• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


ساخت ربات پوشیدنی با الهام از مرد آهنی


طرز تهیه دسرهای لذیذ و خوشمزه با برنج
شمارش معکوس برای آغاز مهم‌ترین رویداد 2025 ژاپن؛ همه چیز درباره تور اکسپو ژاپن 1404
کره‌ای‌ها برای خودروهای برقی باتری ضد حریق ساختند
مدل پلاک طلا سبک کادویی
8 ویتامینی که هر سالمند برای داشتن پاهای قوی تر به آن نیاز دارد
کاربرد سنگ تراورتن در ساختمان ها و کاشی
بیوگرافی آرین سلیمی، تکواندوکار دهه هشتادی
کاروانسرای زین‌الدین؛ شاهکار معماری صفوی در قلب کویر یزد
جراحی آندولازر برای واریس چیست و چه فوایدی دارد؟
آذری‌جهرمی: ممنوعیت واردات آیفون در دولت چهاردهم بازنگری می‌شود اما تصمیم با وزارت صمت است
ارتباط عمیق‌تر در روابط زناشویی: کشف روابط پر رونق با همسرتان
چرا جن و انس در آمریکا در تلاشند ترامپ دوباره نامزد نشود ؟!
متن های زیبا برای تبریک سال نو
همه چیز درباره سرکه نیشکر؛ فواید و کاربردها
ابداع رباتی که قدرت بویایی دارد
کشف پدیده‌ای خارق‌العاده در خلیج هوم بوش: جنگل شناور سیدنی
دسر ویژه شب یلدا
علائم بارداری قبل از پریود: آشنایی با نشانه‌های اولیه بارداری
سردرد دارید؟ این راهکارهای خانگی معجزه می‌کنند!
استقلال مالی زنان و تغییر انتظارات آنها: تحولی عمیق در ساختار اجتماعی
ساخت ربات پوشیدنی با الهام از مرد آهنی
Download Search mbnews112157 دوشنبه 3 دي 1403 بازدید: 192
ساخت ربات پوشیدنی با الهام از مرد آهنی

ساخت ربات پوشیدنی با الهام از مرد آهنی

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




ربات،اخبار علمی،خبرهای علمی
پژوهشگران با الهام از مرد آهنی، رباتی ساختند که به افراد دچار فلج پایین‌تنه کمک می‌کند راه بروند.

به گزارش ایرنا، پژوهشگران یک ربات پوشیدنی سبک‌وزن ساختند که به سمت کاربران دچار فلج پایین‌تنه حرکت می‌کند و به آن‌ها متصل می‌شود. کاربران می‌توانند به کمک این ربات راه بروند، از موانع عبور کنند و از پله‌ها بالا بروند.

 

گروه پژوهشی آزمایشگاه اِگزواِسکِلِتون در مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) در کره جنوبی اعلام کرد هدف این گروه، ساخت رباتی است که تبدیل به بخشی از زندگی روزمره افراد دچار معلولیت شود.

 

کیم سونگ‌هوان (Kim Seung-hwan)، از اعضای گروه پژوهشی که خود نیز دچار فلج پایین‌تنه است، نمونه اولیه این ربات را به نمایش گذاشت که به وی کمک کرد با سرعت ۳.۲ کیلومتر در ساعت (۲ مایل در ساعت) راه برود، از پله‌ها بالا برود و گام‌های جانبی بردارد تا به آرامی روی نیمکت بنشیند.

 

کیم گفت: هر کجا که باشم، حتی زمانی که روی صندلی چرخ‌دار نشسته‌ام، این ربات می‌تواند به من نزدیک شود و پس از اینکه آن را بپوشم، به من کمک می‌کند بایستم؛ این یکی از ویژگی‌های بارز این ربات است.

 

این پیرا اسکلت برقی که WalkON Suit F۱ نام دارد، از ترکیب آلومینیوم و تیتانیوم به وزن ۵۰ کیلوگرم (۱۱۰ پوند) ساخته شده است و از ۱۲ موتور الکترونیکی نیرو می‌گیرد که حرکات مفاصل انسان را هنگام راه‌رفتن شبیه‌سازی می‌کنند.

 

پارک جئونگ‌سو (Park Jeong-su)، یکی دیگر از اعضای گروه پژوهشی ضمن اشاره به اینکه برای ساخت این ربات از فیلم مرد آهنی الهام گرفته است، گفت: بعد از تماشای مرد آهنی، فکر کردم فوق‌العاده است که بتوانم در زندگی واقعی با یک ربات به مردم کمک کنم.

 

ربات،اخبار علمی،خبرهای علمی

پژوهشگران برای کسب اطمینان از حفظ تعادل کاربر در هنگام راه‌ رفتن، این ربات را به حسگرهایی در کف پا و قسمت بالایی بدن مجهز کرده‌اند که هزار سیگنال در ثانیه را زیر نظر دارد و حرکات مدنظر کاربر را پیش‌بینی می‌کند.

 

پارک گفت: لنزهای جلوی ربات مانند چشم‌های آن عمل و محیط اطراف را تجزیه‌وتحلیل می‌کنند و ارتفاع پله‌ها را تشخیص می‌دهند و موانع را برای جبران کمبود توانایی حسی کاربران مبتلا به فلج کامل شناسایی می‌کنند.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8