• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


نسل «زن - زندگی - آزادی» بدانند آرمان‌های انقلاب اسلامی که از آن متنفرند، مشابه آرمان‌های امروز آنان بود


بیوگرافی نصرالله رادش و همسرش + علت طلاق و ازدواج دوم
ما ۸۰میلیون میپذیریم که غربیها تسلیم شما شدند.برویم برای ادامه مذاکرات
با حرکت قطب شمال مغناطیسی زمین به سمت روسیه، چه بلایی بر سر قطب‌نمای ما می‌آید؟
انگشتر کوکتل لوکس: جواهری که هر استایلی را متحول می کند
چگونه چسب قطره‌ای را از پوست پاک کنیم؟ روش‌های ساده و خانگی
پاول دوروف از فرانسه ممنوع‌الخروج شد
آموزش تغییر نوع زبان و عوض کردن زبان ویندوز به زبانی دیگر
راهنمای کامل طراحی منوی غذایی برای جشن عروسی
انواع سنگ های آذرین درونی و بیرونی بلوری پگماتیتی پرفیری
بیوگرافی رامینا ترابی؛ از بازار وکیل تا برندهای جهانی
مشخصات فیزیکی و شیمیایی چوب افرا Acer
بارداری با بیماری‌های زمینه‌ای: راهکارهای مدیریت
آموزش دوخت ساک دستی متقال؛ ساخت یک کیف منحصربه‌فرد و بادوام
ثبت واضح‌ترین تصاویر از سطح خورشید
اگر برنامه ها را از طریق دیوار آتش مجاز کنم، چه خطرهای احتمالی وجود دارد؟
آناتومی دستگاه عصبی و رشته ها + عکس تمام رنگی و شفاف
شوک امنیتی با هوش مصنوعی! پاسپورت جعلی ChatGPT از سد بازرسی‌ها گذشت
بهترین زمان برای خواندن نماز قضا
پیشگیری از لنف ادم؛ راهکارهای ساده و موثر
میزان قسط های ماهیانه وام ازدواج ده میلیون تومانی چند درصد است
نسل «زن - زندگی - آزادی» بدانند آرمان‌های انقلاب اسلامی که از آن متنفرند، مشابه آرمان‌های امروز آنان بود
Download Search ???? Azadi جمعه 28 بهمن 1401 بازدید: 1230
نسل «زن - زندگی - آزادی» بدانند آرمان‌های انقلاب اسلامی که از آن متنفرند، مشابه آرمان‌های امروز آنان بود

نسل «زن - زندگی - آزادی» بدانند آرمان‌های انقلاب اسلامی که از آن متنفرند، مشابه آرمان‌های امروز آنان بود

بعد از ۴۳ سال، چگونه می‌توان در چشمان نسل «زن، زندگی، آزادی» نگاه کرد و به آن‌ها گفت که انقلاب اسلامی برای انتخابات آزاد بود؟ چگونه می‌توان از مردم «جوانرود»، «سنندج»، «مهاباد»، «زاهدان»، «خاش» یا «سراوان» انتظار داشت که باور کنند که انقلاب ۵۷ برای تحقق حقوق اقلیت‌ها بود؟


چگونه می‌توان به‌دانشجویان دانشگاه‌های تهران، تبریز، شریف، مشهد، علامه، الزهرا و علوم‌وتحقیقات نگریست و به‌ آن‌ها گفت که مبارزه با رژیم شاه برای آزادی بیان بود؟ چگونه می‌توان از زندانیان اوین، فشافویه، یا لاکان رشت انتظار داشت تا باور کنند آزادی زندانیان سیاسی در صدر مطالبات سال ۵۷ بود؟ چگونه می‌توان به‌زنان گفت که «حجاب اجباری» هیچ جایی در خواسته‌های انقلاب سال ۵۷ نداشت؟ چگونه ممکن است نیمی از جمعیت ایران که زیر خط فقر زندگی می‌کنند، باور کنند که عدالت، از جملۀ آرمان‌های انقلاب اسلامی بود؟ چگونه ممکن است به ‌وکلایی که بواسطۀ دفاع از معترضین یا زندانیان سیاسی بازداشت شده‌اند، گفت که قوۀ قضائیۀ مستقل، یکی از آرمان‌های انقلاب اسلامی بود؟ و چگونه می‌توان به میلیون‌ها ایرانی، که بجز بغض و کینه و نفرت، احساس دیگری به انقلاب اسلامی ندارند، گفت که نه «آمریکاستیزی»، نه «غرب‌ستیزی»، نه «نابودی اسرائیل»، نه «صدور انقلاب»، نه «در افتادن با نظام سلطه و تبدیل ایران به قدرت نظامی اول منطقه» و نه بسیاری دیگر از باورهایی که نظام اسلامی کمر به تحقق آنان بسته، اساساً جایی در مطالبات انقلاب سال ۵۷ نداشتند؟

چگونه می‌توان از نسل‌های بعد از انقلاب انتظار داشت باور کنند که در راهپیمایی‌های تاریخی تاسوعا و اربعین در دوران انقلاب، آخرین تصوری که در مخیلۀ میلیون‌ها زن و مرد معترضی که طول خیابان آزادی از میدان انقلاب تا میدان آزادی را پر کرده بودند، از بی‌دین و مذهبی گرفته تا فقیر و غنی، تحصیلکرده و عامی، شمال‌شهر و جنوب‌شهرنشین، تا کارگر و کارمند، تا طلبه، دانشجو، بازاری، تا زنان خانه‌دار، می‌گذشت؛ آن بود که بدنبال نظام «ولایت مطلقۀ فقیه» و حاکمیت روحانیون بر کشور باشند؟ آنچنان شکافی میان عملکرد جمهوری اسلامی و اهداف و آرمان‌های انقلاب سال ۵۷ بوجود آمده، آنچنان مصیبت و بلایی در این ۴۳ سال بر اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی رفته، که بجز بغض و نفرت از یکسو، و پناه بردن به آرام‌بخش‌های «تئوری‌های توطئه»، حاضر نیستند کلام دیگری پیرامون آن حتی بشنوند.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8