طرز تهیه کوکی شکلاتی
اطلاعات بیشتر در رابطه با کوکی شکلاتی، طرز تهیه کوکی شکلاتی، طرز درست کردن کوکی شکلاتی، طرزتهیه کوکی شکلاتی،روش درست کردن کوکی شکلاتی، مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی، نحوه نگهداری از کوکی شکلاتی، درست کردن کوکی شکلاتی، نکته هایی برای تهیه کوکی شکلاتی، روش پخت کوکی شکلاتی، طرز درست کردن کوکی شکلاتی به سایت ناتیلوس مراجعه کنید.
طرز تهیه کوکی شکلاتی
طرز درست کردن کوکی شکلاتی
در این مقاله از ناتیلوس، با طرز تهیه کوکی شکلاتی آشنا می شوید. کوکی شکلاتی با بافت نرم و طعم دلپذیر شکلات، یکی از محبوب ترین شیرینی ها برای هر سلیقه ای است. این شیرینی خوشمزه با روش تهیه ای ساده، گزینه ای عالی برای میان وعده یا پذیرایی در کنار نوشیدنی های گرم به شمار می آید.
طرز تهیه کوکی شکلاتی :
مواد لازم کوکی تکه های شکلاتی :
کره گیاهی بدون نمک |
½ فنجان (112 گرم) |
شکر قهوه ای بسته بندی شده |
¾ فنجان (165 گرم) |
شکر دانه ریز |
¼ فنجان (56 گرم) |
شیر سویای شیرین نشده |
¼ فنجان (60 میلی لیتر) |
عصاره وانیل خالص |
1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) |
آرد همه منظوره |
2 فنجان (276 گرم) |
بکینگ پودر |
1 قاشق چایخوری (5 گرم) |
جوش شیرین |
½ قاشق چایخوری |
نمک |
¼ قاشق چایخوری |
شکلات تلخ بدون لبنیات، خرد شده |
4.6 اونس (130 گرم) |
طرزتهیه کوکی شکلاتی :
کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط رو به بالا اضافه کنید. اجازه دهید در حالی که مدام هم می زنید ذوب شود.
وقتی ذوب شد شروع به قهوه ای شدن و خوشبو شدن می کند، به هم زدن ادامه دهید. مقداری کف روی آن شروع به تشکیل شدن می کند و این طبیعی است.
کره را برای درست کردن کوکی شکلاتی آب کنید و اجازه بدهید طلایی شود.
سپس، می بینید که مواد جامد دانه ای در کف تابه تشکیل می شوند. کره اکنون قهوه ای طلایی شده و بوی آجیل می دهد. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، کره قهوه ای خنک شده، شکر، شیر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
الک را روی کاسه قرار دهید و آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید که اینکه تا حدی ترکیب شوند.
طرزتهیه کوکی شکلاتی
تکه های شکلات را به آرامی داخل آن بریزید تا کاملا ترکیب شوند، سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مراحل درست کردن کوکی شکلاتی
پس از آماده شدن برای پخت، دو سینی فر را بپوشانید و فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
از یک قاشق بستنی 2 قاشق غذاخوری خمیر را روی سینی آماده شده قرار دهید. بین هر کوکی 2 اینچ (5 سانتی متر) فاصله بگذارید.
آموزش تهیه کوکی شکلاتی به صورت مرحله ای
در صورت تمایل، چند تکه شکلات دیگر را روی هر کوکی اضافه کنید تا ظاهری به سبک نانوایی داشته باشید.
یک سینی را در طبقه وسط فر به مدت 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.
اجازه دهید روی سینی فر کمی خنک شود قبل از اینکه آن را به سینی خنک کننده منتقل کنید تا کمی خنک شود. کوکی ها همانطور که سرد می شوند شکل می گیرند. در پایان از خوردن آن ها در کنار نوشیدنی لذت ببرید!
نکاتی برای تهیه کوکی شکلاتی
نکته هایی برای تهیه کوکی شکلاتی :
• توانایی قهوه ای کردن کره گیاهی به برند بستگی دارد، زیرا آنهایی که آب بیشتری دارند ممکن است به راحتی قهوه ای نشوند. برای به دست آوردن نتیجه ای طلایی و آجیلی، کره ای را انتخاب کنید که چربی بیشتری داشته باشد. اگر قهوه ای نشد، باز هم می توانید از آن استفاده کنید، اما طعم آن کمی متفاوت خواهد بود. روش دیگر، مرحله قهوه ای شدن را نادیده بگیرید و کره با دمای اتاق را مستقیماً داخل شکر بزنید.
• قرار دادن خمیر در یخچال قبل از پخت به سفت شدن آن کمک می کند، از پخش شدن بیش از حد آن جلوگیری می کند و بافت کوکی های نهایی را بهبود می بخشد.
• ما از گرمایش بالا و پایین فر (نه به کمک فن/همرفت) استفاده کردیم.
آموزش درست کردن کوکی شکلاتی
نگهداری کوکی شکلاتی :
برای داشتن بهترین طعم و بافت، از این کوکی ها در 2 تا 3 روز اول پس از پخت لذت ببرید. آنها را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید، تا 5 روز در آنجا نگهداری می شوند.
برای یخ زدن کلوچه های پخته شده، آنها را خوب بپیچید و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
برای انجماد خمیر کوکی ها، گلوله های خمیر را روی یک بشقاب یا سینی آستردار در فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن کامل، آنها را به یک ظرف دربسته یا کیسه زیپ دار منتقل کنید، جایی که می توان آنها را تا 2 ماه نگهداری کرد. پس از یخ زده 14-16 دقیقه بدون ذوب بپزید.
سخن پایانی :
در پایان، تهیه کوکی شکلاتی در خانه نه تنها تجربه ای لذت بخش و آسان است، بلکه طعمی تازه و دلپذیر را به همراه دارد که به سختی می توان در مقابل آن مقاومت کرد. با رعایت چند نکته ساده، می توانید کوکی هایی خوشمزه و خانگی داشته باشید که هم برای شما و هم عزیزانتان خاطره ساز خواهد شد.
گردآوری: بخش آشپزی ناتیلوس