• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


گردش مالی ۵ هزار میلیارد تومانی بازار فیلترشکن در ایران /سه برابر شدن استفاده از فیلتر شکن بعد از پاییز ۱۴۰۱


مدل انگشتر سولیتر: نمادی از عشق جاودان
زمان چيست و چگونه معين شد و چگونه اندازه گیری شد
بیوگرافی مارسل دوشان، نقاش فرانسوی: هنرمندی که مرزهای هنر را جا‌به‌جا کرد
ساخت ربات پوشیدنی با الهام از مرد آهنی
نکاتی درباره ایجاد رمزهای عبور و رمزهای عبور قوی
اگر از پرواز جا ماندیم چه کنیم؟ راهنمای جامع
نقش حل مسالمت‌آمیز مشکلات در تقویت تفاهم بین زوجین
تصاویر جذاب و دیدنی امروز؛ از خواب شیرهای دریایی تا کارگاه الماس در هند
طرز تهیه مربای بلوبری به روش های متفاوت
راههای افزایش کیفیت صدای خودرو
تأثیر اعتماد و احترام در بهبود تفاهم زناشویی
طرز تهیه رول سوئیسی سبک و خوشمزه
بهترین داروهای گیاهی برای کاهش علائم PMS
هوش مصنوعی ایلان ماسک به تلگرام اضافه شد
طراحی سایت دینامیک و استاتیک
واکنش‌ها به ایده دولت برای واگذاری ایران‌خودرو به یک قطعه‌ساز مشهور
کاربرد های پلاستیک و ویژگی ها و میزان تولید سالیانه
چرا باید اهداف و ارزش‌های مشترک با همسر خود داشته باشیم؟
آیا می‌دانید کجا باید دوربین مدار بسته نصب کنید؟ این نکات را از دست ندهید!
چگونگی رشد و نمو استخوان ها
گردش مالی ۵ هزار میلیارد تومانی بازار فیلترشکن در ایران /سه برابر شدن استفاده از فیلتر شکن بعد از پاییز ۱۴۰۱
Download Search newshj6898 پنجشنبه 14 تير 1403 بازدید: 289
گردش مالی ۵ هزار میلیارد تومانی بازار فیلترشکن در ایران /سه برابر شدن استفاده از فیلتر شکن بعد از پاییز ۱۴۰۱

گردش مالی ۵ هزار میلیارد تومانی بازار فیلترشکن در ایران /سه برابر شدن استفاده از فیلتر شکن بعد از پاییز ۱۴۰۱

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
انجمن تجارت الکترونیک تهران، اعلام کرد: «طبق گزارش اندیشکده‌ی حکمرانی دانشگاه شریف و نظرسنجی ایسپا در حال حاضر ۸۳.۶ درصد کاربران ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند و به طور میانگین هر کاربر ایرانی در طول روز، چهار ساعت از فیلترشکن استفاده می‌کند.

به گزارش سیتنا؛ انجمن تجارت الکترونیک تهران در بخشی از گزارش کیفیت اینترنت ایران در بهار ۱۴۰۳ نوشت است: «طبق گزارش اندیشکده‌ی حکمرانی دانشگاه شریف و نظرسنجی ایسپا، ۸۳.۶ درصد کاربران ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند. استفاده از فیلترشکن بعد از فیلتر شدن «اینستاگرام » و «واتس‌اپ» در پاییز ۱۴۰۱ تا به امروز (طبق نظرسنجی ایسپا در اسفند ۱۴۰۲) سه برابر شده است و به طور میانگین هر کاربر ایرانی در طول روز، چهار ساعت از فیلترشکن استفاده می‌کند».

 

در ادامه این گزارش تاکید شده است: «بر اساس گزارش آزمایشگاه داده و حکمرانی، دست‌کم ۳۰ درصد از کاربران اینترنت در کشور ماهانه تا ۱۵۰ هزار تومان برای خرید/تمدید اشتراک VPN متقبل هزینه می‌شوند. با در نظر گرفتن تعداد کاربرهای اینترنت کشور، گردش مالی بازار خرید و فروش ابزارهای فیلترشکن سالانه بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود».

 

انجمن تجارت الکترونیک تهران افزوده است: «هزینه‌ای که می‌توانست با برنامه‌ریزی و سیاستگذاری مناسب زمینه‌ساز توسعه زیرساخت ارتباطی کشور باشد، اما افسوس که در وضعیت کنونی نه‌تنها نوعی تحمیل هزینه اضافی به سبد مصرف خانوار ایرانی است، بلکه همزمان به تولید نارضایتی اجتماعی در سطح گسترده و خدشه‌دار کردن هر چه بیشتر تجربه‌ی کاربران اینترنت دامن می‌زند».

 

گفتنی است؛ تخمین گردش مالی VPN با استفاده از این مفروضات ارائه شده است: «کاربران VPN در کشور: ۸۰ درصد از کل کاربران/کاربران VPN پولی: ۳۵ درصد از کل کاربران VPN / میانگین مبلغ پرداختی ماهانه: ۵۵ هزار تومان/ تعداد کل کاربران (یکتا): ۴۰ میلیون نفر».

 

توضیح: «مسلما در صورتی که این محاسبه با تغییر مفروضات از جمله میانگین پرداختی کاربران و تعداد کل کاربران یکتا اینترنت در کشور و رند کردن به سمت بالا تکرار شود، نتیجه نهایی به میزان متنابهی افزایش خواهد یافت».

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8