• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


جانبازان بالای ۵۰ درصد مجوز واردات خودرو گرفتند


نوبل فیزیک ۲۰۲۴ به کاشفان الگوها در اطلاعات رسید
همه‌چیز درباره مینوسیکلین؛ از جوش صورت تا عفونت‌های مقاوم
آرایش چشم پاستلی: یک راهنمای کامل
کشف درختی مرموز در جنگل‌های پاناما که با استفاده از صاعقه، رقبای خود را نابود می‌کند
انیمیشن ساختار موتور موشک ها ، هواپیما ، جت ها و طیاره ها GIF
سنگ ها و انواع آن و انواع مختلف کانی ها سوال کتاب درسی
راهنمای جلوگیری از ترک و شکستگی در سنگ پیتزا
تغییرات جنسی در دوران بارداری و بعد از زایمان
انواع قافیه در شعر فارسی
مانع جدید بانک مرکزی دولت پزشکیان بر سر راه واردات خودرو/ سقف ارزی واردکنندگان خودرو بسته شد
ناسا در حال ایجاد یک «منطقه زمانی» برای ماه
خودرو کانسپت جدید «رووی» شبیه سفینه فضایی
چگونه به طور ایمن ماشین خود را با جک بالا ببریم ؟
مفاهیم : سی ‌اس ‌اس (CSS) چیست؟
آشنایی با انواع سوزن خیاطی و کاربردهای متنوع آن‌ها
جاهای دیدنی سمیرم که باید ببینید
آناتومی دستگاه های بدن + عکس تمام رنگی و شفاف
ایده های غذایی با گل کلم
امکان کنترل هوش مصنوعی فوق هوشمند وجود ندارد
فراری F80‌ به‌عنوان جایگزین لافراری معرفی شد
جانبازان بالای ۵۰ درصد مجوز واردات خودرو گرفتند
Download Search mbnews100419 شنبه 3 آذر 1403 بازدید: 239
جانبازان بالای ۵۰ درصد مجوز واردات خودرو گرفتند

جانبازان بالای ۵۰ درصد مجوز واردات خودرو گرفتند

بازار خودرو،اخبار بازار خودرو،بازار خرید و فروش خودرو,بازار خودرو ایران،تحلیل بازار خودرو،آخرین قیمت خودرو،پیش بینی قیمت خودرو,شرکت خودروسازی،تولید خودرو،جدیدترین اخبار بازار خودرو،آخرین اخبار خودرو,واردات خودرو،صنعت خودرو،قیمت گذاری خودرو,بازار خودروهای داخلی،صادرات خودرو،اخبار بازار ماشین،قیمت جدید خودرو شورای رقابت,بازار خودروهای وارداتی،واردات اتومبیل،جدیدترین خودروهای ایرانی و خارجی




واردات خودرو،اخبار بازار خودرو،خبرهای بازار خودرو
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: این کمیسیون در مصوبه‌ای وزارت صمت را مکلف به صدور مجوز واردات یک دستگاه خودرو برای جانبازان بالای ۵۰ درصد جانبازی کرد.

به گزارش مهر، رحیم زارع در تشریح جلسه صبح امروز (شنبه ۳ آذر ماه) کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، گفت: با مصوبه کمیسیون تلفیق، وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف شد تا با معرفی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، مجوز واردات یک دستگاه خودرو برای جانبازان بالای ۵۰ درصد جانبازی را صادر کند.

 

وی ادامه داد: مطابق با مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه، میزان یارانه دولت برای کمک‌های بلاعوض به شبکه‌های نوین آبیاری، احیا و مرمت و لایروبی قنوات با رعایت الگوی کشت ۸۵ درصد شد.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در مصوبه‌ای، حقوق دولتی معادن برای سال آینده را ۱۵ درصد تعیین کرد که منابع حاصل از این موضوع در شهرستانی که معدن در آن مستقر است، هزینه خواهد شد.

 

زارع افزود: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه، شهرداری‌های سراسر کشور و وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند تا به منظور تسهیل و تسریع در سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه شبکه فیبر نوری، مجوز حفاری و نصب تجهیزات در معابر شهری و معابر خارج از شهر را حداکثر ۱۵ روز بعد از دریافت تقاضای اپراتور معرفی شده ارائه دهند.

 

وی بیان کرد: طبق مصوبه دیگر کمیسیون مذکور مقرر شد تا مبلغ درآمد حاصل از مصرف آب چاه‌های دارای مجوز و جریمه مربوط به برداشت آب از چاه‌های غیرمجاز، برای نصب شمارشگر هوشمند، برنامه‌های تعادل بخشی و آبخیزداری و اجرای طرح‌های افزایش بهره‌وری آب هزینه شود.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه بیان کرد: همچنین کمیسیون تلفیق مصوب کرد که درآمد حاصل از هر متر مکعب آب شهری تا مبلغ دو هزار میلیارد تومان برای کاهش هدر رفت آب شهری برای سال بعد هزینه شود. بر اساس مصوبه دیگر این کمیسیون قرار بر این شد که ۴۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای وزارتخانه‌های نیرو، راه و شهرسازی و بهداشت و درمان با اولویت حوزه‌های درمان، حمایت اجتماعی و بیمه‌های تأمین اجتماعی و تملک دارایی سرمایه‌ای هزینه شود.

 

زارع اظهار کرد: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، تمامی صندوق‌های بازنشستگی مکلف شدند اطلاعات صندوق و شرکت‌های تابع و وابسته به خودشان را هر سه ماه یک بار در سامانه جامع بودجه ثبت کنند.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8