• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


وزارت دادگستری آمریکا: گوگل باید کروم را بفروشد


اگر رمز عبور ویندوز خود را فراموش کردید، چه اتفاقی رخ می ده
هوش مصنوعی مایکروسافت به ایکس باکس آمد؛ گیمرها منتظر چه چیزی باشند؟
آیا مشکلات فعلی، ناشی از دور شدنِ مسئولین از آرمان‌های امام است؟
بیوگرافی محمد نظری، مجری تلویزیون
دانلود فیلم تبدیل شوندگان4: عصر انقراض Age of Extinction
تغذیه در سه ماهه اول بارداری: بهترین غذاها برای سلامت مادر و جنین
علت ایندکس نشدن صفحات سایت در گوگل
دنیای رنگارنگ پاپیه ماشه مکزیکی: نمادها، اشکال و خلاقیت‌ها
عکس ها و تصاویر دیدنی امروز؛ از واکسیناسیون کودکان غزه تا اسکان سیلزدگان پاکستانی
آب هویج هیچ تاثیری بر بینایی ندارد و باعث زردی پوست می شود
انگشت چکشی؛ از علائم تا درمان‌های خانگی و جراحی
راهنمای خرید بهترین تشک‌های بادی خودرو برای سفرهای راحت و آرام
جدید ترین زمر یا کد تقلب بازی GTA5 V برای PS3
حضرت علی(ع)صحنه مرگ راچنین بیان می فرمایند
کدام واکسن گارداسیل بهتر است: مقایسه‌ی انواع واکسن‌های گارداسیل
روشویی سرویس بهداشتی، مناسب را انتخاب کنید
ماشین انسان‌شویی ساخته شد
برنده نوبل فیزیک ۲۰۲۴: در یک هتل ارزان‌ آماده انجام «MRI» می‌شدم که فهمیدم نوبل فیزیک بردم!
مستقل بودن، بزرگ‌ترین گناه «جمعیت امام علی» بود.
رکوردشکنی تاریخی ایلان ماسک؛ اولین انسان با ۴۰۰ میلیارد دلار ثروت
وزارت دادگستری آمریکا: گوگل باید کروم را بفروشد
Download Search mbnews100255 سه شنبه 29 آبان 1403 بازدید: 238
وزارت دادگستری آمریکا: گوگل باید کروم را بفروشد

وزارت دادگستری آمریکا: گوگل باید کروم را بفروشد

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




گوگل کروم،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
وزارت دادگستری آمریکا به‌منظور پایان دادن به انحصار موتورهای جست‌وجو، می‌گوید گوگل باید مرورگر کروم را بفروشد.

به گزارش زومیت، وزارت دادگستری آمریکا می‌خواهد از قاضی پرونده‌ی ضدانحصار گوگل درخواست کند تا این شرکت را ملزم به فروش مرورگر کروم کند. این درخواست درحالی مطرح می‌شود که پیش‌تر قاضی حکم به انحصار غیرقانونی در کسب‌وکار جست‌وجوی گوگل داده بود.

 

کروم به‌عنوان پرکاربرترین مرورگر جهان شناخته می‌شود و وکلای دولت استدلال کرده‌اند که استفاده از آن برای تبلیغ متقابل محصولات گوگل، یکی از موانع اصلی رشد رقابت و محدودکننده‌ی انگیزه‌ی رقبا در بازار است.

 

مقامات در حال آماده‌سازی پیشنهادهایی هستند که گوگل را ملزم به جداسازی سیستم‌عامل اندروید از موتور جست‌وجوی گوگل و پلی استور می‌کند، البته الزامی برای فروش کامل سیستم‌عامل اندروید وجود ندارد. گوگل موظف خواهد شد اطلاعات بیشتری را با تبلیغ‌کنندگان به اشتراک بگذارد و به آن‌ها کنترل بیشتری بر نحوه‌ی نمایش تبلیغات خود بدهد.

 

گوگل درحال‌حاضر، پاسخ‌های تولیدشده با هوش مصنوعی را با نام AI Overviews در ابتدای نتایج جست‌وجو نمایش می‌دهد. اگرچه وب‌سایت‌ها می‌توانند از بهره‌برداری گوگل از محتوای خود برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خودداری کنند، اما امکان جلوگیری از نمایش این پاسخ‌ها وجود ندارد؛ چراکه می‌تواند به کاهش رتبه‌ی سایت در نتایج جست‌وجو و در نتیجه، دشواری در جذب مخاطب منجر شود.

 

بلومبرگ در گزارش خود می‌گوید که مقامات ذی‌ربط پیشنهاد کرده‌اند که گوگل به وب‌سایت‌ها اختیار بیشتری اعطا کند تا از بهره‌برداری هوش مصنوعی گوگل از محتوای آن‌ها جلوگیری شود. افزون‌براین، مقامات بر ممنوعیت نوع قراردادهای انحصاری که محور اصلی شکایت علیه گوگل بوده است، تأکید خواهند کرد.

 

لی‌آن مولوهالند، معاون امور نظارتی گوگل، به بلومبرگ گفت که وزارت دادگستری «همچنان بر پیگیری یک دستور کار بنیادین که از حیطه‌ی مسائل حقوقی این پرونده فراتر می‌رود، اصرار می‌ورزد.»

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8