• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


عضو اتاق بازرگانی تهران: ۷۰ درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر است / وی‌پی‌ان‌ها مصرف ترافیک را دوبرابر کرد


طالع بینی هفتگی (20 اردیبهشت تا 26 اردیبهشت 1404)
نیمه تاریک ماه زمانی محل فوران آتشفشان‌ها بوده است
در صورت جهانی شدن قیمت ها و حذف یارانه ها چه اتفاقی برای اقتصاد کشور می افتد؟
نحوه اتصال بایننس اسمارت چین BNB به متامسک MetaMask
30 صفر؛ شهادت امام رضا علیه السلام
اولین رندرهای گوشی گلکسی A36 5G سامسونگ فاش شد
درب و پنجره دوجداره آلومینیوم و یو پی سی UPVC
«تیک‌تاک» رسماً برای ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی مسدود شد/ ترامپ: تیک تاک را نجات می‌دهم
جدید ترین زمر یا کد تقلب بازی GTA4 برای PS2
آشنایی با مسجد یاووز سلیم: جاذبه‌ای مذهبی و تاریخی در استانبول
زندگی را دوباره کشف کن: سفری به عمق معنا و تجدید انگیزه
تصاویرجالب و دیدنی؛ از جشنواره سالانه شتر تا سکوت سراسری و کشوری در ترکیه
پاسخ به ادعای شاخدار شکافته شدن دیوار کعبه و ترمیم آن توسط وهابیون
10 راه مهم برای افزایش ممبر روبیکا در سال جدید!
دانلود مجموعه سخنرانی های روایت عهد رائفی پور (از 1 تا 57)
لاستیک گران شد
آیا امواج شبکه نسل پنج موبایل، امنیت پرواز را تهدید می‌کند؟
خواص فیجوآ برای سلامتی چیست؟
بهترین اطلاعات هاست رایگان را بدانید
انواع ظروف چوبی پرکاربرد
عضو اتاق بازرگانی تهران: ۷۰ درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر است / وی‌پی‌ان‌ها مصرف ترافیک را دوبرابر کرد
Download Search mbnews97725 يكشنبه 22 مهر 1403 بازدید: 209
عضو اتاق بازرگانی تهران: ۷۰ درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر است / وی‌پی‌ان‌ها مصرف ترافیک را دوبرابر کرد

عضو اتاق بازرگانی تهران: ۷۰ درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر است / وی‌پی‌ان‌ها مصرف ترافیک را دوبرابر کرد

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




اینترنت ایران،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
نائب رئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق بازرگانی تهران گفت: بیش‌تر از ۷۰درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر شده و پیام‌رسان‌ها و برنامه‌هایی که این میزان از ترافیک را به خود اختصاص می‌دهند فیلتر هستند و البته پس از فیلترینگ نیز از همین میزان ترافیک برخوردار بوده‌اند.

به گزارش ایلنا، رضا قربانی، نائب رئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق بازرگانی تهران از لزوم رفع هر چه سریع‌تر فیلترینگ در اینترنت ایران گفت و توضیح داد: مطالبه‌ عمومی که از دولت در مورد اینترنت ایران وجود دارد رفع اختلالات است، اختلالاتی که متقاضیان یک اینترنت پایدار در کشور را دچار مشکل کرده و از جمله این افراد می‌توان به گِیمرها اشاره کرد، این اختلالات برآمده از فیلترینگ گسترده در اینترنت ایران است تا جایی که اکنون بیش‌تر از ۷۰درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر شده و به عبارت دیگر پیام‌رسان‌ها و برنامه‌هایی که این میزان از ترافیک را به خود اختصاص می‌دهند فیلتر هستند و جالب آنکه پس از فیلترینگ نیز از همین میزان ترافیک برخوردار بوده‌اند در حالی که دسترسی به آنها مشکل شده است. این اشکال، مطالبه عمومی را برای دسترسی آزاد به سرویس‌هایی که تا این میزان از ترافیک را به خود اختصاص داده‌اند ایجاد کرده در حالی که این مطالبه عمومی امروز در کشور ما به یک تخلف تبدیل شده است. 

 

وی افزود: فیلترینگ در ایران مکانیسم قانونی دارد و انتظار می‌رود کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که شش نفر از اعضای آن را دولتی‌ها تشکیل می‌دهند این موضوع را بررسی کنند؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری و وزیر اطلاعات شش عضو دولتی این کارگروه هستند و ظاهر امر این است که این شش تن در راستای سیاست‌های دولت چهاردهم با رفع فیلترینگ موافق هستند و بنابراین انتظاری که از اعضای دولتی وجود دارد  این است که این شش تن شماری از اعضای غیردولتی را نیز اقناع و آنها را با خود همراه کنند؛ شش عضو غیردولتی دادستان کل کشور، رئیس سازمان صدا و سیما، فرمانده کل انتظامی، یک کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس، یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هستند. 

 

نائب رئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: به باور من رفع فیلترینگ ساده‌ترین کاری است که دولت چهاردهم می‌تواند انجام دهد و برای این کار با مسائل پیچیده‌ای همچون مذاکره با امریکا و دیگر دولت‌های متخاصم دارد مواجه نیست بلکه یک مساله ملی است که البته حل آن ممکن است دولت را با فشار از سوی گروه‌های داخلی رویارو کند، گروه‌هایی که نتایج عملکرد آنها در سال‌های گذشته در کشور نمایان شده است. حتی در راستای گفته‌های این گروه‌ها برنامه‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی هم در مواجهه با انواع خارجی فیلترشده ایجاد شد اما پاسخگوی مطالبه عمومی نبود و فیلترینگ فقط به ورود وی‌پی‌ان‌هایی انجامید که مصرف ترافیک را دوبرابر و فضای اینترنت و ابزارها را آلوده می‌کند. بنا بر اینها مساله رفع فیلترینگ در کشور روشن و راهکار حل آن نیز واضح است. 

 

قربانی خاطرنشان کرد: من برای هیات دولت چهاردهم و در زیرمجموعه آن وزیر ارتباطات احترام قائل هستم؛ ایشان به صبر دعوت می‌کنند اما صبر تا کی؟ ضمن اینکه به دنبال حرف‌درمانی نیز نیستیم و در شرایطی که اعتماد مردم خدشه‌دار شده ادامه فیلترینگ حتی یک روز دیگر اشتباه است.

 

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8