• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


ربات‌های انسان‌نمایی که ربات می‌سازند!


تصاویرجالب و دیدنی؛ از کاروان مهاجران عازم مرزهای آمریکا تا جشن سنتی شب آتش بازی در ساسکس
خوردن زردآلو در بارداری: فواید، مضرات و نکات مهم
یک ایرانی دیگر در کنار ایلان ماسک؛ «محمودرضا بانکی» مدیر ارشد مالی ایکس شد
بریده ای از کتاب پشت پرده ریاکاری اثر " دن اریلی روانشناس ومتخصص اقتصاد رفتاری"
انیمیشن موتور های دو سیلندر چه جوری کار می کنند GIF
پاسخ رئیس نهاد رهبری به صادق زیباکلام مبنی بر “ناتوانی ایران درتولیدواکسن کرونا
بزرگ‌ترین مرجان دریایی جهان کشف شد
حکایت زاغی که خواست خرامیدن کبک بیاموزد؛ داستانی پر از پند و اندرز
آشنایی با شعر مفرد یا تک بیت: یک قالب شعری خاص در ادبیات فارسی
ابلاغ مصوبه جدید دولت درباره واردات خودرو
مدل بستن شال و روسری برای عکس های میکاپ
آتازاناویر؛ مزایا، عوارض جانبی و نحوه مصرف
متن زیارت صفوان جمال در زیارت امیرالمومنین
تأثیر محیط بر رشد کودک
طالع بینی هفتگی (03 شهریور تا 09 شهریور 1403)
لیزر در ابعاد نانومتری ساخته شد
نخستین معاهده بین‌المللی هوش مصنوعی؛ شورای اروپا، آمریکا، بریتانیا و اسرائیل چه سندی را امضا کردند؟
حضرت علی(ع)صحنه مرگ راچنین بیان می فرمایند
کشف کرگدن ۳۲ هزار ساله با پوست و پشم سالم در روسیه
نگاهی به دنیای طنزآلود کاریکاتورهای هوله هانوشیچ
ربات‌های انسان‌نمایی که ربات می‌سازند!
Download Search mbnews117674 دوشنبه 27 اسفند 1403 بازدید: 209
ربات‌های انسان‌نمایی که ربات می‌سازند!

ربات‌های انسان‌نمایی که ربات می‌سازند!

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




یک شرکت آمریکایی از کارخانه‌ای رونمایی کرده است که در آن ربات‌های انسان‌نما، ربات می‌سازند و سالانه ۱۲ هزار دستگاه تولید می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از آی‌ای، شرکت فیگور (Figure) مستقر در کالیفرنیا اعلام کرده است که در حال توسعه یک مرکز جدید تولید ربات BotQ با حجم بالا است. این کارخانه جدید که توسط فیگور ساخته شده است، صرفا برای تولید ربات‌های انسان‌نما طراحی شده است.

 

به گفته شرکت فیگور، نسل اول خط تولید این تاسیسات در ابتدا قادر به ساخت ۱۲ هزار ربات انسان‌نما در سال خواهد بود و برنامه‌های قابل توجهی برای افزایش تولید نیز دارد. فیگور توضیح می‌دهد که این تصمیم برای حفظ کنترل دقیق بر کیفیت، کارایی تولید و عملکرد ربات گرفته شده است.

 

تولید ربات‌های نسل بعدی

این شرکت در حال آماده سازی تسهیلات برای مدیریت تولید در مقیاس بزرگ با استفاده از پلتفرم‌های نرم افزاری تخصصی است. این شامل کنترل در لحظه و ردیابی خطوط تولید از طریق یک سیستم اجرایی نوآورانه تولید (MES) می‌شود.

 

در نهایت، این مرکز همچنین دارای یک سیستم مدیریت انبار (WMS) ویژه برای بهینه‌سازی مدیریت موجودی است.

 

فیگور این رویکرد نوآورانه را توضیح داده و می‌گوید که ربات‌های انسان‌نمای آن در ساخت ربات‌های دیگر کمک خواهند کرد. استفاده ربات‌ها در طول زمان افزایش می‌یابد و باعث بیشتر شدن سرعت تولید و کاهش مشارکت انسانی در کارهای تکراری می‌شود.

 

این شرکت همچنین اعلام کرده است که قصد دارد از نمونه اولیه ربات‌انسان‌نمای خود، به نام فیگور۰۲، به ربات آماده تولید خود یعنی فیگور۰۳ برای بهبود مقیاس‌پذیری و مقرون به صرفه بودن، تبدیل شود.

 

این ربات جدید دارای طراحی بهبود یافته و ساده‌تر است تا به کاهش تعداد قطعات و ساده سازی مونتاژ کمک کند.

 

به گفته این شرکت، این به شدت زمان ساخت قطعات را از روزها یا هفته‌ها به تنها چند ثانیه کاهش می‌دهد، اگرچه نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه قابل توجهی در ابزار و قالب‌ها وجود دارد.

 

ربات‌هایی که ربات می‌سازند

برای تکمیل طراحی کارخانه، فیگور متخصصان تولید را برای بهینه‌سازی خطوط مونتاژ و فرآیندها برای تولید انبوه کارآمد استخدام کرد. این کار آنها را قادر می‌سازد تا فرآیندهای اتوماسیون نوآورانه‌ای را ایجاد کنند که از جمله آنها می‌توان به توزیع دقیق گریس برای موتورها و آزمایش و کنترل خودکار باتری اشاره کرد.

 

فیگور همچنین یک نرم افزار هوش مصنوعی داخلی (AI) جدید به نام هلیکس (Helix) را برای کنترل ربات‌هایی که مستقیما در خط تولید استفاده می‌شوند توسعه داده است. آنها توضیح می‌دهند که این امر ربات‌ها را قادر می‌سازد تا وظایف تکراری و حمل و نقل مواد را انجام دهند و نیاز به سیستم‌های نقاله سنتی کاهش یابد.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8