• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک


بهترین فیلم های 2023؛ ۴ فیلم با استقبال باورنکردنی
چگونگی آسیب رساندن کرفس به جنین و سقط جنین
پادمان چیست و ابهام‌ها درباره ابعاد نظامی پرونده هسته‌ای ایران چقدر جدی است؟
چگونه در فرانسه به راحتی سفر کنیم: همه چیز درباره حمل و نقل در فرانسه
شیب گرانی خودرو در بازار تند شد/ آخرین قیمت پژو، شاهین، سمند، کوییک، دنا و ساینا + جدول
چرا موهای شما به شانه کردن حساس است؟ روش‌های صحیح شانه زدن و کاهش آسیب‌ها
5 جفت کفش جذاب که استایل نوروزی شما را کامل می‌کند
رد معجزه های قرآن (مقاله کامل) بررسی کامل معجزه قرآن نقد قرآن و اسلام
طرز تهیه کروسان های خانگی خوشمزه و سریع
برای رزرو اینترنتی هتل داخلی و خارجی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
چرا مردان و زنان به گونه‌ای متفاوت ارتباط برقرار می‌کنند؟
چرا باید برند ثبت کنیم؟
روش‌های ساده و خانگی برای رفع لکه و بوی شیر از فرش
اعتراضات مردمی در ایران ناشی از توطئۀ دشمنان است و ارتباطی با عملکرد نظام ندارند
اخلاق نسبی | ارزش ها و رذایل اخلاقی نسبی هستند یعنی چه؟
حساسیت‌های پوستی و راه‌های پیشگیری از آن‌ها
برخی کودکان تحمل باختن در بازی را ندارند، چگونه تحمل آنان را بالا ببریم؟
ساخت آنلاین فایل Robots.txt
رکوردشکنی تاریخی ایلان ماسک؛ اولین انسان با ۴۰۰ میلیارد دلار ثروت
دلایل و راهکارهای جلوگیری از تکرار دعواهای قدیمی بین زوج ها
رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک
Download Search mbnews118810 دوشنبه 18 فروردين 1404 بازدید: 260
رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک

رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




شرکت ژاپنی کاوازاکی از یک اسب رباتیک به نام کورلئو(Corleo) که از هیدروژن نیرو می‌گیرد، رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از نیو اطلس، شرکت کاوازاکی (Kawasaki) شاید عجیب‌ترین و دیوانه‌وارترین وسیله نقلیه مفهومی را که تا به حال دیده‌ایم، از دل داستان‌های علمی-تخیلی بیرون کشیده است. «کورلئو» یک ربات چهارپای دو سرنشینه است که راکب، آن را با بدن خود هدایت می‌کند و به لطف هوش مصنوعی می‌تواند مسیر خود را در زمین‌های ناهموار انتخاب کند.

 

مردم می‌توانند برای خودشان اسب بخرند، اما برخی از اسب‌ها بسیار چموش هستند و رام کردن و سواری گرفتن از آنها دشوار است و نیاز به آموزش و صبر دارد. این در حالی است که با «کورلئو» دیگر نیازی به این کارها نیست و شما یک اسب رباتیک رام و مطیع دارید که به راحتی قابل هدایت است.

 

این اسب رباتیک از موتور هیدروژنی بهره‌ می‌برد، به این معنی که تنها بخار آب از پشت آن بیرون می‌آید و آب تازه و تمیز به عنوان یک محصول احتراق از موتور ژنراتور ۱۵۰ سی‌سی با سوخت هیدروژن آن تولید می‌شود.

 

«کورلئو» در نمایشگاه اوزاکا کانسای(Osaka Kansai) رونمایی شد.

 

سازندگان آن می‌گویند پاهای عقب آن دارای یک مفصل اضافی برای بهبود مقاومت در برابر ضربه و همچنین کنترل راکب هستند.

 

سُم‌های دوشاخه آن نیز دارای آج‌های لاستیکی چسبنده است. ضمن اینکه رکاب‌هایی با طول قابل تنظیم تعبیه شده است تا همگان با هر قدی بتوانند به راحتی روی آن بنشینند.

 

گفتنی است که یک طلق بادگیر نیز روی قسمت جلویی «کورلئو» وجود دارد که تنها در صورتی منطقی به نظر می‌رسد که «کورلئو» به گونه‌ای طراحی شده باشد که با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند.

 

همانطور که در تصاویر مشاهده می‌کنیم، به نظر می‌رسد «کورلئو» برای آفرودهای سنگین طراحی شده است و توانایی جهش‌ها و جست و خیزهای سنگین از یک صخره به صخره دیگر و سریع دویدن در زمین‌های ناهموار را دارد.

 

مغز مجهز به هوش مصنوعی «کورلئو» به دقت موقعیت‌های بالقوه پیش رو را تجزیه و تحلیل می‌کند و ایمن‌ترین گزینه‌ها را انتخاب می‌کند، در عین حال که به بدن سوارکار به عنوان ورودی اولیه پاسخ می‌دهد.

 

«کورلئو» همچنین به چند چراغ مجهز است که برای سوارکاری در شب طراحی شده‌اند و مسیر پیش رو را روشن می‌کند.

 

«کورلئو» به گونه‌ای طراحی شده است که یک اسب رباتیک باشد، در عین حال که عاری از همه صداهای اضافه و ضایعات و مراقبت‌ها از یک اسب است.

 

گفتنی است تصاویری که از سوارکاری با «کورلئو» منتشر شده همگی ساخته دست رایانه‌ها هستند و این ربات هنوز در واقعیت قادر به سواری دادن نیست و در حال حاضر تنها یک طرح مفهومی است.

 

کاوازاکی در حال حاضر یک نمونه اولیه از «کورلئو» تولید کرده است که می‌تواند بایستد و ژست بگیرد.

 

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8