• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


تداوم محاصرۀ «غزه» باعث تغییر افکار عمومی به‌نفع «فلسطینی‌ها» شده


انیمیشن ساختار موتور موشک ها ، هواپیما ، جت ها و طیاره ها GIF
با گیاه گلرنگ و تأثیرات فوق‌العاده آن بر بدن آشنا شوید
خودروی الکتریکی که تغییر شکل می‌دهد
عکس روز ناسا؛ غیبت مریخ در سایه ماه
بهترین هدفون‌های پشت بسته برای دی‌جی‌ها
نماینده مجلس: واردات قطره‌چکانی خودرو سفره دلالان را پررونق می‌کند
موزه آپارتاید: نگاهی به تاریک‌ترین دوران تاریخ آفریقای جنوبی
روش‌های خندان کردن فندق‌ها: تکنیک‌ها و نکات مفید
اختراعات نوآورانه برای سفرهای راحت‌تر هوایی
فال و طالع بینی دی ماه 1403
در ایستگاه فضایی بین‌المللی سال ۲۰۲۵ میلادی چه زمانی آغاز می‌شود؟
شیک ترین مدل های دامن پیلی دار بچه گانه
ال‌جی اولین نمایشگر واقعاً کشسان دنیا را معرفی کرد؛ تغییر اندازه صفحه از 12 به 18 اینچ
آیا نیکولا تسلا، منبع انرژی رایگان را کشف کرده‌بود؟
چرا باید هر روز از کرم مرطوب‌کننده استفاده کنیم؟
تفاهم: هنر دیدن با چشم او
هشدار واتساپ: سریع آپدیت کنید وگرنه هک می‌شوید!
VPN و یا فیلترشکن چیست و چگونه کار می کند سایت جامع
وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ مجدانه در حال پیگیری است
سامسونگ، گوشی گلکسی زد فولد ۷ با دو لولا و سه نمایشگر می‌سازد
تداوم محاصرۀ «غزه» باعث تغییر افکار عمومی به‌نفع «فلسطینی‌ها» شده
Download Search Israel شنبه 13 آبان 1402 بازدید: 1577
تداوم محاصرۀ «غزه» باعث تغییر افکار عمومی به‌نفع «فلسطینی‌ها» شده

تداوم محاصرۀ «غزه» باعث تغییر افکار عمومی به‌نفع «فلسطینی‌ها» شده

نوار غزه به‌صورت بن‌بستی برای اسرائیل درآمده. افکار عمومی منظماً دارد به‌واسطۀ تلفات غزه، علیه اسرائیل می‌شود. در ابتدا و در نتیجۀ کشتار غیرنظامیان به‌دست حماس، افکار عمومی به‌نفع اسرائیل شده بود؛ اما آن محبوبیت، ظرف دو هفتۀ گذشته منظماً رو به‌کاهش نهاده. حملات گسترده و سنگین هوایی به غزه و کشته‌شدن غیرنظامیان از یکسو، و قطع آب، برق، گاز، غذا و دارو از سویی دیگر، آن طرفداری اولیه از اسرائیلی‌ها را مقدار زیادی خدشه‌دار کرده.


حمله به بیمارستان «المعمدانی» علیرغم ادعای اسرائیلی‌ها مبنی بر متهم کردن «جهاد اسلامی»، باعث مخالفت بیشتر با دولت اسرائیل شده.

?️چرخش وزنه در افکار عمومی باعث شده که اسرائیلی‌ها از روی اکراه، تن به ورود ۲۰ کامیون دارو، غذا و کمک‌های اولیه توسط سازمان ملل از گذرگاه «رفح» به غزه بدهند. اسرائیلی‌ها دریافته‌اند که محاصرۀ غزه و محروم ساختن بیش از دو میلیون انسان از آب و غذا و دارو و پناهگاه، نه‌تنها باعث تضعیف حماس نشده، بلکه اعتراضات گسترده‌ای در غرب و جهان عرب علیه اسرائیل به‌راه انداخته. مصری‌ها با هماهنگی سازمان ملل و وساطت آمریکایی‌ها اعلام داشته‌اند که ۴ هزار کامیون منتظر موافقت اسرائیلی‌ها برای ورود به نوار غزه می‌باشند. اسرائیلی‌ها مجبور هستند که چاره‌ای بیاندیشند. آن‌ها مجبورند به‌واسطۀ خوشنودی تندروها، حملۀ زمینی به غزه را هرچه زودتر آغاز نمایند؛ اما ورود به غزه، آغاز مصیبت بزرگ‌تری خواهد بود. سربازان اسرائیلی مجبورند برای مواجهه با مبارزین «حماس» و «جهاد اسلامی»، ساختمان به ساختمان، کوچه به کوچه، ویرانه به ویرانه و خیابان به خیابان پیش بروند. هم تلفات خودشان به‌احتمال زیاد بالا خواهد بود، و هم تلفات فلسطینی‌های غیرنظامی. به‌علاوه، سرنوشت دویست گروگان اسرائیلی هم تاریک و مبهم می‌شود.

?️همۀ این‌ها به‌کنار، بعد از حذف کامل حماس، اسرائیلی‌ها می‌خواهند با نوار غزه چه کنند؟ آیا می‌خواهند در آنجا بمانند؟ در آن‌صورت همچون گذشته، هر روز با درگیری و بحران روبه‌رو هستند. اگر هم آنجا را ترک کنند، آنقدرها طول نمی‌کشد که حماس جدیدی آنجا جوانه خواهد زد و «روز از نو، روزی از نو» شروع خواهد شد. اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه هم عملاً به‌معنای خراب‌شدن همۀ پل‌هایی خواهد بود که اسرائیل ظرف سه دهۀ گذشته با اعراب برقرار کرده.
لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8