• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


رونمایی از یک ربات انسان‌نمای سریع‌تر از انسان


رونمایی از یک ربات انسان‌نمای «ترسناک» که با آب کار می‌کند
پیام تبریک کلاس اولی شدن؛ با این متن‌ها خاطره‌ساز شوید
آیا انتخاب ما در ریاست جمهوری باعث تغییر می شود
بحران پیش رو صندوق های بازنشستگی
ترافیک چه تاثیری بر روان کلان شهر نشین ها می‌گذارد؟
علامت سوالی که تلسکوپ جیمز وب در فضا کشف کرد
ترفندهایی برای پخت برنج بدون ته دیگ
آداب و رسوم تولد نوزاد در کرمان
فال روزانه - دوشنبه 25 تیر 1403
فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز: دروازه‌ای به دنیای هواپیمایی شمال غرب ایران
ترکیبات ویتامینی مفید در لوازم آرایش: چه موادی به پوست شما کمک می‌کنند؟
پذیرش دیدگاه شریک زندگی: راهنمای ایجاد صلح و صمیمیت عمیق تر
تاریخ ماموریت تاریخی اسپیس‌ایکس مشخص شد
تصاویر جذاب و دیدنی؛از ترور نافرجام ترامپ تا جشنواره شمنیسم
همه چیز درباره شیر خام؛ فواید، مضرات و حقایقی که باید بدانید
اضطراب و افسردگی در کودکان: تشخیص و درمان
بازارهای بی‌نظیر ایران: معرفی بهترین شهرها برای خرید
«آپولو 10» و کپسول سایوز به یک موزه فضایی جدید می‌روند
توسعه روبات‌های انسان‌نما مجهز به هوش مصنوعی
دانلود مجموعه سخنرانی های روایت عهد رائفی پور (از 1 تا 57)
رونمایی از یک ربات انسان‌نمای سریع‌تر از انسان
Download Search mbnews112027 شنبه 1 دي 1403 بازدید: 213
رونمایی از یک ربات انسان‌نمای سریع‌تر از انسان

رونمایی از یک ربات انسان‌نمای سریع‌تر از انسان

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




ربات،اخبار علمی،خبرهای علمی
پودو یک ربات انسان‌نمای جدید در اندازه واقعی است که با ۴۲ درجه آزادی حرکت در سراسر مفاصل خود می‌تواند سریع‌تر از سرعت متوسط ​​یک انسان راه برود و از پله‌ها بالا و پایین برود.

به گزارش ایسنا به نقل از نیو اطلس، استارت‌آپ چینی پودو ربوتیکس(Pudu Robotics) جدیدترین ربات خود را معرفی کرد.

 

این ربات انسان‌نمای جدید «پودو D۹» نام دارد و با ۱۷۰ سانتی‌متر قد می‌تواند به صورت عمودی راه برود و بارهایی تا وزن ۲۰ کیلوگرم را حمل کند.

 

این ربات برای خدمات‌رسانی طراحی و ساخته شده است، اما شرکت سازنده هنوز جزئیات چندانی از آن منتشر نکرده است و تنها اشاره کرده است که این ربات چگونه می‌تواند وظایف تمیز کاری زمین را با استفاده از ابزاری موسوم به «Pudu SH۱» انجام دهد که یک تِی و خشک‌کن کف برای فضاهای تجاری است.

 

تصاویر منتشر شده توسط این شرکت همچنین شامل تصاویری از این ربات است که جعبه‌هایی را در یک انبار حمل می‌کند و قفسه‌هایی را در یک فروشگاه بزرگ می‌چیند.

 

این شرکت در ماه سپتامبر از ربات نیمه‌انسان‌نمای D7 رونمایی کرد که روی چند چرخ حرکت می‌کرد. این مدل برای کارهایی مانند مرتب‌سازی اجزا در محیط‌های صنعتی، سرویس‌دهی و تمیز کردن میزها در رستوران‌ها و کار در آسانسورها در ساختمان‌های اداری طراحی شده است.

 

اکنون مدل D9 با سرعت پیاده‌روی ۷.۲ کیلومتر در ساعت می‌تواند کمی سریع‌تر از یک انسان معمولی حرکت کند. همچنین می‌تواند پله‌ها و شیب‌ها را به خوبی مدیریت کند و از حسگرهای با دقت بالا برای نقشه‌برداری سه‌بعدی بی‌درنگ از محیط اطراف خود استفاده کند تا بفهمد کجاست و مسیرها را به ‌طور مستقل طی کند.

 

این ربات انسان‌نما همچنین می‌تواند تعادل خود را حتی با وجود متحمل شدن نیرویی مانند لگد خوردن، حفظ کند.

 

ربات انسان‌نمای D9 با اتصالات متعدد خود دارای ۴۲ درجه آزادی حرکت است. همچنین به دست‌های ماهرانه‌ای مجهز شده است تا قابلیت‌های خود را برای کارهای ظریف‌تر مانند جابجایی وسایل کوچک با هر دو دست گسترش دهد.

 

ربات،اخبار علمی،خبرهای علمی

چیزهای جالب‌تری نیز وجود دارد. در بیانیه مطبوعاتی شرکت سازنده آمده است: ربات D9 از طریق یک چارچوب پردازشی پیچیده که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی را ادغام می‌کند، به تعاملات طبیعی چندوجهی در سطح انسانی دست می‌یابد و کیفیت و پاسخگویی خدماتی را که ارائه می‌کند به طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

 

این استارت‌آپ مستقر در شنژن در زمینه ساخت ربات‌های ساده‌تر برای کاربردهای نظافت تجاری، تحویل غذا و انجام خدمات در رستوران‌ها و هتل‌ها و جابجایی محموله‌ها در انبارها فعالیت می‌کند و تاکنون ۸۰ هزار نمونه از ربات‌های خود را به ۶۰ کشور جهان ارسال کرده است.

 

پودو در طول چند سال گذشته در مجموع ۱۹۲ میلیون دلار در هشت دور جمع‌آوری سرمایه جمع‌آوری کرده است که بخشی از آن صرف ساخت یک کارخانه بزرگ در استان جیانگ‌سو در ناتیلوس چین شده است. بنابراین پودو به زودی می‌تواند خود را در رقابت با شرکت‌هایی مانند تسلا بیابد.

 

هنوز قیمت D9 اعلام نشده است. با این حال با توجه به اینکه ربات مشابه G1 از شرکت یونی‌تری(Unitree) 16 هزار دلار قیمت دارد و ایلان ماسک قول داده است که ربات اپتیموس تسلا با قیمتی بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار دلار عرضه خواهد شد، این امکان وجود دارد که پودو با قیمتی جذاب به بازار بیاید.

 

شایان ذکر است که پودو D9 بلندتر و زبردست‌تر از ربات G1 است، اما هنوز چیزی در مورد ظرفیت باتری، زمان شارژ و محدودیت‌های آن نمی‌دانیم.

 

باید منتظر بمانیم و ببینیم تقاضا، مقیاس تولید، قابلیت‌ها و قیمت دقیق پودو به چه صورت است. این شرکت در حال حاضر درخواست‌های سفارش D9 را از طریق وب‌سایت خود می‌پذیرد.

 

ربات،اخبار علمی،خبرهای علمی

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8