• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


تاثیر اخبار آزاد شدن ورود آیفون در بازار موبایل؛ افت بازار آیفون ۱۳


احکام آواز خواندن و طبل در مراسم عزاداری
طرز تهیه ترشی پوست هندوانه
دانستنی های بدن انسان
مزایا و معایب استفاده کودکان از کامپیوتر
سیاست جدید تلگرام اعلام شد
آیین نامه اجرایی واردات خودرو ابلاغ شد
چرا مدرسه عباسقلی خان باید در لیست جاذبه‌های گردشگری مشهد باشد؟
بازدید از خانه صابر شیراز و نگاهی به شکوه و اصالت آن
فریز جنین برای بارداری در آینده
ساخت مواد شوینده زیست‌تخریب‌پذیر با چوب و ذرت
مدیرعامل تلگرام از خروج از فرانسه منع شد
تولید نخ‌های نانویی که از گرمای بدن برق تولید می‌کنند
انواع ظروف چوبی پرکاربرد
طرز تهیه کانولی ایتالیایی: راز پوسته ترد و کرم لذیذ
هوش مصنوعی EXAONE Deep ال‌جی معرفی شد
تلگرام ۱۱ ساله شد؛ انتشار قابلیت‌هایی هیجان‌انگیز برای محبوب ترین پیام رسان جهان
لپ‌تاپ‌های جدید Gram ال‌جی مجهز به هوش مصنوعی هیبریدی
در سه سال آینده ما همچنان شاهد تورم‌های وحشتناک خواهیم بود
چهار ویژگی نظام دموکراتیک در برابر دیکتاتوری
ارزانترین بلیط تهران استانبول چند است؟
تاثیر اخبار آزاد شدن ورود آیفون در بازار موبایل؛ افت بازار آیفون ۱۳
Download Search mbnews99114 پنجشنبه 10 آبان 1403 بازدید: 250
تاثیر اخبار آزاد شدن ورود آیفون در بازار موبایل؛ افت بازار آیفون ۱۳

تاثیر اخبار آزاد شدن ورود آیفون در بازار موبایل؛ افت بازار آیفون ۱۳

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




قیمت آیفون 13،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
رئیس اتحادیه فروشندگان صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران با بیان اینکه با انتشار اخبار مربوط به رجیستری آیفون، قیمت این محصول از روز گذشته در بازار افزایش یافته، به مردم توصیه کرد که برای خرید آیفون منتظر ابلاغ آیین نامه و قانون بمانند تا متضرر نشوند.

محمدرضا رمضان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه انتشار اخبار مربوط به آزاد شدن واردات با تعرفه ۹۶ درصدی روی بازار اثر داشت، تصریح کرد: اخباری که به این سرعت منتشر می‌شود معمولاً تاثیر هیجانی روی بازار دارد.

 

وی با بیان اینکه از روز گذشته موبایل آیفون در بازار گران‌تر شده، اما این موضوع روی قیمت سایر موبایل‌ها اثر نداشته، گفت: در این شرایط تقاضا هم بیشتر می‌شود و مردم فکر می‌کنند که اگر الان موبایل آیفون را بخرند سود بیشتری می‌برند.

 

رمضان با اشاره به اینکه در مدت ممنوعیت ورود آیفون ۱۴ به بالا، به دلیل رجیستر شدن آیفون ۱۳، این محصول قیمت بالاتری از سایر مدل‌ها داشت، گفت: بیشتر آیفون‌های ۱۳ موبایل‌های رفرش و ریپک بودند. اما در صورت اجرا شدن این مصوبه، بازار آیفون ۱۳ افت شدید خواهد داشت.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان موبایل در ادامه به مردم توصیه کرد که برای خرید آیفون منتظر ابلاغ آیین نامه و قانون بمانند تا متضرر نشوند.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه با توجه به اخبار منتشر شده، هنوز تعرفه واردات مشخص نیست، گفت: در نظر گرفتن تعرفه‌های خیلی بالا مثل ۹۶ درصد که قبلا اعلام شده بود به لحاظ امنیتی مشکلاتی ایجاد می‌کند، چراکه این محصول برای سارقان خیلی جذاب خواهد بود.

 

موبایل فروشان به قسطی فروشی روی آوردند

رمضان در ادامه از رکود در بازار موبایل خبر داد و گفت: بسیاری از اعضای صنف به قسطی فروشی روی آورده‌اند، چرا که قدرت خرید مردم کم شده است.

 

گفتنی است صبح روز گذشته مصوبه‌ای در جلسه هیئت دولت برای رفع ممنوعیت آیفون صادر شده که بر این اساس سه دستگاه شامل وزارت صمت، ارتباطات و معاونت حقوقی ریاست جمهوری مامور شدند آیین‌نامه واردات را تدوین کنند، اما هنوز وضعیت اجرا و جزئیات تعرفه آن مشخص نیست. البته ابتدا تعرفه در مصوبه ۹۶ درصد اعلام شده بود، اما سخنگوی دولت اعلام کرد که اشتباهی رخ داده و این موضوع اصلاح خواهد شد.

 



لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8