• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


❶چرا «اپوزیسیون دیروز» فلسطینی‌ها را «قهرمان» و «اپوزیسیون امروز» آن‌ها را «تروریست» می‌داند؟


توصیه های امام رضا(ع) در خوردن هویج
دانلود فیلم تبدیل شوندگان4: عصر انقراض Age of Extinction
انرژي اتمي و کاربرد های آن
احکام قرض گرفتن و قرض دادن
شرایط گرفتن وام و تسهيلات ازدواج شرایط و ضوابط گرفتن وام ازدواج
آموزش چگونه گناه نکنیم سخنرانی صوتی کامل
ظاهرا قراره صلاحیت علی لاریجانی تایید بشه !!
تفاوت علامت های G و E و H و +H و LTE در اینترنت همراه
مدیریت ایرانی و جوان گرایی از شعار تا عمل
کاربرد فناوری نانو در صنعت خودرو سازی (فیزیک دهم) تاثیر نانو
آشنایی با خواص عجیب فلفل سیاه با فلفل سیاه زندگی کنید
کدام‌یک باعث به‌راه‌افتادنِ وا اسلاما شدند: محتوای عنکبوت مقدس و برادران لیلا؛ یا همدردی با مردم آبادان؟
نمایش شومن یا توانمندی مدیریتی قوه قضائیه
دانلود فیلم مرد نامرئی The Invisible Man 2017
بیزنس اینسایدر: روایت تصمیم ترامپ برای حمله به ایران در واپسین روزهای ریاست جمهوری
آیا تجلیل از شهید سلیمانی به معنای تأیید نظام بود؟
اخلاق نسبی | ارزش ها و رذایل اخلاقی نسبی هستند یعنی چه؟
مغالطه مقدمات ناسازگار (مقدمات متناقض) چیست؟
دانستني هايي درباره ي سحابي خرچنگ
آغاز مطالعه فاز دوم انسانی واکسن اسپایکوژن در ایران
چرا «اپوزیسیون دیروز» فلسطینی‌ها را «قهرمان» و «اپوزیسیون امروز» آن‌ها را «تروریست» می‌داند؟
Download Search Israel شنبه 13 آبان 1402 بازدید: 157
چرا «اپوزیسیون دیروز» فلسطینی‌ها را «قهرمان» و «اپوزیسیون امروز» آن‌ها را «تروریست» می‌داند؟

چرا «اپوزیسیون دیروز» فلسطینی‌ها را «قهرمان» و «اپوزیسیون امروز» آن‌ها را «تروریست» می‌داند؟

بسیاری از چهره‌های اپوزیسیون و رسانه‌های نزدیک به آن‌ها، خیلی صریح و علنی، در توصیف حماس و سایر مبارزین فلسطینی، ادبیاتی همچون «تروریست»، «بی‌رحم»، «جنایتکار» و «مزدوران ج.ا» به‌کار می‌برند. متقابلاً، اسرائیل را برحق وقانونمدار  می‌دانند.


?️جانبداری اپوزیسیون یا انقلابیون امروز از اسرائیل، درست نقطۀ مقابل اپوزیسیون و انقلابیون دیروز در سال ۵۷ است. اپوزیسیون محمدرضاشاه پهلوی، همچون نظام ج.ا امروز، اسرائیل را غاصب، ظالم، تجاوزگر و جنایتکار می‌دانست و متقابلاً فلسطینی‌ها را مظلوم و قربانی صهیونیسم و اربابان غربی آن‌ها.

?️اگر مشاهده‌گری از مریخ در سال ۵۷ به ایران آمده بود و ستایش ایرانیان از فلسطینی‌ها و استقبال میلیونی‌شان از «یاسر عرفات»، رهبر فلسطینی‌ها در تهران را مشاهده می‌کرد، و امروز همان مریخی مجدداً به ایران می‌آمد، از تغییر جهت بسیاری از ایرانی‌ها در قبال مناقشۀ اعراب و اسرائیل، بهت‌زده می‌شد. متحیر می‌ماند که چگونه بسیاری از چهره‌های اپوزیسیون خارج از کشور، بالأخص سلطنت‌طلب‌ها، «حماس» و مبارزین فلسطینی را «تروریست» و «آدم‌کش» خطاب می‌کنند. گیج می‌شد و تردید می‌کرد که شاید اشتباهاً به سرزمین دیگری رفته است. چگونه ممکن است که ۴۵ سال پیش، فلسطینی‌ها آنقدر ارج و قرب در میان ایرانیان داشتند، اما حالا به‌چشم «تروریست» و «قاتل» به‌آن‌ها می‌نگرند؟

?️شاید اگر مریخی متحیر، اندکی کنکاش می‌کرد، در می‌یافت که نه نگاه اپوزیسیون ۴۵ سال قبل، و نه نگاه اپوزیسیون امروز، چندان ارتباطی به ریشه‌های تاریخی مناقشۀ اعراب و اسرائیل پیدا نمی‌کند. فی‌الواقع بسیاری از ایرانیان، چه دیروز و چه امروز، نه فهم چندانی از اسباب و علل و چگونگی به‌وجود آمدن اسرائیل دارند، و نه از ۴۰۰۰ سال تاریخ یهودیت و فلسطین چیزی می‌دانند. مبناء داوری آن‌ها، چه دیروز و چه امروز، بغض و کینه‌ای است که نسبت به حکومت دارند. حکومت محمدرضاشاه پهلوی مناسبات گرم و نزدیکی با اسرائیل داشت، بنابراین اپوزیسیون چشم دیدن اسرائیل را نداشت. امروز برعکس شده و نظام ج.ا با اسرائیل دشمن و خواهان نابودی آن و متقابلاً با فلسطینی‌ها سری سوا دارد، و این باعث شده که اپوزیسیون از اسرائیل طرفداری کرده و چشم دیدن فلسطینی‌ها را ندارد. این وسط تنها چیزی که برای ایرانیان مطرح نیست، «حقیقت» است.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2022 - 2015
V 7.3