آن ممکن است دیگر به دستگاه‌های تهویه گازهای گلخانه‌ای در شهرها نیاز نباشد.

 

مهندسان «دانشگاه ژنگژو»(Zhengzhou University) و «دانشگاه جنوب استرالیا»(UniSA) می‌گویند این پارچه به گونه‌ای طراحی شده است که نور خورشید را منعکس کند و گرما را از بین ببرد و در عین حال، جلوی اشعه خورشید را بگیرد و دما را کاهش دهد.

 

این پارچه به میلیون‌ها شهرنشین که دماهای گرم و ناراحت‌کننده‌ ناشی از تغییرات آب وهوایی جهان را تجربه می‌کنند و فضاهای سبز کمتری را می‌بینند، امید می‌دهد. «یانگژه هو»(Yangzhe Hou) پژوهشگر دانشگاه جنوب استرالیا گفت: این پارچه از اصل خنک‌کننده تشعشعی استفاده می‌کند. این یک فرآیند طبیعی است که در آن، مواد گرما را به اتمسفر و در نهایت به فضا منتشر می‌کنند. برخلاف پارچه‌های معمولی که گرما را حفظ می‌کنند، این پارچه‌ها از سه لایه ساخته شده‌اند که برای خنک‌سازی طراحی شده‌اند.

 

لایه بالایی که از الیاف پلی‌متیل پنتن ساخته شده است، اجازه می‌دهد تا گرما به طور موثر منتشر شود. لایه میانی که از نانوسیم‌های نقره تشکیل شده است، بازتاب پارچه را افزایش می‌دهد و از رسیدن گرمای اضافی به بدن جلوگیری می‌کند. لایه زیرین که از پشم ساخته شده است، گرما را از پوست دور می‌کند و اطمینان می‌دهد که کاربران حتی در گرم‌ترین محیط‌های شهری خنک می‌مانند.

 

پژوهشگران امیدوارند که این فناوری را بتوان برای کاربردهای گسترده‌تر، از جمله مصالح ساختمانی، مبلمان در فضای باز و برنامه‌ریزی شهری مورد استفاده قرار داد.

 

این پژوهش در مجله «Science Bulletin» به چاپ رسید.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8