• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


آرشیو اینترنت دوباره هک شد


دانستنی های بدن انسان
رنگ موهای ترند: از رنگ‌های پاستلی تا هایلایت‌های جسورانه
چه عواملی بر هزینه مراسم عروسی شما تاثیر می‌گذارند؟ نکاتی که باید بدانید!
این‌همه هزینه برای هسته‌ای که کشور را به این روز سیاه نشانده، صرفاً برای یک درصد از برق کشور است؟
7 نکته طراحی داخلی مدرن برای ایجاد اتاق نشیمن مینیمالیست عالی
دورس های زنانه ای که هر خانمی باید داشته باشد
اسپیرولینا برای سلامت پوست و مو + از کجا این جلبک اعجاب آسا را بخریم؟
شور و هیجان به اتاق با پرده های ورزشی
معرفی آنتی ویروس فوق العاده قوی برای سازمان‌ها و شرکت‌ها
تخصیص ارز به واردات خودروهای برقی آزاد شد
شبیه‌سازی لیزری شرایط خشن درون ستارگان
آینده‌ی فناوری‌های نوین دندانپزشکی در گفتگو با دکتر نوید ناطقی
طراحی جلد کتاب؛ راهنمای جامع برای ایجاد یک اثر ماندگار
مقایسه بین ازدواج‌های سنتی و مدرن
نگاهی به کلیسای مقدس گرجستان؛کلیسای سوتیتسخولی
تقویت شنیداری زبان آلمانی با 12 روش برتر
برج گری‌کوه بستک؛ نگهبان خاموش کوه‌های هرمزگان
طرز تهیه کتلت ماهی سالمون؛ یک شام دریایی لذیذ و مقوی
یک ایرانی دیگر در کنار ایلان ماسک؛ «محمودرضا بانکی» مدیر ارشد مالی ایکس شد
دنیا در آستانه انقلاب ربات‌های انسان‌ نما
آرشیو اینترنت دوباره هک شد
Download Search mbnews98336 سه شنبه 1 آبان 1403 بازدید: 206
آرشیو اینترنت دوباره هک شد

آرشیو اینترنت دوباره هک شد

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




سایت آرشیو اینترنت،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
سایت آرشیو اینترنت که چندی قبل هک شده بود و اطلاعات بیش از ۳۲ میلیون کاربر آن به بیرون درز کرده بود، دوباره هدف حمله هکر‌ها قرار گرفته است. این بار حمله از طریق دسترسی به پلتفرم پشتیبانی ایمیل Zendesk انجام شده است.

به گزارش دیجیاتو، BleepingComputer در گزارش خود توضیح داده است که پیام‌های متعددی از کاربران سایت آرشیو اینترنت دریافت کرده است. کاربران گفته‌اند در پاسخ به درخواست‌ حذف اطلاعات، پیام‌هایی با این مضمون دریافت کرده‌اند که به علت تغییرنکردن توکن‌های احراز هویت، اطلاعات سایت آرشیو اینترنت مجدد در اختیار هکرها قرار گرفته است.

 

در ایمیلی که از طرف هکرها به کاربران فرستاده شده، آمده است: «ناراحت‌کننده است که می‌بینیم حتی پس از اطلاع از نشت [اطلاعات] در هفته‌های گذشته، آرشیو اینترنت هنوز هم برای تغییر بسیاری از کلیدهای API که در نشت اطلاعات Gitlab فاش شده بود، هیچ تلاشی نکرده است.»

 

دومین هک سایت آرشیو اینترنت در یک ماه گذشته

هکرها همچنین در ایمیل خود گفته‌اند نشت اخیر اطلاعات شامل یک توکن Zendesk با مجوز دسترسی به ۸۰۰ هزار تیکت پشتیبانی است که از سال ۲۰۱۸ به info@archive.org ارسال شده است. در ادامه گفته شده داده‌های کاربران ممکن است هم‌اکنون در اختیار هرکسی باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهد این ایمیل از سرور مجازی Zendesk ارسال شده که به‌نوعی تأییدکننده دسترسی هکرها به اطلاعات کاربران است.

 

یکی از کاربرانی که چنین ایمیلی دریافت کرده به BleepingComputer گفته هنگام ثبت درخواست برای حذف اطلاعات Wayback Machine، از آن‌ها خواسته شده مدارک شناسایی خود را آپلود کنند؛ به همین دلیل هکرها ممکن است علاوه‌بر داده‌های کاربران، به مدارک هویتی آن‌ها نیز دسترسی داشته باشند.

 

BleepingComputer می‌گوید پیش‌ازاین به سایت آرشیو اینترنت هشدار داده بود که سورس کد آن‌ها از طریق توکن تأیید هویت GitLab که تقریباً دو سال به‌صورت آنلاین در معرض دید قرار گرفته بود، به سرقت رفته است اما به نظر می‌رسد گردانندگان این سایت این هشدارهایی را جدی نگرفته‌اند.

 



لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8