• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


ماجرای سفر بدون بازگشت سه ایرانی به مریخ چه بود؟


برنامه‌های جدید مریخ‌نورد ناسا برای اکتشاف در سیاره سرخ
آموزش چگونه گناه نکنیم سخنرانی صوتی کامل
تصاویر جذاب و دیدنی؛ از گسترش جنگ به لبنان تا روز ملی چین
فتق اینگوینال در زنان؛ عوامل خطر و پیشگیری
گرانولوماتوز دهانی صورت؛ علائم، دلایل و درمان
ساخت مواد شوینده زیست‌تخریب‌پذیر با چوب و ذرت
مدل کفش سنتی و راحت ایرانی
آندره پوپوف و جهان کارتون؛ نگاهی به آثار یک هنرمند بین‌المللی
محدودیت‌های جدید شاپرک؛ تیری در تاریکی برای مهار شرط‌بندی آنلاین یا ضربه به اقتصاد دیجیتال؟
اینترنت و فعالیت های شبکه و عملکرد آن
تعمیر خودروی DIY: صرفه جویی در هزینه تعمیرات جزئی بدنه خودرو
دانلود تمام صوت تلاوت های محمد رضا پورزرگری MP3
تصاویر جذاب و دیدنی امروز؛ از انتخاب پاپ جدید تا رژه بزرگ روز پیروزی در مسکو
محصولات پارس خودرو گران شد
اگر موهات می ریزد؟ شاید مقصر شامپو است ! حقیقت‌هایی که نمی‌دانی
خانه تکانی در تلگرام کلید خورد
زاخکازور: کشف پناهگاه کوهستانی شگفت‌انگیز ارمنستان
تخم شربت لاغر می کند، خواص دارویی تخم شربت
انتخابات در دهلی؛ انتخابات در تهران
ریزش مو بعد از زایمان تا کی ادامه دارد؟
ماجرای سفر بدون بازگشت سه ایرانی به مریخ چه بود؟
Download Search mbnews119040 پنجشنبه 21 فروردين 1404 بازدید: 166
ماجرای سفر بدون بازگشت سه ایرانی به مریخ چه بود؟

ماجرای سفر بدون بازگشت سه ایرانی به مریخ چه بود؟

نمونه رزومه کاری,سوالات مصاحبه استخدامی,اخبار روز اخبار,اخبار علمی,اخبار آموزشی,رزومه کاری,فرم رزومه اخبار علمی جدید,اخبار علمی روز




مارس وان که در سوئیس استقرار دارد اعلام ورشکستگی کرده و خبر داده که قادر به انجام ماموریت سفر بدون بازگشت به مریخ و انتقال این صد نفر به سیاره سرخ نیست.

به گزارش رویداد 360، حدودا ده سال پیش بود که شرکتی به نام مارس وان خبر داد می‌خواهد بعد از گزینش، ۱۰۰ نفر را از سراسر دنیا عازم سفر بدون بازگشت به مریخ کند. در مرحله نخست فراخوان این شرکت ۲۰۲۵۸۶ نفر از سراسر دنیا برای سفر بدون بازگشت به مریخ اعلام آمادگی کردند که بعد از گزینش نهایی صد نفر از جمله سه ایرانی به نام‌های الهه نوری، صادق مدرسی و سعید قندهاری انتخاب شدند. 

 

حالا مارس وان که در سوئیس استقرار دارد اعلام ورشکستگی کرده و خبر داده که قادر به انجام ماموریت سفر بدون بازگشت به مریخ و انتقال این صد نفر به سیاره سرخ نیست. واحد غیرانتفاعی این شرکت به نام بنیاد مارس وان البته هنوز دایر است اما فعالیتی ندارد و بعید به نظر می‌رسد که پروژه سفر بدون بازگشت به مریخ آن عملیاتی شود. 

 

ایده اصلی مارس وان برای سفر بدون بازگشت به مریخ تفاوت چندانی با دیگر رقبایش نداشت؛ طبق برنامه قرار بود که در ابتدا چند ماموریت بدون سرنشین توسط این شرکت به مریخ انجام شود و پایگاه‌هایی برای سکونت انسان از طریق ربات در سیاره سرخ بنا گردد. در ادامه ماموریت‌های دیگری برای انتقال افرادی که پیشتر برای این سفر اعلام آمادگی کرده بودند انجام می‌گرفت. 

 

نکته عجیب در مورد مارس وان اینکه قرار بود بخش اعظمی از بودجه مورد نیاز برای این سفر بدون بازگشت به مریخ را از طریق یک برنامه تلویزیونی تامین کند. برنامه نیز شرحی واقعی از فرایند آماده‌سازی فضانوردان منتخب برای این سفر بود.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8