• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


مجوز شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در ایران باطل شد


بهداشت دوران بارداری مادر
نامه استمداد کارگران اخراج شده شهرداری کرج خطاب به اژه ای
خودرو کانسپت جدید «رووی» شبیه سفینه فضایی
بندر خمیر کجاست؟ همه چیز درباره این بندر زیبا و تاریخی
جلوگیری از واردات یعنی کالایِ بی‌کیفیت و گرانقیمتِ ساختِ داخل مصرف کردن
آشنایی با فرهنگ رمضان در الجزایر: چگونه این کشور ماه رمضان را جشن می‌گیرد
قابلیت جدید اپل که مانع استفاده از قطعات سرقتی می‌شود
میزان نرخ سود و اقساط وام ازدواج+شرایط و توضیحات کامل
12 خواسته پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا از ایران + توضیحات کامل
شیک ترین مدل های ست سویشرت و شلوار مردانه
فال روزانه - سه شنبه 12 تیر 1403
نقاط اشتعال و احتراق سوخت دیزل چه هستند؟
آپدیت جدید تلگرام منتشر شد؛ اضافه شدن بازار گیفت‌ها و قابلیت ترجمه خودکار برای کانال‌ها
جاذبه‌های پنهان لندن: گورستان هایگیت و داستان‌های ناگفته آن
چرا ایجاد اشتعال بدون برجام امکان پذیر نیست؟
طرز تهیه باترکریم وانیلی ساده برای تزیین کیک و شیرینی
مشخصات فیزیکی و شیمیایی چوب درخت چنار
چگونه پوستی بی‌نقص داشته باشیم؟
بررسی خواص غذایی و دارویی هندوانه در یک نگاه
آیا آب هویج برای درمان یبوست مفید است
مجوز شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در ایران باطل شد
Download Search mbnews94678 دوشنبه 29 مرداد 1403 بازدید: 167
مجوز شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در ایران باطل شد

مجوز شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در ایران باطل شد

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




نوکیا‌،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
تولید و عرضه گوشی‌های نوکیای تقلبی در ایران اخیرا به یک موضوع بحث‌برانگیز تبدیل و موجب نگرانی مصرف‌کنندگان و فعالان بازار شده است، در همین راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت به موضوع ورود کرد.

به گزارش فارس، پس از بحث‌برانگیز شدن موضوع نوکیای تقلبی و افزایش این کالا در بازار، عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت چندی پیش در نشست خبری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو در این‌باره گفت: ایران هنوز برند موبایل خوداتکای معتبری ندارد.

 

علی‌آبادی بر اهمیت صنعت موبایل تأکید کرد و افزود: در صورت اثبات تقلبی بودن محصولات نوکیا، ‌وزارت صمت اقدامات لازم برای جلوگیری از فروش و واردات این کالا را انجام خواهد داد و پرونده به دستگاه‌های مرتبط ارجاع خواهد شد.

 

در همین راستا، بهروز محبی نجم‌آبادی، نماینده مجلس، در نامه‌ای به وزیر صمت، خواستار توضیحات در مورد ممانعت از تأسیس کارخانه رسمی نوکیا در ایران شد.

 

این نماینده مجلس، از وزارت صمت درخواست کرده است دلیل این ممانعت را روشن کند.

 

وزارت صمت پس از بررسی‌های لازم، اعلام کرد که شرکت تولیدکننده نوکیای تقلبی، استانداردهای قانونی را رعایت نکرده و پرونده آن به سازمان توسعه تجارت ارسال شده است، این سازمان نیز اقداماتی را برای پیگیری موضوع و احراز اصالت کالا انجام داده است.

 

شرکت‌ تولیدکننده نوکیای تقلبی استانداردهای قانونی هم نداشت

به دنبال تحقیقات و بررسی‌های وزارت صمت، مشخص شد که شرکت «آتیلا همراه ایهان» که اقدام به تولید و عرضه گوشی‌های نوکیای تقلبی کرده بود، نتوانسته استانداردهای قانونی را رعایت کند.

 

بر اساس یک نامه رسمی از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، علامت تجاری «NOKIA» به فارسی و لاتین به شرکت نوکیا کورپوریشن تعلق دارد و این علامت تجاری در ایران ثبت و معتبر است.

 

در این نامه تأکید شده است که شرکت «آتیلا همراه ایهان» مجوز قانونی برای استفاده از این علامت را ندارد و استفاده از آن غیرقانونی محسوب می‌شود، این پرونده به سازمان توسعه تجارت ارجاع داده شد تا اقدامات لازم برای جلوگیری از ادامه فعالیت‌های این شرکت انجام شود.

 

ماجرای نوکیای تقلبی در ایران به یکی از موضوعات مهم در حوزه تجارت و صنعت کشور تبدیل شده است، وزارت صمت با ورود به این موضوع، تلاش دارد تا با بررسی دقیق و اتخاذ تدابیر لازم، از حقوق مصرف‌کنندگان حمایت کرده و مانع از عرضه کالاهای تقلبی در بازار شود.

 

این رویداد نشان‌دهنده چالش‌های موجود در حوزه نظارت بر کیفیت کالاها و ضرورت تعامل مؤثر میان نهادهای مختلف برای حفظ سلامت بازار است.

 

به تازگی با توجه به تحقیقات بیشتر و گزارش‌های قانونی، مشخص شد که شرکت «آتیلا همراه ایهان» که اقدام به تولید و عرضه گوشی‌های تقلبی نوکیا کرده بود، مجوزهای لازم را نداشته است.

 

‌به دستور معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت‌ و با استناد به اسناد و مدارک موجود و قانون ثبت علائم تجاری سال ۱۳۸۶، مجوز فعالیت این شرکت باطل شد.

 

این اقدام به منظور حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی صورت گرفت.

 



لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8