• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


بازداشت مدیرعامل تلگرام در فرانسه تمدید شد


طرز تهیه بستنی کیت کت به روش های متفاوت
عبور یک سیارک به اندازه هرم بزرگ مصر از کنار زمین
کیوی و خواص و کاربرد کیوی در پزشکی و بیوست
دیاترمی در فیزیوتراپی؛ معجزه‌ای برای بدن
ویژگی های پلیمر و کاربرد آنها و خواص شیمیایی پلاستیک
راهنمای کامل سفر به جزیره ایشیگاکی: از سواحل آرام تا ماجراجویی‌های زیر آب
وقوع اولین خورشیدگرفتگی ۱۴۰۴ که از ایران قابل مشاهده نیست
خودروی ولوو EX90 مدل 2025 چه مشخصاتی دارد؟
عکس های جذاب و دیدنی؛ ازگردهمایی آیینی یک فرقه در جبالپورهند تاقایق های چوبی کوچک روی رودخانه بوریگانگا
تاثیر اخبار آزاد شدن ورود آیفون در بازار موبایل؛ افت بازار آیفون ۱۳
ترافیک چه تاثیری بر روان کلان شهر نشین ها می‌گذارد؟
مدل گردنبند فروهر: نمادی از جاودانگی و خرد ایرانی
شیک ترین مدل های لباس لش مردانه، ترندی تابستانه
آیا تند خواندن نماز باعث باطل شدن نماز می شود؟
پرواز فضایی کاملا زنانه راهی فضا شد
جراحی آلارپلاستی؛ کوچک کردن پره‌های بینی و بهبود ظاهر
طرز تهیه سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی
روان‌درمانی ‌مثبت‌نگر بر خودمراقبتی و کنترل عواطف سالمندان
رازهایی که مشاوران خانواده به شما نمی‌گویند!
انتخاب سنگ قبر مناسب: راهنمایی برای شناخت انواع و ویژگی‌های آن‌ها
بازداشت مدیرعامل تلگرام در فرانسه تمدید شد
Download Search mbnews95097 دوشنبه 5 شهريور 1403 بازدید: 288
بازداشت مدیرعامل تلگرام در فرانسه تمدید شد

بازداشت مدیرعامل تلگرام در فرانسه تمدید شد

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




دوروف،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
بازداشت پاول دوروف، مدیرعامل روسی تلگرام که روز یکشنبه در فرودگاهی در پاریس دستگیر شده بود، تمدید شد.

به گزارش ایسنا، مقامات فرانسوی مدت بازداشت پاول دوروف، بنیانگذار و مدیر عامل تلگرام را پس از دستگیری وی در فرودگاهی در پاریس به دلیل این اتهامات که اپلیکیشن پیام‌رسانش به جرم و جنایت از جمله پولشویی و قاچاق مواد مخدر کمک می‌کند، تمدید کردند.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه مطلع از تحقیقات نوشت: یک قاضی بازپرس دستور داده است که بازداشت دوروف ۳۹ ساله، پس از یکشنبه شب تمدید شود.

 

دوروف را می‌توان تا ۹۶ ساعت برای بازجویی نگه داشت و پس از آن باید متهم شده یا از بازداشت آزاد شود.

 

به گفته منابع فرانسوی، دوروف با جت شخصی خود از جمهوری آذربایجان سفر کرده بود و حکم دستگیری فرانسه برای او، تحت عنوان بخشی از تحقیقات اولیه بوده است.

 

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع آگاه، آژانس OFMIN فرانسه که وظیفه مبارزه با خشونت علیه خردسالان را بر عهده دارد، سرگرم تحقیق درباره دوروف روس الاصل در خصوص جرایمی از جمله کلاهبرداری، قاچاق مواد مخدر، قلدری سایبری، جنایت سازمان یافته و ترویج تروریسم است.

 

این میلیاردر فرانسوی-روسی متهم است که مانع از استفاده از اپلیکیشن خود برای ارتکاب خلاف و جنایت، نشده است.

 

شبکه‌های تلویزیونی تی اف ۱ و بی اف ام فرانسه به نقل از منابع آگاه گزارش کردند این تحقیقات به عدم نظارت بر پلتفرم تلگرام متمرکز است.

 

تلگرام اعلام کرد دوروف چیزی برای پنهان کردن ندارد و اغلب در اروپا سفر می‌کند. این پلتفرم در بیانیه‌ای اعلام کرد تلگرام، قوانین اتحادیه اروپا، از جمله قانون خدمات دیجیتال را رعایت می‌کند. این ادعا که یک پلتفرم یا مالک آن، مسئول سوء استفاده از آن پلتفرم است، بی‌اساس است.

 

خبرگزاری دولتی تاس روسیه گزارش کرد سفارت روسیه در فرانسه، خواستار دسترسی کنسولی به دوروف شده و تضمین حقوق او شده است. این سفارتخانه اعلام کرد فرانسه تاکنون از تعامل با دوروف خودداری کرده است. با این حال، دیپلمات‌های روسی با وکیل دوروف در تماس هستند.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8