• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


نه خرید از ترکیه عیب است نه اقامت در آمریکا ریا، تظاهر و عوامفریبی عیب است.


72 نشانه از آخر الزمان از زبان پیامبر به نقل حذيفه
اسپری بینی فلوتیکازون (فلوناز)؛ موارد استفاده، عوارض جانبی و موارد دیگر
تصاویرجالب و دیدنی؛ازاعتراض به بحران مسکن در شهر بارسلونا تا مسابقات جهانی عکاسی از پرنده
چراغ هشدار شمع گرم کن روشن شده؟ این دلایل را بررسی کنید!
آیا ارزش تولید ناخالص داخلی ایران بیشتر از ترکیه و عربستان است؟
توهم انتخاب: پارادوکسی در عصر انتخاب
بازارهای بی‌نظیر ایران: معرفی بهترین شهرها برای خرید
فضاپیمای «MEV-1» تاریخ‌ساز شد
ترفندی که شر صدای جواد خیابانی را از سر مردم کم می‌کند
علت امر به معروف و نهی از منکر چیست چرا باید امر به معروف بکنیم
درباره پروژه عظیم دریای سرخ در عربستان سعودی بیشتر بدانید
برای ویرایش حرفه ای ویدئو از Inshot استفاده کنیم یا CapCut ؟
شیک ترین مدل های ست سویشرت و شلوار مردانه
همه چیز در مورد گیاه گل گاوزبان و خواص آن برای انواع بیماری ها
«اپل واچ» دوربین‌دار می‌شود
آیا تند خواندن نماز باعث باطل شدن نماز می شود؟
جدید ترین رمز و کد تقلب بازی جی تی آ 3
شعر زیبای کودکانه دنیای رنگ‌ها
هندوانه و بیوست و خواص بینظیر در درمان بیماری ها
آموزش مشکل قطع شدن آپلود فایل ها در هاست با نرم افزار اف تی پی
نه خرید از ترکیه عیب است نه اقامت در آمریکا ریا، تظاهر و عوامفریبی عیب است.
Download Search Zibaklam سه شنبه 6 ارديبهشت 1401 بازدید: 566
نه خرید از ترکیه عیب است نه اقامت در آمریکا ریا، تظاهر و عوامفریبی عیب است.

نه خرید از ترکیه عیب است نه اقامت در آمریکا ریا، تظاهر و عوامفریبی عیب است.

پشت کردن به باورها و ارزشهایِ نسل گذشته درمیان نسلهای بعد از انقلاب فقط محدود به فرزندان شهروندان معمولی نشده بلکه به فرزندان بسیاری از مسئولین هم رسیده. آنها هم همانند سایر جوانان ایرانی دوست دارند برای خرید به ترکیه بروند؛ اگر بتوانند درآمریکا و اروپا زندگی کنند؛ به استرالیا مهاجرت کنند و فرزندشان را در کانادا بدنیا بیاورند که تابعیت کانادایی پیدا کنند و قس علیهذا.


من فی نفسه نه مشکلی با خرید سیسمونی توسط دختر جناب قالیباف از ترکیه دارم و نه اقامت پسرخانم معصومه ابتکار یا دخترجناب علی لاریجانی در آمریکا را گناه کبیره میدانم. همچنانکه میلیونها ایرانی دیگر نیزچنین انتخاب‌هایی کرده‌اند و بهیچ روی بخودم اجازه نمیدهم که قضاوتی در خصوص انتخاب آنها بنمایم. این حق خداداد هر انسانی است که هرکجا که دوست دارد زندگی کند. هرگونه دخالت حکومت یا افکارِ عمومی در این حوزه‌ها را دخالت غیر مجاز در حریم خصوصی زندگی شهروندان میدانم. صد البته که من فرضم بر آنست که فرزندان مسئولین که به ترکیه برای خرید میروند و یا در کانادا وضع حمل میکنند، با هزینه شخصی خودشان بوده وتجاوزی به بیت المال صورت نگرفته. بنابراین اقدام شورای محترم نگهبان در رَد صلاحیت آقای دکترعلی لاریجانی را بواسطه اقامت دخترشان در غرب را نقض آشکار قانون و دخالت در حریم خصوصی و شخصی شهروندان میدانم.ایضا تقاضای استعفای آقای قالیباف را هم بواسطه خرید دخترشان از ترکیه را فرصت طلبی سیاسی میدانم. همچنانکه مشابه این اقدام که توسط آقای قالیباف درانتخابات سال ۹۶ زمانیکه ایشان فرصت طلبانه ازماجرایِ خرید دختر وزیر آموزش و پرورش دولت آقای روحانی از ایتالیا سعی کردند بهره‌برداری نمایند را عملی غیراخلاقی و عوامفریبانه میدانم.

اگر قرار است خواهانِ استعفای آقای قالیباف شویم باید بواسطه اقدامش در تقلیل جایگاه مجلس به یک نهاد بله قربانگو باشد.باید بواسطه این باشد که مجلسی که قرار بوده در راس امور باشد را به قعر امور تقلیل داده. میماند این پرسش که پس مشکل چیست؟ مشکل در ریا و تظاهر است.مشکل در سر دادن شعارمرگ بر آمریکا توسط مسئولین و همزمان فرزندانشان را راهی غرب نمودن است. مشکل در سر دادن شعارهای پوپولیستی و عوامفریبانه ساده زیستی برای مردم و درخلوت شکل دیگری رفتارکردن است.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8