• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


آیا در لایحه بودجه۱۴۰۱ عوارض خروج بالای ۵ میلیون تومان تعیین شده است؟


مزایا و معایب کمپ در طبیعت شمال
عکس روز ناسا؛ اسب دریایی تاریک در صورت فلکی قیفوس
تصاویر جذاب و دیدنی؛ از تنش سیاسی- فوتبالی در هلند تا استقبال از پادشاه اردن در انگلیس
تشویق به فرزند آوری جمعیت پیر با کدام پول؟
طرز تهیه سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی
انواع سنگ های آذرین (تشکیل الماس)
فال روزانه - پنجشنبه 14 تیر 1403
اختلال سراسری در اینترنت کشور به دلیل قطعی مسیر فیبر در مرز گرجستان و ارمنستان
چطور مخلوط کن خود را تمیز کنیم و از بوی بد آن خلاص شویم؟
اثرگذاری داروها بر روی مو: بررسی ارتباط داروها و سلامت مو
اولین رایانه زیستی جهان ساخته شد
دوستی و رفاقت سالم برای کودکان چیست؟
به روز رسانی خودکار ویندوز : سؤال های متداول
احکام فقهی مبطلات نماز
دانشگاه در جمهوری اسلامی ایران یعنی غلام حلقه به گوشِ حکومت
چرا هنگام شتاب دادن صدای تسمه فن می‌شنوم؟
چگونه با اختلافات زناشویی به شیوه‌ای سالم برخورد کنیم؟
هک کردن وب سایت دانشگاه به دلیل گرفتن نمره 9
جذابیت‌های تور ازبکستان
راهنمای بازدید از آب‌انبار رستم گیو: تاریخ، معماری و جاذبه‌های گردشگری
آیا در لایحه بودجه۱۴۰۱ عوارض خروج بالای ۵ میلیون تومان تعیین شده است؟
Download Search Foreign سه شنبه 23 آذر 1400 بازدید: 565
آیا در لایحه بودجه۱۴۰۱ عوارض خروج بالای ۵ میلیون تومان تعیین شده است؟

آیا در لایحه بودجه۱۴۰۱ عوارض خروج بالای ۵ میلیون تومان تعیین شده است؟

شماری از رسانه‌ها در داخل و خارج ایران روز دوشنبه ۲۲ آذرماه به استناد اعداد و ارقام لایحه بودجه ۱۴۰۱ از افزایش عوارض خروج ازکشور به بالای ۵ میلیون تومان خبر داده‌اند.


مبنای این خبر مقایسه ردیف درآمدی منابع حاصل از «عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور» در لایحه بودجه سال آینده به نسبت قانون بودجه ۱۴۰۰ است. ارزش کل این ردیف درآمدی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ به نسبت قانون بودجه ۱۴۰۰ حدود ۱۳/۶ برابر افزایش پیدا کرده است. 

اما این مقایسه مقایسه دقیقی نیست. با اینکه درآمد پیش‌بینی شده از کل عوارض خروج در لایحه بودجه ۱۴۰۱ حدود ۱۴ برابر بیشتر از بودجه ۱۴۰۰ است، اما هنوز از رقم پیش‌بینی شده در قانون بودجه ۱۳۹۹ کمتر است. 

سال گذشته دولت به دلیل کاهش سفرهای خارجی به دلیل محدودیت‌های کرونا، منابع درآمدی عوارض خروج را تا حدود یک پانزدهم کاهش داده بود، اما به نظر می‌رسد امسال با رفع نسبی محدودیت سفرهای خارجی، درآمد پیش‌بینی شده برای عوارض خروج نیز افزایش پیدا کرده است. 

برخلاف معمول، در لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه سال آینده تعرفه عوارض خروج مشخص نشده، بنابراین تعرفه‌های سال ۱۴۰۰ همچنان برقرار است. البته در متن لایحه پیشنهادی به دولت اجازه داده شده ارقام سال گذشته را اصلاح کند. 

هنوز معلوم نیست مبنای تغییر احتمالی تعرفه عوارض خروج چه خواهد بود، اما رئیس سازمان برنامه و بودجه گفته ممکن است عوارض خروج بر اساس درصدی از مبلغ بلیت مسافر محاسبه شود.

با این حساب ما ضمن رد این خبر که «در لایحه بودجه ۱۴۰۱ عوارض خروج از کشور در سال آینده بیش از ۵ میلیون تومان تعیین شده» به آن نشان «نادرست» می‌دهیم. 

لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8