• فناوری
  • سرگرمی
همچنین در ناتیلوس بخوانید


طرز تهیه قرمه مشهدی: طعمی اصیل از دل خراسان


قطعی ۴۰ درصدی از ظرفیت ورودی اینترنت بین الملل در ایران/ بزودی مشکل برطرف می‌شود
جدیدترین گزارش Speedtest و کاهش سرعت اینترنت در ایران
استایلی شیک و خاص با ست کردن لباس با سبز یشمی
راهنمای انتخاب درب باغ + مدل های درب باغ
داستان بازی Grand Theft Auto 5 کامل ترین داستان
اختلافات کوچک در زندگی: زمینه‌ساز مشکلات بزرگ
شکاف نجومی میان ایده و عمل جمهوری اسلامی
انواع سنگ های آذرین (تشکیل الماس)
خواص دارویی «کیوی» ضد سرطان و سکته، خاصیت «کیوی»
چرا عملیات بازار باز در ایران نمی تواند موفق باشید و شکست می خورد
جدید ترین زمر یا کد تقلب بازی GTA5 V برای PS4
ورود به عصر هوشمند؛ تعداد کاربران هفتگی «ChatGPT» به ۲۰۰‌ میلیون رسید
کامل ترین مطالب در مورد کبد انسان و آناتومی کبد انسان
شور و هیجان به اتاق با پرده های ورزشی
با این روش برای استوری اینستاگرام، کامنت بگذارید
طرز تهیه مربای بامبلبری، مربایی با طعم تابستان
بیوگرافی و عکس های اروین گالستیان بازیگر ارمنستانی
محدودیت‌های جدید شاپرک؛ تیری در تاریکی برای مهار شرط‌بندی آنلاین یا ضربه به اقتصاد دیجیتال؟
بازتاب برخورد قاطع سپاه پاسداران با دزدی دریایی آمریکا در رسانه های ایتالیایی
بیوگرافی سهیل محمودی: شاعر، نویسنده و مجری فرهنگی
طرز تهیه قرمه مشهدی: طعمی اصیل از دل خراسان
Download Search mashhadi2-qorme سه شنبه 13 شهريور 1403 بازدید: 11
طرز تهیه قرمه مشهدی: طعمی اصیل از دل خراسان

طرز تهیه قرمه مشهدی: طعمی اصیل از دل خراسان

اطلاعات بیشتر در رابطه با قرمه مشهدی، طرز تهیه قرمه مشهدی،روش درست کردن قرمه مشهدی،طرز درست کردن قرمه مشهدی،نکاتی برای تهیه قرمه مشهدی،روش های پخت قرمه مشهدی،روش پخت قورمه مشهدی،نحوه درست کردن قرمه مشهدی،مواد لازم برای تهیه قرمه مشهدی به سایت ناتیلوس مراجعه کنید.




نکاتی برای تهیه قرمه مشهدی

نحوه درست کردن قرمه مشهدی

 

قرمه مشهدی: طعمی اصیل از دل خراسان

در این مقاله از ناتیلوس، طرز تهیه قرمه مشهدی را آورده ایم. قرمه مشهدی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهر مشهد است که با ترکیبی از گوشت گوسفندی، پیاز، ادویه‌های مخصوص، طعمی بی‌نظیر و عطرآگین پیدا می‌کند. این غذا معمولاً در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود و یکی از نمادهای آشپزی خراسانی است.

طرز پخت قرمه مشهدی :

قرمه مشهدی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهر مشهد است که با طعمی لذیذ و عطر دلنشینش، زبان هر خورنده‌ای را به تحسین وا می‌دارد. این غذا که در گذشته بیشتر در مجالس و مهمانی‌ها تهیه می‌شد، امروزه نیز جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های مشهدی‌ها دارد. در این مقاله، قصد داریم شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه قرمه مشهدی :

گوشت سردست گوسفند  500 گرم 
فلفل دلمه ای  2 عدد 1 عدد قرمز و 1 عدد سبز 
پیاز  1 عدد بزرگ 
 سیر 2 حبه 
 نمک و فلفل به مقدار لازم 
زردچوبه، آویشن و پودر زنجبیل به مقدار لازم 
فلفل چیلی فلکس به مقدار لازم 

 

طرز تهیه قرمه مشهدی :

ابتدا پیاز را خلالی نازک و یا نگینی خرد کنید و سرخ کنید تا طلایی شود، آن را کنار بگذارید. سپس گوشت ها را به صورت نگینی به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. فلفل ها را هم نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و زمانی که داغ شد گوشت ها را کم کم به آن اضافه کنید و تفت بدهید، زیر شعله ملایم رو به زیاد کنید. اجازه بدهید آب گوشت ها کشیده شود. زمانی که آب و روغن داخل تابه بود فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و تفت بدهید. پودر سیر یا سیر تازه رنده شده، ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید.

 

مواد لازم برای تهیه قرمه مشهدی

طرز درست کردن قرمه مشهدی

 

در این مرحله گوشت پخته است، اما می توانید برای خوشمزه تر شدن آن را داخل دیزی سفالی بریزید، به این صورت که آن را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل دو عدد دیزی سفالی بریزید و روی هر کدام حدود 1 استکان آب بریزید. و درب آن را ببندید و روی شعله ی ملایم گاز قرار بدهید و اجازه بدهید حدود 30 دقیقه خوب بپزند. و جا افتاده شود.

 

شما می توانید این قرمه مشهدی را با برنج و یا نان میل کنید.

 

نحوه درست کردن قرمه مشهدی

روش درست کردن قرمه مشهدی

 

نکات مهم:

• گوشت سر دست نباید خیلی چرب باشد اما مقداری چربی باید داشته باشد که آن ها را با گوشت باید خرد کنید.

• در برخی از دستورها فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی حذف شده و از زعفران برای رنگ و طعم آن استفاده می کنند. که این این کاملا سلیقه ای است.

• می توانید پودر سیر را جایگزین سیر تازه کنید.

• برای تهیه یک قرمه مشهدی خوشمزه، از گوشت تازه و باکیفیت استفاده کنید.

• می‌توانید از کمی دارچین نیز استفاده کنید.

• برای تزیین قرمه مشهدی، می‌توانید از پیاز داغ، کشمش یا بادام نیز استفاده کنید.

• مدت زمان پخت گوشت به نوع گوشت و اندازه قطعات آن بستگی دارد.

• در صورتی که گوشت ها را درشت تر خرد کردید زمانی بیشتری اجازه بدهید بپزند و آب بیشتری داخل دیزی بریزید.

 

نکته: قرمه تنوری مشهدی معمولاً در تنور پخته می‌شود و به همین دلیل طعم دودی و خاصی دارد. اما در خانه می‌توانید آن را در قابلمه یا زودپز نیز تهیه کنید.

 

با رعایت این نکات، می‌توانید یک قرمه مشهدی خوشمزه و اصیل را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

گردآوری: بخش آشپزی ناتیلوس

 


لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی و سرگرمی ناتیلوس   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8