• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


تندروها، تجاوز به اوکراین و مغلطه تبعیض نژادی


بازدید از ساحل بانوان در سفر به کوش آداسی
مدیریت ایرانی و جوان گرایی از شعار تا عمل
جهان برادران وارنر ابوظبی: سفری جادویی به قلب داستان‌های هالیوود
ملکه زیبایی کره جنوبی در سال 2024 کیست؟
بهینه سازی متن و محتوا در صفحات سایت
کاربردهایی جالب کاغذ مومی در خانه داری
دانلود رایگان فیلم Submergence 2017 مخفى سازى
با کودکی که می‌خواهد خودش غذا بخورد چه باید کرد؟
هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد
آذری‌جهرمی: ممنوعیت واردات آیفون در دولت چهاردهم بازنگری می‌شود اما تصمیم با وزارت صمت است
اپل تولید آیفون ۱۳ را متوقف کرد؛ پایان آیفون در ایران؟
ابداع رباتی که قدرت بویایی دارد
بیوگرافی مهران مدیری و همسرش + زندگی شخصی و خانواده و ازدواج
آموزش مشکل قطع شدن آپلود فایل ها در هاست با نرم افزار اف تی پی
راهکار های دولت رئیسی برای برنده شدن در انتخابات
ایلان ماسک: اولین شبکه ماهواره‌ای استارلینک برای ارتباط مستقیم با تلفن‌های همراه کامل شد
سنت پریدن مردان از روی نوزدان تازه به دنیا آمده در اسپانیا
چونگ‌کینگ؛ آینده‌نگرترین و عجیب‌ترین شهر جهان
GIF انیمیشن موتورهاى درون سوز و اعضای داخلی و فیزیکی آن
نکات کلیدی سئو سایت که بایدبرای یک استارت آپ بکار ببریم
تندروها، تجاوز به اوکراین و مغلطه تبعیض نژادی
Download Search Racism سه شنبه 17 اسفند 1400 بازدید: 881
تندروها، تجاوز به اوکراین و مغلطه تبعیض نژادی

تندروها، تجاوز به اوکراین و مغلطه تبعیض نژادی

مغالطه چقدر تاسف آور است کسانیکه امروز در دفاع از مردم اوکراین این چنین یقه چاک کرده و تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم میکنند، در برابر تجاوز غربیها به عراق ، سوریه، فلسطین، یمن، افغانستان مهرسکوت بر لب زده بودند و ویرانی و مصیبت هایی را که بر سر مردمان آنکشورها رفته و میرود را ندیدند و نمی بینند. چقدر شرم آور است که مدعیان دفاع از حقوق بشر چشمان شان را بر روی جنایات سعودی ها در یمن بسته بودند.


موهای اوکراینی ها بلوند، رنگ چشمانشان آبی و سفید پوست و اروپایی هستند. بنابراین نباید بانها ظلم شود. اما مردمانی که چشمان شان آبی نیست و پوست شان تیره است و تازه اروپایی هم نیستند، اگر مورد ظلم و ستم قرار بگیرند خیلی اشکالی ندارد". اینها مطالبی است که حکومتی ها به منتقدین روسیه نسبت میدهند.که خلاصه اش این است که "شما در مقابل تجاوزات غربیها لال هستید.یک کلام در دفاع از قربانیان تجاوزات آمریکاییها و غربیها، از یمنی ها،سوریها و عراقیها چیزی نمی گویید، اما اوکراینی ها چون سفید پوست هستند و اروپایی، رگ حقوق بشرتان متورم شده و از آنان بدفاع برخاسته اید".

این ادبیات مغالطه هایی بیش نیستند.اولا ذات مناقشات در کشورهای خاورمیانه بشرحی که خواهیم دید با آنچه که در اوکراین اتفاق افتاده بسیار متفاوت هستند. اما فرض بگیریم که آنچه تندروها و انقلابیون میگویند درست باشد و آنچه امروز در اوکراین شاهدش هستیم مشابه حوادث عراق ،سوریه یا یمن میباشد.بگذارید یک فرض دیگر هم به مدعیات تندروها بیافزاییم : وقتی آمریکاییها به کشورهای مسلمان حمله کردند، من و امثال من که امروز این همه از روسیه انتقاد میکنیم، سکوت کرده بودیم. حتی با این دو فرض که هیچکدام شان هم درست نیستند ، آیا چون آمریکاییها به عراق یا یمن حمله کردند، پس روسیه هم حق دارد به اوکراین حمله کند؟ یعنی قانون جنگل حکمفرماست و هر کشور قدرتمندی حق دارد هرگونه خواست در عرصه بین الملل رفتار نماید؟

ادامه را در پادکست«تندروها، تجاوز به اوکراین و مغلطه تبعیض نژادی» بشنوید.


https://t.me/sadeghZibakalam/4345
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8