• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


پیش به سوی اقتصاد کمونیستی! در عصر انجماد تفکر سیستمی به سر می‌بریم!


سفر به ساردینیا: گشتی در جزیره‌ای جادویی
دانلود مجموعه کامل انیمیشن فرمانروایان مقدس + تمام قسمت ها
تأثیر اعتماد و احترام در بهبود تفاهم زناشویی
تحول در روتین لباسشویی: ترفندهای ساده برای صرفه‌جویی در زمان و انرژی
اثرات الکل بر قلب شما: تهدیدی جدی برای سلامت
خواص شگفت انگیز شیر سویا: از سلامت قلب تا استخوان های قوی
عمارت دیوانخانه شیراز: نگاهی عمیق به میراث فرهنگی و تاریخی ایران
ملکه زیبایی کره جنوبی در سال 2024 کیست؟
مطالب دیگری در مورد آناتومی
طرز تهیه پاستا مرغ کاری قرمز تایلندی
روش‌های خانگی برای تسکین دردهای رایج بارداری
آموزش استفاده از کامپیوتر
اثبات ولایت فقیه و لزوم رهبری به عنوان حاکم شرع بعد از ائمه
ارزش و فضيلت تجارت و کسب و کار حلال در روایات
از «نئو گاما» رقیب قدرتمند ربات انسان‌نمای تسلا رونمایی شد
آیا اجتماع گریزی در نوجوانان طبیعی است؟
طلای جهان از کجا آمده؟ راز میلیاردساله شاید بالاخره حل شد!
ناسا در حال ایجاد یک «منطقه زمانی» برای ماه
اخلاق نسبی | ارزش ها و رذایل اخلاقی نسبی هستند یعنی چه؟
طرز تهیه دونات بدون روغن در سرخ کن بدون روغن
پیش به سوی اقتصاد کمونیستی! در عصر انجماد تفکر سیستمی به سر می‌بریم!
Download Search Socialism پنجشنبه 16 دي 1400 بازدید: 737
پیش به سوی اقتصاد کمونیستی! در عصر انجماد تفکر سیستمی به سر می‌بریم!

پیش به سوی اقتصاد کمونیستی! در عصر انجماد تفکر سیستمی به سر می‌بریم!

خودروهای بی کیفیت داخلی در حال ثبت رکوردهای جدید هستند و به پیشواز تورم احتمالی رفته اند و از طرفی در رکود بازار مسکن و وضعیت نامشخص سیاستگذاران در خصوص بورس، نقدینگی اصطلاحا قصد دارد یک دور کوچولو در بازار خودرو بزند! همین ورود و خروج نقدینگی تا مدت‌ها بازار را دچار التهاب خواهد کرد! 


دولت به جای هدایت نقدینگی به بازار سرمایه، با سیاست‌ها و محافظه‌کاری بی مورد خود مشغول هدایت سرمایه‌های ملت به ناکجا آباد است! پول همه جا می‌رود به غیر از بورس! 

در حالیکه بازارهای مالی نوظهور و ارز دیجیتال و متاورس و ... در حال جذب سرمایه‌های خرد و کلان از تمام دنیا هستند ما هنوز داریم اینجا بر سر خود می‌کوبیم که بازار سرمایه خوب است و چنین است و چنان است. هنوز در حال جنگ با یک سری جوجه اقتصاددان تازه از تخم درآمده هستیم که از خطرات بازار سرمایه (ترند اول مباحث اقتصاد جهانی) می‌گویند و مسکن حبابی را ستایش می‌کنند! در عصر یخ‌زدگی و انجماد تفکر سیستمی به سر می‌بریم که در حال نابودی صنایع و زیرساختهای این کشور است. کم کم داریم تبدیل می‌شویم به یک اقتصاد شبه کمونیستی! هر جا شرکتی و یا صنعتی سودده بود چند عربده کش اقتصاد خوانده به قصد نابودی اش شروع به جنجال می‌کنند. این نگاهی که در کشور به وجود امده است خطرناک است، سیستم تولید ثروت متوقف شده و هر ثروت و سرمایه‌‌ای که وجود دارد به مصرف شدن در زمان حال ترجیح داده می‌شود. پول را از شرکت‌های سودده بگیرید و صرف بودجه‌ی جاری بکنید!

این تفکر باعث توقف سرمایه‌گذاری جدید در زیرساخت‌های کشور شده و کمبود ظرفیت در زیرساختها از جمله آب و نفت و گاز و انرژی و پالایشگاه و ... مشهود است. افسوس که بورس و بازار سرمایه می‌توانست بزرگترین بازار کشور در جذب و هدایت نقدینگی به شرکت‌ها و پروژه ها باشد اما شد مسیر راهزنی ملت در سال ۹۹ و محل بی مهری در سال ۱۴۰۰!

اقتصاد کشور نیازمند یک تفکر جدید و نگرش نوین است. این محافظه کاری بیجا از کجا می‌آید؟ قیمت یک خانه‌ی کلنگی در منطقه‌ی ۱ (در پست بعدی اشاره کرده ام) بیش از دو برابر ارزش یک شرکت فعال در گروه رایانه‌ی بورس است!
اندازه‌ی خیلی از شرکت‌های کوچک و متوسط بازار است. 
چرا کسی نمی‌گوید که حباب مسکن آنقدر زیاد شده که ارزش یک خانه بیش از ارزش شرکت سهامی عام بورسی است؟
چرا به جای پرداختن به اصل هویت و کارکرد بازار سرمایه، درگیر هزینه‌ی ۱۰ هزار تومانی سجام و مجوز آموزش بورس و قطعی و وصلی سیستم معاملات و مسایلی از این دست ... هستیم. چرا مردم را به سمت خودرو سوق دادیم. چرا کالای مصرفی را تبدیل به کالای سرمایه‌‌ای کردیم که حالا خریدش برای اکثر جامعه ارزو وهدف اصلی شده است؟

خب معلوم است که چرا تولید به قهقرا رفته است.معلوم است که مافیای مسکن که رسانه و دکتر سفارشی و اقتصاد دان میرزابنویس دارد چرا مخالف بورس است! جذابتر از این چه می‌خواهند؟یک برج را چند ساله می‌سازند و بیش از ارزش چند شرکت بورسی می‌فروشند!
دلال‌ها در مسکن و خودرو جولان می‌دهند و دولت مشغول اوراق فروشی است و ملت مشغول خرید ارز دیجیتال و خرید خانه در خارج از کشور و مقدمات مهاجرت به ترکیه و ....
????واقعا در کجای دنیا با سود ۲۵ درصدی بدون ریسک و خلق پول بی پشتوانه با سود بانکی، اقتصاد رشد کرده است؟
????کجای دنیا با اوراق فروشی، اقتصاد کشور رشد کرده است؟
????چرا هر کسی مشغول سوراخ کردن یک بخشی از این کشتی است؟
چرا کسی به فکر پیشرفت ایران نیست؟

لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8