• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد


طرز تهیه رپ هوموس با ادامامه، غذای رژِیمی
راهنمای انتخاب سایز تلویزیون بر اساس فضای قرارگیری
چرا از هاست رایگان استفاده نکنیم
روش‌های ساده و مؤثر نگهداری کدو سبز در یخچال و فریزر که باید بدانید
همه چیز درباره زمان مناسب برای آزمایش خون بارداری
اپل تولید آیفون ۱۳ را متوقف کرد؛ پایان آیفون در ایران؟
مغالطه معنا انگاری/تقارن/مگه میشه اتفاقی باشه
فال روزانه - دوشنبه 25 تیر 1403
وی‌پی‌ان (VPN) چیست؟ و چگونه کار می‌کند؟
چگونه به اهداف خود دست یابیم و انگیزه خود را حفظ کنیم؟
پروکسی چیست و چگونه کار میکند؟
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی انواع سنگهای رسوبی و دگرگونی
دنیای درهم‌پیچیده دو سیاه‌چاله‌
آیا صندوق خیریه برای شیعیان توسط امام صادق تاسیس شد؟
راه‌های برقراری ارتباط سالم در رابطه
طرز تهیه بستنی گیلاس سیاه
وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ مجدانه در حال پیگیری است
آیا ویتامین‌ها واقعاً به رشد مو کمک می‌کنند؟
تکنیک‌های مطالعه موثر برای موفقیت در امتحانات
درد پنهان مفصل ران؛ همه‌چیز درباره ساییدگی مفصل ران
شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد
Download Search mbnews100212 سه شنبه 29 آبان 1403 بازدید: 173
شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد

شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد

بازار خودرو،اخبار بازار خودرو،بازار خرید و فروش خودرو,بازار خودرو ایران،تحلیل بازار خودرو،آخرین قیمت خودرو،پیش بینی قیمت خودرو,شرکت خودروسازی،تولید خودرو،جدیدترین اخبار بازار خودرو،آخرین اخبار خودرو,واردات خودرو،صنعت خودرو،قیمت گذاری خودرو,بازار خودروهای داخلی،صادرات خودرو،اخبار بازار ماشین،قیمت جدید خودرو شورای رقابت,بازار خودروهای وارداتی،واردات اتومبیل،جدیدترین خودروهای ایرانی و خارجی




قیمت خودرو،اخبار بازار خودرو،خبرهای بازار خودرو
شورای رقابت در تمام مراحل افزایش اخیر قیمت خودرو در جریان رایزنی خودروسازان و ارسال صورت‌های مالی آنها به سازمان حمایت بوده و در نهایت افزایش قیمت‌ها را تأیید کرده است.

به گزارش تسنیم، سرانجام بعد از رایزنی بسیار خودروسازان برای افزایش قیمت، وزارت صمت مجوز افزایش 35درصدی قیمت خودرو را برای دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا صادر کرده است.

 

در حالی سال گذشته شورای رقابت مجوز افزایش قیمت خودرو را صادر می‌کرد که بر اساس دستورالعمل 543 شورای رقابت در دی ماه سال گذشته، این شورا از قیمت‌گذاری خودرو کنار رفت و مسؤلیت آن به سازمان حمایت که زیرمجموعه وزارت صمت است، سپرده شد.

 

در مصوبه این شورا آمده بود: «براساس این اصلاحات از این پس نظارت شورا در خصوص محاسبه و ابلاغ محاسبه، پسینی بوده و وزارت صمت مکلف است قیمت‌های محاسبه‌شده توسط سازمان حمایت را رأساً ابلاغ کند و چنانچه در نحوه اجرا شاهد ایراد باشیم، شورا ورود خواهد کرد.»

 

پیگیری‌های خبرنگار ما از شورای رقابت درباره نظارت پسینی بر مجوز اخیر افزایش قیمت خودرو حاکی است؛ شورای رقابت در تمام مراحل این افزایش قیمت حضور داشته و به‌نوعی در جریان رایزنی خودروسازان و ارسال صورت‌های مالی آنها به سازمان حمایت بوده است و در نهایت افزایش قیمت‌ها را هم تأیید می‌کند.

 

در عین حال شورای رقابت در مقام ناظر روند اجرای این مجوز افزایش قیمت را توسط خودروسازان بررسی خواهد کرد تا قراردادها به تضییع حقوق مصرف‌کنندگان منجر نشود و خودروسازان فقط مجاز باشند در چارچوب مصوبه نسبت به تغییرات قیمتی خود اقدام کنند.

 

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت هم دراین‌باره گفت: از 13 ماه پیش مصوبه‌ای وجود داشت مبنی بر اینکه باید قیمت خودرو افزایش یابد، دولت برای جلوگیری از سودجویی دلالان، با این کار موافقت کرد.

 

همچنین بر اساس اعلام فرشاد مقیمی رییس هیئت عامل ایدرو، قیمت‌های ابلاغی خودروها از اول آذرماه اعمال می‌شود.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8