• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


چرا از اُلگویِ سازندگی هاشمی تا اُلگویِ تشکیل کار گروه ویژه کشور در باتلاق باقی ماند


حمام ابوالمعالی یزد؛ یادگاری از معماری اصیل ایرانی
کدام روش ارتودنسی برای شما مناسب است؟ مروری بر انواع روش‌های ارتودنسی
کلیدهای زندگی بهتر: راهکارهای ساده برای تحول روزمره
شعرهای کودکانه زیبا در مورد دوستی
خرید جدید ایلان ماسک / ترکیب بزرگترین خوشه پردازشی جهان با «Hotshot»
واکسن‌هایی که جان شما را نجات می‌دهند؛ راهنمای ضروری برای پیشگیری
اهمیت قدردانی و تشویق متقابل در ایجاد تفاهم زناشویی
متن مولودی ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
فال روزانه - یکشنبه 24 تیر 1403
اختراع دست رباتیکی که با ذهن انسان کنترل می‌شود
مشخصات کامل و قابلیت‌های هوش مصنوعی سری گلکسی S۲۵ فاش شد
خواص کامل تخم شربتی
شیک ترین مدل سرویس طلا ایتالیایی: ترکیبی از هنر و ظرافت
نگاهی به تاریخچه و معماری مسجد عمران بن شاهین
ایده‌های منحصر به فرد برای جای حلقه شیشه‌ای
8 ایده محل قرار دادن تلویزیون در اتاق خواب
دانلود کل مجموعه تمام و کامل سریال بی عقل
ورود به عصر هوشمند؛ تعداد کاربران هفتگی «ChatGPT» به ۲۰۰‌ میلیون رسید
کشف راز ترمیم نخاع قطع‌شده در گورخرماهی
راهنمای کامل نحوه جمع آوری خرده شیشه: تکنیک‌ها و نکات
چرا از اُلگویِ سازندگی هاشمی تا اُلگویِ تشکیل کار گروه ویژه کشور در باتلاق باقی ماند
Download Search Zibaklam دوشنبه 29 فروردين 1401 بازدید: 786
چرا از اُلگویِ سازندگی هاشمی تا اُلگویِ تشکیل کار گروه ویژه کشور در باتلاق باقی ماند

چرا از اُلگویِ سازندگی هاشمی تا اُلگویِ تشکیل کار گروه ویژه کشور در باتلاق باقی ماند

نظامِ مملکتداری به سبکِ کی بود کی بود من نبودم. شیوه زمامداری که درایران اسلامی ظرف سه دهه گذشته شکل گرفته در نوع خود کم نظیر، اگر نگفته باشیم بی‌نظیر است. هردولت جدیدی که درایران برسر کار میاید معلوم میشود که مشکلات و نابسامانی‌های کشور بواسطه ضعفها و ناکارآمدی‌های دولت قبلی بوده. ثانیاً معلوم میشود که الگوی پیشرفتی که توسط دولت قبلی انتخاب شده بوده خیلی الگوی مناسبی نبوده و الگوی جدیدی جایگزین آن میشود. این روش مملکتداری بعد ازپایانِ جنگ با عراق و بازگشت آرامش به کشور آغاز شد.


مرحوم هاشمی رفسنجانی دولتش را با الگوی سازندگی آغاز کرد. اما هشت سال بعد معلوم شد آن الگو درست نبوده و کشور در دوران آقای هاشمی نتوانسته پیشرفت چندانی نماید. آقای خاتمی و اصلاح طلبان، الگوی توسعه سیاسی را جایگزین سازندگی کردند. هشت سال بعد معلوم شد که آن الگو هم درست نبوده و آقای احمدی‌نژاد عدالت را الگوی توسعه کشور ساختند و همانطور که در دوران اصلاحات گفته میشد مشکلات کشور بواسطه عملکرد ضعیف دوران آقای هاشمی بوده، اینبار اصلاح طلبان متهم شدند که اقتصاد را رها کرده و کشور را درگیر بحثهایِ روشنفکرمابانه همچون گفتگویِ تمدنها و جامعه مدنی کرده بودند. بعد آقای روحانی سرکارآمدند.اینبار نوبت دولت جدید بود که مصیبتهای کشور برسر دولت آقای احمدی نژاد ریخته شود.بعلاوه الگوی جدیدی بنام تدبیر و امید هم جایگزین الگوی عدالت اقای احمدی نژاد شد.

بعد رسیدیم به جناب رئیسی. ایشان نیز همانند سایرین، اولاً خرابیها و باتلاقی که اقتصاد کشور در آن فرورفته را برگردن مسئولین قبلی انداخته اند. ثانیاً، الگوی تشکیل کارگروه ویژه را جایگزین تدبیر و امید بعنوان استراتژی زمامداری شان ساختند. برای حل هر مشکلی یک کارگروه ویژه تشکیل میشود و بامید خدا قرار است آن مشکل حل شود.با اینکه همچون دولتهای قبلی، جملگی دولتمردان و مسئولین دولت جناب رئیسی در دولتهای قبلی و نهادهای حکومتی ظرف سه دهه گذشته مسئولیتهای بالا داشته اند، اما بگونه‌ایی از گذشته سخن میگویند و تقصیر را بر گردن قبلی‌ها میاندازند کانه آنان تا همین پریروز در سوئیس زندگی میکرده‌اند و بتازگی وارد کشور شده و هیچ نقشی در سیاستها و تصمیم گیری‌های گذشته نداشته‌اند.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8