• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


ربات انسان‌نمای ژاپنی با میخ و چکش کار می‌کند


کاربرد فیزیک در پزشکی | فیزیک و انواع کاربرد های فیزیک در پزشکی
آیا پستانک باعث لاغری نوزاد می‌شود؟
جدید ترین زمر یا کد تقلب بازی GTA۵ برای PS2
نشتی دریچه قلب؛ علائم، دلایل و راه‌های درمان
بازی Mafia: The Old Country معرفی شد؛ سفر به ریشه‌های سیسیل با مافیا 4
برنامه های انرژی: سؤال های متداول سایت ناتیلوس
آماده‌سازی «تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن» برای یافتن سیارات بیگانه
زندگی و آثار صنیع‌الملک کاشانی؛ هنرمندی که نقاشی ایران را متحول کرد
مراقب باشید؛ هوش مصنوعی ChatGPT حالا می‌تواند رسیدهای جعلی بسازد
فضاپیمای «سیگنوس» راهی «ایستگاه فضایی بین‌المللی» شد
راهکارهایی برای افزایش انرژی و انگیزه در روزهای پرمشغله
ابداع روشی نوین برای شارژ مستقیم باتری با نمایشگر موبایل
پودر ابردوا طب اسلامی
فال و طالع بینی بهمن ماه 1403
تست بارداری خانگی با نمک
دلایل صدای تق تق ماشین هنگام شتاب گرفتن
خسارت مشتریان بانک‌ملی در سرقت هالیوودی صندوق امانت چطور پرداخت می‌شود؟
نامه قطعه‌سازان به وزیر صمت درباره توقف خطوط تولید
مریخ در نزدیک‌ترین فاصله با زمین؛ بهترین زمان رصد این سیاره
جملات فلسفی و احساسی؛ یادداشت‌هایی برای بهتر زیستن
ربات انسان‌نمای ژاپنی با میخ و چکش کار می‌کند
Download Search mbnews92954 يكشنبه 31 تير 1403 بازدید: 201
ربات انسان‌نمای ژاپنی با میخ و چکش کار می‌کند

ربات انسان‌نمای ژاپنی با میخ و چکش کار می‌کند

تکنولوژی جدید,تکنولوژی روز,گرافیک کامپیوتر,اخبار اختراعات,کامپیوتر اینترنت,اختراعات,اختراعات جدید,ثبت اختراع,سایت اختراع اخبار کامپیوتر




ربات انسان‌نمای ژاپنی،اخبار علمی،خبرهای علمی
یک شرکت ژاپنی ربات انسان‌نمایی ساخته که می‌تواند میخ بکوبد و قابلیت صنعتی شدن دارد. این ربات از نظر ویژگی‌های فیزیکی بسیار به انسان نزدیک است.

به گزارش آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، شرکت ژاپنی توکیو روباتیکز (Tokyo Robotics) ربات انسان‌نمایی ساخته است که می‌تواند با میخ و چکش کار کند.

 

شرکت سازنده این ربات انسان‌نما که توروبو (Torobo) نام دارد ویدیویی از آن منتشر کرده است که ربات را در تلاشی هماهنگ و دقیق در حال کوبیدن یک میخ روی یک تکه چوب نشان می‌دهد.

 

ربات توروبو با قد ۱۶۶ سانتی‌متر، طول دسترسی ۶۸ سانتی‌متر بسیار به انسان نزدیک است. به گفته شرکت سازنده هر بازوی این ربات می‌تواند حداقل ۸ کیلوگرم بار و حداکثر ۲۰ کیلوگرم (با حالت قرار گرفتن آرنج در زاویه قائمه) را حمل کند که این قابلیت برای انجام تحقیقات و توسعه رباتیک در مرحله فعلی کافی است.

 

توکیو رباتیکز گفت: «نیروی برگشتی آنی از چکش از طریق خاصیت ارتجاعی مواد لاستیکی در دسته چکش، انحراف در حسگر‌های گشتاور و چرخ‌دنده‌های هارمونیک با قابلیت حرکت به عقب در ربات جذب می‌شود.»

 

ربات «توروبو» در تمام مفاصل به حسگر‌های گشتاور مجهز است و دارای گزینه توقف ایمن و اجرای وظایف کنترل‌شده است. این ویژگی‌ها سبب می‌شود که بتوان از این ربات در آینده برای انجام کار‌های مونتاژ، پخت و پز تعامل فیزیکی با انسان‌ها استفاده کرد.

 

کنترل گشتاور مفصلی امکان توقف ایمن تماس و اجرای وظایف با کنترل نیرو را فراهم می‌کند. به گفته این شرکت، کار‌های مونتاژ، پخت و پز و تعامل فیزیکی با انسان‌ها می‌تواند با خیال راحت‌تر و ماهرانه‌تر انجام شود. از ربات توروبو همچنین می‌توان برای تحقیق برای خودکارسازی کار‌ها استفاده کرد.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8