• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


مریخ احتمالاً در گذشته سکونت‌پذیر بوده است


انگشتر کوکتل لوکس: جواهری که هر استایلی را متحول می کند
ادعای عجیب کاخ سفید: ما می‌توانیم زمان و فضا را دستکاری کنیم!
سورن اسپرت: دنیای پینگ‌پنگ در یک فروشگاه
هوش مصنوعی واتساپ نیامده منفور شد
تویوتا لندکروزر فضایی معرفی شد
صدور مجوز واردات یک دستگاه خودرو به جانبازان بالای ۵۰ درصد
به شرکت خدمات حسابداری حسابا اعتماد کنید
تصورش را بکنید مثل مداخله ایران در عراق، عراقیها هم در ایران مداخله میکردند
گیاه خواری و عدم جذب سلولز در انسان|چرا در حیوانات گیاه عضله می سازد اما انسان نه
بندر خمیر کجاست؟ همه چیز درباره این بندر زیبا و تاریخی
8 ویتامینی که هر سالمند برای داشتن پاهای قوی تر به آن نیاز دارد
صنایع دستی اتریش: زیبایی‌هایی که هرگز فراموش نمی‌شوند
لیست بررسی امنیتی برای ویندوز، انواع ارور های ویندوز
آیا ویتامین‌ها واقعاً به رشد مو کمک می‌کنند؟
دانستنی های رتبه و رنکینگ وب سایت و ارتقا آن
خودروسازها با اینکه قیمت را بالا بردند، تولیدشان را کاهش دادند/ وعده جهش تولید مدیرعامل ایران‌خودرو توخالی بود؟
آيا تخم شربتي امگا3 دارد؟ مضرات تخم شربتی
انواع تشبیهات حیوانات در بازار های مالی / حیوان بازار مالی
آشنایی با گرانولوماتوز با پلی‌آنژئیت؛ علائم، تشخیص و درمان
نقش فیزیک در زندگی و فناوری ما انسان ها چیست فیزیک دهم
مریخ احتمالاً در گذشته سکونت‌پذیر بوده است
Download Search mbnews100425 شنبه 3 آذر 1403 بازدید: 254
مریخ احتمالاً در گذشته سکونت‌پذیر بوده است

مریخ احتمالاً در گذشته سکونت‌پذیر بوده است

نمونه رزومه کاری,سوالات مصاحبه استخدامی,اخبار روز اخبار,اخبار علمی,اخبار آموزشی,رزومه کاری,فرم رزومه اخبار علمی جدید,اخبار علمی روز




مریخ،اخبار علمی،خبرهای علمی
پژوهش جدیدی که با هدایت پژوهشگران دانشگاه کورتین استرالیا انجام شده از قدیمی‌ترین شواهد مستقیم از وجود آب گرم در دوران باستان مریخ پرده برداشته است؛ مدرکی که نشان می‌دهد این سیاره احتمالاً در گذشته سکونت‌پذیر بوده است.

به گزارش ایرنا از وبگاه فیز، پژوهشگران ذره‌ سنگ زیرکُن ۴.۴۵ میلیاردساله متعلق به شهاب‌سنگ معروف مریخی ۷۰۳۴ NWA که به نام زیبایی سیاه نیز شناخته می‌شود، را بررسی کردند و اثر ژئوشیمیایی مایعات از جمله مقدار زیادی آب را در آن یافتند.

 

سنگ زیرکُن از مجموعه کانی‌هاست و لومینسانس سبز جواهری-نارنجی و قرمز تیره تا قرمز جواهری دارد. رادیواکتیویته کامل آن به دلیل وجود ادخال هاست و به سختی در هیدروفلوئوریک اسید، سولفوریک اسید و هیدروکلریک اسید حل می‌شود.

 

دکتر آرون کاوسی (Dr. Aaron Cavosie)، یکی از پژوهشگران این گروه و استاد دانشکده علوم زمین و سیاره‌شناسی کورتین، گفت: این کشف راه‌های جدیدی برای فهم سیستم‌های گرمابی گذشته مریخ می‌گشاید که به ماگماتیسم (همه فرآیندهایی که به پیدایش سنگ‌های آذرین منتهی می‌شود) همچنین قابلیت سکونت در این سیاره در گذشته مرتبط هستند.

 

دکتر کاوسی گفت: ما از ژئوشیمی (زمین‌شیمی) در مقیاس نانو برای شناسایی عنصری استفاده کردیم که گواه وجود آب داغ در مریخ در ۴.۴۵ میلیارد سال پیش است.

 

وی افزود: سیستم‌های گرمابی برای شکل‌گیری حیات روی زمین ضروری بودند و یافته‌های ما نشان می‌دهد در مریخ هم آب که عامل اصلی سکونت‌پذیری محیط است‌، اوایل شکل‌گیری پوسته آن وجود داشت.

 

این گروه پژوهشی با بهره‌گیری از تصویربرداری در مقیاس نانو و طیف‌سنجی، الگوهای عناصر این زیرکُن منحصربه‌فرد از جمله آهن، آلومینیوم، ایتریم و سدیم را شناسایی کردند. این عناصر در هنگام شکل‌گیری این زیرکن در ۴.۴۵ میلیارد سال پیش به آن اضافه شدند که نشان می‌دهد در طول فعالیت ماگمایی اولیه در مریخ، آب وجود داشت.

 

دکتر کاوسی خاطرنشان کرد: این پژوهش نشان داد برخوردهای شهاب‌سنگی عظیمی با پوسته مریخ اتفاق افتاده که باعث تحولات سطحی بزرگ در آن شده است؛ اما آب قبل از حدود ۴.۱ میلیارد سال پیش آنجا وجود داشت.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8