• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


مهلت دوباره ترامپ به تیک‌تاک برای فروش به مالک آمریکایی


ربات کوچکی که رکورد سوسک‌های واقعی را در سرعت شکست
اپل خبر از پولی کردن هوش‌مصنوعی می‌دهد، آیفون اطمینان‌خاطر می‌دهد که رایگان است!
این پنجره‌ها خودشان را خنک می‌کنند
شعر کودکانه و زیبای پرواز
بیوگرافی و عکس های اروین گالستیان بازیگر ارمنستانی
12 خواسته پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا از ایران + توضیحات کامل
تصاویرجالب و دیدنی؛ ازجام جهانی اسکی اسنو بورد به مناسبت کریسمس تا برگزاری یک بازی سنتی در باختاپور نپال
عبدالناصر همتی: من ریشه فساد را در بانک مرکزی خشکاندم + بررسی ادعا
محصول جدید تسلا معرفی شد/ پرفروش‌ترین خودروی برقی جهان پوست انداخت
ایسوس اولین لپ‌تاپ 18 اینچی TUF Gaming خود را معرفی کرد
درباره پروژه عظیم دریای سرخ در عربستان سعودی بیشتر بدانید
جایگزین های طبیعی لوبریکانت ها
روش‌های پرورش خلاقیت در کودکان پیش‌دبستانی
کراتینه مو - راهنمای کامل
نماینده مجلس: عموم اشخاص حقیقی و حقوقی از سال ۱۴۰۴ می‌توانند خودرو وارد کنند
تا به کِی بهای سیاستهای غلط نظام را اقتصاد کشور می‌بایستی بپردازد؟
راهنمای کامل سفر به جزیره ایشیگاکی: از سواحل آرام تا ماجراجویی‌های زیر آب
چطور به یک همسر وسواسی کمک کنیم؟
ارسال پیام از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر در آینده نزدیک
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی انواع سنگهای رسوبی و دگرگونی
مهلت دوباره ترامپ به تیک‌تاک برای فروش به مالک آمریکایی
Download Search mbnews113871 دوشنبه 1 بهمن 1403 بازدید: 237
مهلت دوباره ترامپ به تیک‌تاک برای فروش به مالک آمریکایی

مهلت دوباره ترامپ به تیک‌تاک برای فروش به مالک آمریکایی

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




تیک تاک،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
تیک‌تاک به دنبال فرصت مجدد ترامپ در حال بازگرداندن خدمات خود در ایالات متحده است. این فرصت برای این است که «بایت‌دنس» مالک تیک‌تاک، طبق قانون، این پلتفرم را به یک مالک آمریکایی بفروشد.

به گزارش فارس، تیک‌تاک در پیامی به کاربران اعلام کرد: «طی توافق با ارائه‌دهندگان خدمات خود، تیک‌تاک در حال بازگرداندن خدمات است.» این موضوع بخشی از تصمیم ترامپ در راستای تمدید مهلت تیک‌تاک برای اجرای محدودیت‌هاست.

 

طبق قانونی که بایدن در آوریل گذشته (اردیبهشت) امضا کرد، شرکت مادر تیک‌تاک باید آن را به یک خریدار غیرچینی بفروشد؛ در غیر این صورت با ممنوعیت ملی در ایالات متحده مواجه خواهد شد.

 

بر اساس این قانون، رئیس‌جمهور می‌تواند یک بار تمدید ۹۰ روزه ارائه دهد؛ به شرطی که به کنگره اعلام کند سه شرط محقق شده است: امکان فروش وجود دارد؛ پیشرفت قابل توجهی در انجام آن حاصل شده است؛ و توافقات قانونی لازم برای اجرای این فروش در دوره تمدید موجود است. 

 

حالا طبق بیانیه این شرکت، ترامپ از ارائه‌دهندگان خدمات زیرساخت در آمریکا خواسته دسترسی کاربران به تیک‌تاک را برگردانند و به آن‌ها اطمینان داده است بابت ارائه این خدمات در مهلت موردنظر، جریمه‌ای متوجه آن‌ها نخواهد شد.

 

ترامپ خاطرنشان کرده است که با شروع‌به‌کار خود به‌عنوان رئیس‌جمهور در روز دوشنبه، مهلت زمانی برای اجرای ممنوعیت‌ها را تمدید خواهد کرد تا بتواند برای حفاظت از امنیت ملی، راه‌حلی پیدا کند. او پیشنهاد داده است که ایالات متحده 50 درصد از مالکیت تیک‌تاک را در یک سرمایه‌گذاری مشترک به دست آورد.

 

گفتنی است با اتمام مهلت تیک‌تاک طبق قانون مصوب، امروز شرکت‌های زیرساختی مانند اوراکل ارائه خدمات به این پلتفرم را متوقف کرده‌ بودند؛ اقدامی که باعث شد بیش از ۱۷۰ میلیون آمریکایی کاربر تیک‌تاک حتی با فیلترشکن نتوانند به داده‌های خود در این پلتفرم دسترسی داشته باشند.

 

اکنون در پی تمدید مهلت تیک‌تاک، کاربران آمریکایی توانسته‌اند به وبسایت این پلتفرم دسترسی پیدا کنند؛ اما خود برنامه هنوز به‌طور کامل در دسترس نیست.

 

گفتنی  است روز جمعه، دیوان عالی قانون فروش یا ممنوعیت تیک‌تاک را تأیید کرد و استدلال‌های مالک پلتفرم درباره تناقض این قانون با آزادی بیان را به اتفاق آرا و بدون مخالفت حتی یک نفر،‌ رد کرد.

 

پیش از رأی دیوان عالی، ترامپ از دادگاه خواسته بود که اجرای قانون را متوقف کند و زمان بیشتری برای دولت او فراهم کند تا راه‌حل‌های جایگزین برای ممنوعیت اپلیکیشن بیابد.

پس از رأی  روز جمعه، ترامپ در شبکه اجتماعی Truth Social نوشت: «تصمیم دیوان عالی قابل پیش‌بینی بود و همه باید به آن احترام بگذارند. تصمیم من درباره تیک‌تاک در آینده نزدیک گرفته خواهد شد، اما باید زمان داشته باشم تا وضعیت را بررسی کنم. منتظر باشید!»

 

حمایت ترامپ از تیک‌تاک تغییر قابل توجهی نسبت به موضع او در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش است؛ زمانی که دستور اجرایی برای ممنوعیت نه تنها تیک‌تاک بلکه اپلیکیشن پیام‌رسان وی‌چت صادر کرد. تلاش او در آن زمان توسط دادگاه‌ متوقف شد. تغییر موضع او پس از ملاقات کوتاهی با یکی از سرمایه‌گذاران میلیاردری آمریکایی این اپلیکیشن در سال گذشته رخ داد.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8