• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


قرار بازداشت مدیرعامل تلگرام ۴۸ ساعت دیگر تمدید شد


زمین امروز یک ماه از دست می‌دهد
طالع بینی هفتگی (30 تیر تا 05 مرداد 1403)
بیوگرافی سید وحید مرتضوی
بزرگ‌ترین مرجان دریایی جهان کشف شد
راهنمای کامل نحوه جمع آوری خرده شیشه: تکنیک‌ها و نکات
راهنمای گردشگری شهر بورگاس در میان دریاچه‌های نمک
چرا باید اهداف و ارزش‌های مشترک با همسر خود داشته باشیم؟
کارآیی، مراقبت و نگهداری از ویندوز و برنامه ها
تصاویر جذاب و دیدنی؛آغاز جنگ در لبنان
تست بارداری خانگی با نمک
تصاویرجالب و دیدنی؛ از دنیا در حال غرق شدن است تا ترامپ و ایلان ماسک در مسابقات یو اف سی
یک کشف غیر عادی درباره کهکشان‌های اقماری
جراحی آلارپلاستی؛ کوچک کردن پره‌های بینی و بهبود ظاهر
تاثیر رسانه‌های اجتماعی بر عزت نفس و رضایت از بدن
آرتریت دنبالچه؛ مشکلی که نشستن را سخت می‌کند
غول فناوری آمریکا دوباره هک شد
جشن تایپوسام هندو ها با سوراخ کردن بدن
کاترین شکدم کیست/درباره کاترین شکدم چه می‌دانیم؟
کدام‌یک باعث به‌راه‌افتادنِ وا اسلاما شدند: محتوای عنکبوت مقدس و برادران لیلا؛ یا همدردی با مردم آبادان؟
ملاقات با مشتری و قمرهایش در شب‌های پیش رو از آسمان ایران
قرار بازداشت مدیرعامل تلگرام ۴۸ ساعت دیگر تمدید شد
Download Search mbnews95180 سه شنبه 6 شهريور 1403 بازدید: 199
قرار بازداشت مدیرعامل تلگرام ۴۸ ساعت دیگر تمدید شد

قرار بازداشت مدیرعامل تلگرام ۴۸ ساعت دیگر تمدید شد

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




پاول دورف،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
قاضی پرونده‌ای که مدیرعامل تلگرام شامگاه شنبه در ارتباط با آن در شمال پاریس بازداشت شد، قرار بازداشت پاول دوروف را «۴۸ ساعت دیگر» تمدید کرده است.

به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، بر اساس اطلاعیه دفتر دادستانی پاریس، بعد از سپری شدن این مدت آقای دوروف یا باید آزاد یا رسما تفهیم اتهام شود.

 

دفتر دادستانی فرانسه دیروز با انتشار اطلاعیه‌ای فهرستی از اتهام‌های آقای دوروف و پیام‌رسان تلگرام را منتشر کرد.

 

عدم همکاری در انجام شنود قانونی، «مشارکت» در تسهیل جرائمی از قبیل پورنوگرافی کودکان، خرید و فروش مواد مخدر و پول‌شویی درآمدهای تبهکاران سازمان‌یافته از جمله اتهام‌های آقای دوروف هستند.

 

بازداشت  دوروف در فرانسه موجی از واکنش‌ را به همراه داشته است و مقام‌های بلندپایه سیاسی از جمله در روسیه، فرانسه و ایران در مورد آن اظهارنظر کرده‌اند.

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز (سه‌شنبه) گفت اتهام‌ها سنگینی که فرانسه به مدیرعامل تلگرام وارد کرده اگر با شواهد کافی تایید نشود، «تلاش برای محدود کردن آزادی ارتباطات» به نظر خواهد رسید.

 

دوروف پیش از این در سال ۲۰۱۴ به خاطر رد درخواست مقام‌های روسیه در بستن حساب‌ کاربران مخالف دولت در یک شبکه اجتماعی دیگر، مجبور به ترک آن کشور شده بود.

 

پیام‌رسان تلگرام همچنین در اکتبر ۲۰۱۷ به دلیل خودداری از ارائه‌ کدهای رمزنگاری پیام‌های کاربران به سازمان اطلاعات و امنیت روسیه ۸۰۰ هزار روبل جریمه شد و دادگاه حکم مسدود شدن آن را صادر کرد اما بعد رفع فیلتر شد.

 

آقای دوروف ۳۹ سال دارد و شهروندی چند کشور از جمله روسیه و فرانسه را دارد و ثروت او بیش از ۱۵ میلیارد دلار تخمین زده شده است. او ساکن دوبی است.

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8