• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


بررسی موشکافانه رفتار احتمالی بانک مرکزی اروپا در تقویت یورو


احکام ارث پدر به فرزند (مقاله کامل)
محصولات چندمنظوره آرایشی: چگونه با کمترین محصولات، بهترین نتایج را بگیریم؟
جدیدترین نسخه هوش مصنوعی گوگل برای اندرویدی‌ها عرضه شد
زیستگاه پرندگان کمیاب؛ پارک ملی کلادو در هند را بشناسید
همه چیز درباره فستیوال پرتاب گوجه در اسپانیا
کلم قمری: چطور این سبزی را به بهترین شکل پوست بکنیم؟
جستجوی تصویری در پلتفرم باسلام: هوش مصنوعی در خدمت کاربران
سرطان مجاری ادراری؛ علل، علائم و راه‌های پیشگیری
دانلود مجموعه سخنرانی های روایت عهد رائفی پور (از 1 تا 57)
علت باز و بسته نشدن شیشه های خودرو: راهنمای عیب یابی و رفع مشکل
فضاپیمای «جوس» برای اولین بار از فراز زمین می‌گذرد
بیوگرافی شیرین سوهانی: کارگردان ایرانی که دنیا را با انیمیشن‌هایش شگفت‌زده کرد
نگارش یک پایان نامه پر و پیمون! (موضوع تا دفاع)
فواید بخشش برای سلامت روان و بهبود روابط
وزیر صمت: نباید در بورس خودرو عرضه کنیم
چهاردهه ناکارآمدی نظام در اداره دانشگاه
واتس‌اپ شناسایی و ترک گروه‌های مشکوک را آسان‌تر می‌کند
همه چیز درباره آمپول ژنوتروپین: فواید، عوارض و نحوه مصرف
اینترنت و فعالیت های شبکه و عملکرد آن
وی پی ان چیست - تعریف vpn - مفهوم وی پی ان
بررسی موشکافانه رفتار احتمالی بانک مرکزی اروپا در تقویت یورو
Download Search Euro پنجشنبه 25 فروردين 1401 بازدید: 552
بررسی موشکافانه رفتار احتمالی بانک مرکزی اروپا در تقویت یورو

بررسی موشکافانه رفتار احتمالی بانک مرکزی اروپا در تقویت یورو

یورو/دلار آمریکا در ماه آوریل بیش از 2 درصد کاهش یافته است، زیرا واگرایی سیاست آشکاری بین فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا (ECB) وجود دارد. به طور گسترده انتظار می رود که اقتصاد اروپا از درگیری طولانی بین روسیه و اوکراین آسیب سنگین تری نسبت به اقتصاد ایالات متحده متحمل شود و فدرال رزرو در مسیر افزایش 0.5 درصدی نرخ بهره در ماه مه قرار دارد.


این جفت ارز به بانک مرکزی اروپا نیاز دارد تا یک موضع سیاست جنگ طلبانه اتخاذ کند تا در برابر دلار مقاوم بماند.

در ماه مارس، بانک مرکزی اروپا نرخ بهره تسهیلات وام نهایی و تسهیلات سپرده را بدون تغییر به ترتیب، %0.25 و %0.50- قرار داد. این بانک همچنین اعلام کرد که خالص خریدهای ماهانه تحت برنامه خرید دارایی (APP) که در ابتدا برای پایان سه ماهه چهارم برنامه ریزی شده بود، در آوریل به 40 میلیارد یورو، در ماه مه 30 میلیارد یورو و در ژوئن قبل از پایان 20 میلیارد یورو خواهد رسید.

گزارش‌های نشست ماه مارس بانک مرکزی اروپا نشان داد که تعداد زیادی از اعضای شورای حاکم بر این عقیده بودند که سطح بالای تورم فعلی و تداوم آن نیاز به گام‌های بیشتر فوری برای عادی‌سازی سیاست پولی دارد.

سناریوی هاوکیش

بانک مرکزی اروپا می تواند تصمیم بگیرد در صورت نیاز، خریدهای ماهانه را به گونه ای تنظیم کند که درها را برای افزایش نرخ در نیمه دوم سال باز کند. این بانک ممکن است خریدهای تحت APP را بدون تغییر در 40 میلیارد یورو در آوریل نگه دارد، اما آنها را در ماه مه به 20 میلیارد یورو کاهش دهد تا برنامه را تا ژوئن به پایان برساند. حتی اگر بیانیه سیاست از ارائه نکاتی در مورد زمان افزایش نرخ اول خودداری کند، چنین اقدامی می تواند نشانه ای از افزایش ماه ژوئن تلقی شود.

در یک موضع کمتر هاوکیش، بانک ممکن است تصمیم بگیرد که APP را همانطور که هست رها کند، اما عبارت QE را تغییر دهد و بگوید که در ژوئن تکمیل خواهد شد نه در سه ماهه سوم. در این شرایط سخنان کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا در مورد زمان افزایش نرخ بهره کلید خواهد بود. لاگارد در کنفرانس مطبوعاتی در ماه مارس خاطرنشان کرد که افزایش نرخ بهره "مدتی" پس از پایان QE خواهد بود. اگر لاگارد تأیید کند که آنها نرخ را بلافاصله پس از پایان برنامه APP افزایش خواهند داد، این نیز می تواند به عنوان یک تغییر جنگ طلبانه در هدایت رو به جلو تلقی شود.

سناریوی داویش

بانک مرکزی اروپا ممکن است نگرانی‌های مربوط به تورم را کم‌اهمیت جلوه دهد و در مواجهه با افزایش ابهامات، تمرکز خود را به حمایت از اقتصاد معطوف کند و تنظیمات سیاست و زبان چشم‌انداز را بدون تغییر رها کند.

اگر بانک تکرار کند که APP طبق برنامه در سه ماهه سوم به پایان می رسد، احتمالاً یورو تحت فشار شدید فروش قرار خواهد گرفت. این امر زمان اولین افزایش نرخ بهره را به سمت سپتامبر سوق می دهد و بانک مرکزی اروپا را در مقایسه با سایر بانک های مرکزی بزرگ پشت سر منحنی قرار می دهد. طبق گزارش CME Group FedWatch، بازارها با احتمال بیش از 60 درصد افزایش پشت سر هم 0.5 درصدی در ماه های می و ژوئن قیمت گذاری می کنند.

نتیجه

بانک مرکزی اروپا به احتمال زیاد به ضعف یورو، چشم‌انداز انقباض تهاجمی بانک‌های مرکزی بزرگ و تورم داغ در منطقه یورو با تغییر رویه در آوریل پاسخ خواهد داد. با این حال، برای اینکه یورو/دلار آمریکا یک بازگشت قوی داشته باشد، ممکن است بانک مجبور باشد بازارها را متقاعد کند که در حال آماده شدن برای افزایش نرخ بهره تا ژوئن هستند.
از سوی دیگر، اگر بانک تصمیم بگیرد سیاست خود را بدون تغییر باقی بگذارد، دلیلی برای تقاضا یورو وجود نخواهد داشت.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8