• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


پاول دورف آزاد شد/ برادر مالک تلگرام تحت تعقیب قرار گرفت


معماهای شگفت‌انگیز از قلمرو جانوران
شیک ترین مدل های دامن پیلی دار بچه گانه
نحوه خواندن نماز توسل به حضرت علی اکبر (ع) برای حاجت روایی
آیا نیکولا تسلا، منبع انرژی رایگان را کشف کرده‌بود؟
ایلان ماسک: سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک برای هر ترمینال به ۱ گیگابیت می‌رسد
7 نکته طراحی داخلی مدرن برای ایجاد اتاق نشیمن مینیمالیست عالی
مشخصات ظاهری جنیان
چرا نمی توانم به اینترنت متصل شوم؟
مزایا و معایب رژیم OMAD: همه چیزهایی که باید بدانید
مجوز شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در ایران باطل شد
راهنمای گام به گام: چگونه پیاز را خلالی خرد کنیم؟
طرز تهیه ساندویچ تونا کادوی جو اند جوس
مکان‌های ناشناخته ایران: آتشکده کُلْم ایلام و اسرار آن
گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار/ آخرین قیمت سمند، پژو، کوییک، شاهین و دنا
انواع چوب ها را از نظر سختی نرمی و مناسب برای آتش بشناسید
مدافع ویندوز را روشن یا خاموش کنید نحو فعال سازی Defender
روش‌های ساده و مؤثر نگهداری کدو سبز در یخچال و فریزر که باید بدانید
تاثیر تغذیه بر سلامت پوست
تمام آنچه که در رابطه با روت باید بدانید
چرا مسولینِ ما، بعد از آنکه دیگر در قدرت نیستند، تازه متوجه مشکلاتِ مملکت میشوند؟
پاول دورف آزاد شد/ برادر مالک تلگرام تحت تعقیب قرار گرفت
Download Search mbnews95224 چهارشنبه 7 شهريور 1403 بازدید: 161
پاول دورف آزاد شد/ برادر مالک تلگرام تحت تعقیب قرار گرفت

پاول دورف آزاد شد/ برادر مالک تلگرام تحت تعقیب قرار گرفت

گوشی موبایل,گوشی سامسونگ,گوشی نوکیا,گوشی سونی,گوشی سونی اریکسون,گوشی htc,گوشی ال جی,تبلت,تبلت سامسونگ,تلویزیون lcd,تلویزیون led,تلویزیون پلاسما,آیفون,اپل,آی پد,دوربین عکاسی,آندروید,لپ تاپ,لپ تاپ دل




پاول دورف،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی
«پاول دروف»، مدیرعامل و مؤسس تلگرام که از روز شنبه توسط مقامات فرانسوی در فرودگاه پاریس بازداشت شده است، ظاهراً امروز به دادگاه منتقل می‌شود.

به گزارش دیجیاتو، «پاول دروف»، مدیرعامل و مؤسس تلگرام که از روز شنبه توسط مقامات فرانسوی در فرودگاه پاریس بازداشت شده است، ظاهراً امروز به دادگاه منتقل می‌شود. انتظار می‌رود حکم او به‌زودی اعلام شود.

 

خبرگزاری فرانسه تأیید کرده که پاول دورف برای اولین‌بار از زمان بازداشت به دادگاه منتقل می‌شود. به‌نظر می‌رسد که دو خودرو با چراغ‌‎های چشمک‌زن و سرعت زیاد دفتر ملی مبارزه با کلاهبرداری فرانسه که در حومه پاریس قرار دارد را ترک کرده‌اند.

 

حکم پاول دورف ممکن است به‌زودی اعلام شود

برخی منابع پیش‌ازاین خبر دادند که دورف در طی مراحل تحقیقات با قاضی مسئول پرونده گفت‌وگو کرده است. مقامات فرانسوی پیش‌تر مدیرعامل تلگرام را به ضعف نظارت بر محتواهای منتشرشده در این پلتفرم و احتمالاً مشارکت در مواردی همچون تروریسم، مواد مخدر و غیره مرتبط دانستند. در واکنش به این گزارش‌ها، تلگرام در بیانیه‌ای گفته است که دورف چیزی برای پنهان‌کردن ندارد.

 

هم‌زمان با بازداشت دروف، موجی از پیام‌های حمایتی از سوی افراد مختلف همچون ایلان ماسک، ادوارد اسنودن و اعضای جامعه کریپتو منتشر شد. آن‌ها به بازداشت دورف و صحبت‌های مطرح‌شده علیه او اعتراض داشتند.

 

زمان اعلام حکم نهایی پاول دورف هنوز مشخص نیست، اما انتظار می‌رود این حکم به‌زودی اعلام شود. پیش‌تر برخی رسانه‌ها خبر داده بودند که مدیرعامل تلگرام ممکن است حتی به ۲۰ سال حبس نیز محکوم شود. در طی ساعات آینده قطعاً اخبار بیشتری از روند محاکمه دورف منتشر خواهد شد.

 

پاول دورف موسس تلگرام آزاد شد

به گزارش BFMTV، قاضی بازپرس به منظور بازجویی اولیه و طرح احتمالی اتهامات، به بازداشت پاول دورف در بازداشت پلیس خاتمه داده است.

 

طبق گزارش شبکه خبری BFMTV، پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، بلافاصله پس از حضور در دادگاه از بازداشت آزاد شد. قاضی پرونده دستور داد تا دورف از بازداشت موقت برای تحقیقات اولیه و احتمالاً تفهیم اتهام آزاد شود.

 

برادر مالک تلگرام تحت تعقیب قرار گرفت

پالتیکو اعلام کرد که نیکولا دوروف برادر پاول دوروف مالک تلگرام نیز تحت تعقیب قضایی دولت فرانسه قرار گرفته است.

 

پاول دورف، بنیانگذار تلگرام شامگاه شنبه در فرودگاه لوبورژه در حومه پاریس بازداشت شد. بازداشت او بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و فضای مجازی داشت.

 

برادر مالک تلگرام،اخبار تکنولوژی،خبرهای تکنولوژی

 

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8