• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


کره‌شمالی به زودی ماهواره جدید به فضا می‌فرستد


معرفی بهترین سواحل استانبول ترکیه
حمام ابوالمعالی یزد؛ یادگاری از معماری اصیل ایرانی
10 عادت روزانه برای زندگی سالم‌تر و شادتر
در صورت جهانی شدن قیمت ها و حذف یارانه ها چه اتفاقی برای اقتصاد کشور می افتد؟
تئاتر رومی پلوودیو: یکی از بهترین تئاترهای رومی حفظ شده جهان
غذاها و نوشیدنی هایی که ممکن است به مدیریت میگرن کمک کنند
علت اختلال امروز اینترنت مشخص شد
رواج اجاره ساعتی خودرو؛ ۱۰ ساعت پورشه سواری ۱۶ میلیون تومان!
اینجا ایران است؛ بلوکه ۲۳۰ میلیونی برای خرید خودروهای گران بی کیفیت!
مشخصات کامل چوب ملچ Ulmus Glabra کاربرد چوب ملچ
بهترین داروهای گیاهی برای کاهش علائم PMS
شیک ترین مدل لباس های تولد پسر بچه ها
داستان کودکانه ضامن آهو
علائم بارداری قبل از پریود: آشنایی با نشانه‌های اولیه بارداری
سایت رسمی ابردوا
هوش مصنوعی جدیدی که قدرت استدلال مغز را شبیه‌سازی می‌کند
اهمیت بازی در رشد کودکان
خواص شگفت انگیز و فراوان آب هویج و مربای هویج در بیوست
همه چیز درباره سیگار الکترونیکی؛ از انتخاب تا استفاده ایمن
شوک امنیتی با هوش مصنوعی! پاسپورت جعلی ChatGPT از سد بازرسی‌ها گذشت
کره‌شمالی به زودی ماهواره جدید به فضا می‌فرستد
Download Search mbnews100477 يكشنبه 4 آذر 1403 بازدید: 172
کره‌شمالی به زودی ماهواره جدید به فضا می‌فرستد

کره‌شمالی به زودی ماهواره جدید به فضا می‌فرستد

نمونه رزومه کاری,سوالات مصاحبه استخدامی,اخبار روز اخبار,اخبار علمی,اخبار آموزشی,رزومه کاری,فرم رزومه اخبار علمی جدید,اخبار علمی روز




ماهواره،اخبار علمی،خبرهای علمی
یک مقام ارشد امنیتی کره جنوبی اعلام کرد که به احتمال بسیار زیاد کره‌شمالی تا پایان سال جاری میلادی یک ماهواره شناسایی جدید به مدار زمین خواهد فرستاد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری یونهاپ با انتشار این خبر افزود: شین وون سیک (Shin Won-sik) مشاور امنیت ملی کره جنوبی روز یکشنبه (امروز به وقت محلی) گفت گرچه هنوز نشانه‌هایی از یک پرتاب قریب القوع رصد نشده اما به احتمال بسیار زیاد کره‌شمالی تا پیش از سال‌جاری میلادی ماهواره شناسایی دیگری به فضا پرتاب کند.

 

سیک در مصاحبه با این خبرگزاری باره مدعی شد: این احتمال وجود دارد که کره شمالی قبل از پایان سال جاری یک ماهواره شناسایی به فضا پرتاب کند.

 

یونهاپ در ادامه گزارش داد: برآورد صورت گرفته در این زمینه بدنبال وعده کره شمالی در پرتاب سه ماهواره در سال جاری است؛ کره‌شمالی در ماه نوامبر (آبان/‌آذر) سال گذشته میلادی یک پرتاب موفق داشت و در اواخر ماه مه (اردیبهشت/ خرداد) نیز ماهواره دیگری به فضا پرتاب کرد که راکت حامل این ماهواره اندکی پس از پرتاب منفجر شد.

 

درحالی شین وون سیک مدعی پرتاب احتمالی ماهواره دیگری از سوی کره شمالی تا پایان سال جاری میلادی می شود که این مقام ارشد امنیتی کره جنوبی در مورخ جمعه دوم آذرماه ادعا کرد کره شمالی در قبال اعزام نیرو به روسیه از مسکو سامانه موشک های ضد هوایی و تجهیزات پدافندی دریافت کرده است.

 

مشاور امنیت ملی دولت کره جنوبی در جریان مصاحبه با شبکه رادیو و تلویزیون «اس‌بی‌اس» (SBS) این کشور در پاسخ به این پرسش که کره شمالی در قبال اعزام نیرو به روسیه چه دریافت کرده، گفته بود: گمان می‌رود روسیه تجهیزات و موشک‌های ضدهوایی را برای تقویت سیستم دفاع هوایی آسیب‌پذیر پیونگ یانگ فراهم کرده است.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8