• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


طرز تهیه قندهای طعم دار و رنگی، طعمی دلنشین برای پذیرایی


دانلود فایل صوتی عزاداری محرم MP3 عزاداری محرم حسینیه
نشانه های یک ازدواج عاطفی کامل
تصاویر جذاب و دیدنی؛ از اعتراضات در کنیا تا توفان "بریل"
انواع سنگ ها و ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سنگ ها در صنعت
انواع تشبیهات حیوانات در بازار های مالی / حیوان بازار مالی
سیگنال عجیبی که ۱۰۰ سال پیش از مریخ دریافت شد
اخلاق نسبی | ارزش ها و رذایل اخلاقی نسبی هستند یعنی چه؟
خواص های پلاستیک و کاربرد آن در صنعت | علوم نهم
نامه سرگشاده صادق زیباکلام به شاهزاده رضا پهلوی مرداد ۱۴۰۱
معلم ایرانی نامزد جایزه بهترین معلم جهان شد
طالع بینی هفتگی (09 تیر تا 15 تیر 1403)
برای اولین بار یک ربات، پنجره‌های برج اداری ۴۵ طبقه را تمیز کرد
آیا نحس بودن چهارشنبه آخر ماه صفر واقعیت دارد ؟
پس از گذشت 14 سال؛ بازی Red Dead Redemption بالاخره به PC آمد
امپراتوری ایلان ماسک با ریاست‌جمهوری ترامپ چه تغییری می‌کند؟
طالع بینی هفتگی (24 شهریور تا 30 شهریور 1403)
چرا دلائل نظام مبنی بر مخالفت غربیها باهسته ایی شدن ایران واقعیت ندارد؟
مصوبه جدید دولت سیزدهم زمینه‌ساز ارائه اینترنت طبقاتی!
اگر در ماه رمضان شیطان در غل زنجیر است پس چرا ما گناه می کنیم
چرا به زور کشت ارشاد ما را هدایت می کنند
طرز تهیه قندهای طعم دار و رنگی، طعمی دلنشین برای پذیرایی
Download Search prepare2-flavored1-sugar يكشنبه 17 تير 1403 بازدید: 40
طرز تهیه قندهای طعم دار و رنگی، طعمی دلنشین برای پذیرایی

طرز تهیه قندهای طعم دار و رنگی، طعمی دلنشین برای پذیرایی

اطلاعات بیشتر در رابطه با قندهای طعم دار،طرز تهیه قندهای طعم دار،طرز تهیه قندهای رنگی،آموزش تهیه قندهای طعم دار،طرز تهیه قندهای رنگی،ساده ترین روش تهیه قندهای طعم دار و خوشمزه،درست کردن قندهای طعم دار،درست کردن قندهای رنگی،آموزش تهیه قندهای طعم دار،مواد لازم برای تهیه قندهای رنگی و طعم دار،طرز تهیه قندهای گل سرخ،طرز تهبه قندهای خواستگاری،طرز تهیه قندهای گل محمدی به سایت ناتیلوس مراجعه کنید.




طرز تهیه قندهای رنگی

طرز تهیه قندهای طعم دار و رنگی، طعمی دلنشین برای پذیرایی

 

نحوه درست کردن انواع قندهای رنگی و طعم دار

در این مقاله از ناتیلوس، با طرز تهیه قندهای طعم دار و رنگی آشنا می شوید. قند طعم دار، یک افزودنی خوشمزه و زیبا برای میز پذیرایی شماست که می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این قندها نه تنها طعم و رنگ دلنشینی به چای و دسر شما می‌دهند، بلکه می‌توان از آنها برای تزیین کیک و شیرینی نیز استفاده کرد.

این قندها برای پذیرایی از خواستگار و مراسمات مانند بله برون، تولد و حتی مهمانی های معمولی  و ... عالی است. خیلی راحت آماده می شود. از پذیرایی مهمان ها با آن و خوردن آن لذت ببرید. پیشنهاد می کنم حتما آن را درست کنید.

 

طرز تهیه قند گل سرخ :

مواد لازم برای تهیه قندهای رنگی و طعم دار

طرز تهیه قند گل سرخ

 

مواد لازم برای قند گل سرخ :

گل سرخ یک پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه قند گل محمدی :

به راحتی می توانید قند طعم دار را خودتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

ابتدا گلبرگ گل سرخ را داخل خرد کن، یا غذاساز پودر کنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن، مخلوط کنید کافی است شکر نباید پودر شود.

اکنون گلاب را اضافه و چند پالس بزنید تا مخلوط شوند و حالت شنی پیدا کند. دقت کنید زیاد مخلوط نکنید.

داخل قالب حبه قند را، از مواد پر کنید و آن را خوب فشار بدهید تا جاهای خالی داخل آن به خوبی پر شود.

این کار را در دو مرحله انجام بدهید و هر بار خوب مواد را فشرده کند. بعد از پر شدن قالب روی آن را کاردک بکشید تا سطح آن صاف و تمیز شود. سپس کمی گلاب روی سطح قندها اسپری کنید.

به مدت یک روز در فضای محیط قرار بدهید تا قند ها کاملا خشک شوند. در پایان آن ها را از قالب جدا کنید.

و این چنین به زیبایی و سادگی قندهای طعم دار دست ساز خواهید داشت.

 

نکته :

• برای تهیه ی این قندها می توانید میزان گل محمدی را کمتر از شکر بریزید. این کاملا سلیقه ای است.

 

• برای تهیه قند گل سرخ، از قالب های سیلیکونی استفاده کنید که خیلی راحت آن ها را از قالب خارج کنید.

 

• می توانید از قالب های طرح دار زیبا نیز استفاده کنید.

• این قندها را می توانید با هر طعم دیگری تهیه کنید، مانند : هل، زنجبیل، دارچین و ... .

 

طرز تهیه قندهای رنگی :

طرز تهیه قندهای گل سرخ

آموزش تهیه قندهای طعم دار

 

مواد لازم :

شکر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
رنگ خوراکی دلخواه به مقدار لازم 
اسانس یا پودر طعم دهنده دلخواه به مقدار لازم 

 

مراحل تهیه قندهای رنگی و طعم دار :

شکر و آب را در قابلمه‌ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود و شربتی روان ایجاد شود. شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.

 

رنگ خوراکی و اسانس یا پودر طعم دهنده دلخواه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. شربت را در قالب‌های سیلیکونی بریزید. قالب‌ها را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا قندها سفت شوند. قندها را از قالب‌ها خارج کنید و در ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

روش دیگر برای تهیه قندهای رنگی :

طرز تهبه قندهای خواستگاری

نحوه درست کردن قندهای رنگی

 

مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و اجازه بدهید آب بجوشد. سپس شکر و یا قند را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید داخل آب حل شوند. مخلوط شما باید حالت خمیری پیدا کند. اگر رقیق تر بود مقداری شکر و یا قند به آن اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ بود مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. زمانی که حل شدند، مقداری از رنگ خوراکی دلخواه خود را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس اجازه بدهید کمی خنک شوند و سپس آن را داخل قالب های سیلیکونی مخصوص بریزید.

 

نکته :

• برای طعم دار کردن قندها می‌توانید از اسانس‌های مختلف مانند اسانس نعناع، اسانس پرتقال و اسانس لیمو نیز استفاده کنید.

 

• اگر قالب ندارید می توانید کف یک سینی را سلفون بکشید. و بعد مواد کمی خنک شده را داخل آن بریزید و با کاردک صاف کنید و زمانی که کمی خودش را گرفت به شکل دلخواه برش بزنید.

 

• برای رنگ ها، می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید. به عنوان مثال از رنگ سبز از سبزیجات مانند اسفناج و ... استفاده کنید. برای رنگ زرد از زعفران استفاده کنید. برای رنگ قرمز از توت و شاتوت و ... استفاده کنید.

 

• اگر قندها را در ظرف دربسته نگهداری کنید، برای مدت طولانی تری تازه می‌مانند.

 

گردآوری: بخش آشپزی ناتیلوس

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8