فهرست سرمایهگذاران ایکس منتشر شد؛ از شاهزاده سعودی تا جک دورسی و بایننس
گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل
سرانجام پس از کشوقوسهای فراوان، ایلان ماسک مجبور شد فهرست بلندبالای سرمایهگذاران ایکس را در اختیار دادگاه قرار دهد. این افراد و مؤسسات در تأمین سرمایه ۴۴ میلیارد دلاری خرید توییتر به ماسک کمک کردهاند.
به گزارش دیجیاتو به نقل از NBC، اسنادی که وکلای ایلان ماسک در دادگاه فدرال ثبت کردهاند، نشان میدهد چه کسانی بودجه خرید توییتر را در اختیار این میلیاردر قرار دادهاند. بین آنها نامهای بسیار آشنایی نیز به چشم میخورد. این اولین فهرستی است که نام کامل سرمایهگذاران ایکس در آن دیده میشود.
بیش از ۹۵ سرمایهگذار برای خرید توییتر به ایلان ماسک کمک کردهاند
وکلای ایکس ابتدا تلاش کردند این فهرست را مخفی نگه دارند اما به دستور قاضی فدرال و پس از شکایت کارمندان سابق این شرکت بهعلت نقض مفاد قراردادها، فهرست کامل سرمایهگذاران ایکس برای عموم منتشر شد. پیشازاین نیز این وکلا با ارائه نسخهای ویرایششده از این فهرست، سعی در مخفی نگهداشتن نام برخی سرمایهگذاران داشتند.
بین اسامی منتشرشده میتوان نام «جک دورسی»، بنیانگذار و مدیرعامل پیشین توییتر، را نیز مشاهده کرد. حضور دورسی در این فهرست بهاینعلت است که او پیش از اینکه ماسک توییتر را بخرد، از سهامداران آن بود و بعد از فروخته شدن شرکت نیز بخشی از سهام خود را حفظ کرد. نام برخی مدیران ارشد شرکتهای ایلان ماسک نیز بین سرمایهگذاران ایکس دیده میشود.
علاوهبراین، برخی ستارههای دنیای هنر نیز در خرید توییتر به ایلان ماسک کمک کردهاند که بین آنها نام «شان کامز» که با نام هنری «دیدی» شناخته میشود، نیز به چشم میآید. از دیگر سرمایهگذاران ایکس میتوان به شاهزاده سعودی «ولید بن طلال آلسعود»، «لری الیسون»، بنیانگذار Oracle، صرافی رمزارز بایننس، و «بیل آکمن»، میلیاردر سرشناس آمریکایی، اشاره کرد.
براساس این فهرست، ایکس ۹۵ سرمایهگذار دارد اما سال ۲۰۲۲، هنگامی که ماسک قصد خرید این شرکت را داشت فقط نام ۱۸ سرمایهگذار در اوراق حقوقی آن آمده بود.