• فناوری
  • سرگرمی


❶آیا قاره امریکا قبل از کریستف کلمب کشف شده بود، و آیا مسلمانان قبل از او این قاره را کشف کرده‌اند؟ 


چرا حتی یک مورد اجبار به حجاب در حکومت پیامبر و علی نداریم
مفاهیم: شبکه مجازی اختصاصی (VPN) چیست؟
بهینه سازی آدرس صفحات برای متور های جستجوگر
خواص برگ کرفس و یک لیوان آب کرفس چیست
تمدن میکِنایی: یکی از تمدن‌های برجسته عصر مفرغ در یونان باستان
متن سخنرانی مهدی نصیری با انجمن اسلامی دانشگاه تبریز
چین رباتی با مغز انسانی می‌سازد؛ گامی به سوی ماشین‌های هیبریدی
دانلود سخنرانی صوتی در مورد امام جواد + زندگی نامه کامل
آشنایی با موی نه در ویتنام: بهشت ساحلی و ماجراجویی‌های آبی
راه‌های جلوگیری از اشتراک‌گذاری بیش از حد در اولین قرار ملاقات
دانلود 22 مداحی و سروده برتر مهدی سلحشور بهترین مهدی سلحشور
مضرات و خواص و فایده های سیب زمینی + خواص و جدول ارزش غذایی
بهترین اعمال مستحبی که یک مسلمان می تواند انجام بدهد؟
در ایران هیچوقت تظاهرات در اعتراض به عملکرد حکومت‌ها نیستند
همه چیز در مورد اپرپیتانت؛ موارد مصرف، عوارض جانبی و تداخلات دارویی
شاهکار دیپلماسی هلال احمر در کنفرانس بشردوستانه رهبران منطقه منا
نبردهای سرنوشت ساز در تاریخ ایران: گذری بر گذرگاه های تاریخ
تصاویرجالب و دیدنی؛ ازگربه حبشی در نمایشگاه در مسکو تا کارناوال جشنواره آسیایی- آفریقایی
«رفع‌ِ تبعیض» خواسته اصلی اعتصاب کنندگانِ صنایع نفت است.
آیا نقدینگی و پایه پولی تحت کنترل است؟
چگونه مشکلات چاپ را در ویندوز برطرف کنم نحو انجام دادن مشکلات پرینتر
توصیه های امام رضا(ع) در خوردن هویج
مشاوره تلفنی با وکیل امور زناشویی
معرفی خواص ویتامین ها و مضرات هندوانه حتما مطالعه کنید
آناتومی ماهیچه های بدن + عکس تمام رنگی و شفاف
دانلود رایگان فیلم آینه بغل
آیا ایران بعد از گینه رکورددار #کودک‌همسری در جهان است؟
تصاویر جذاب و دیدنی امروز؛ از آغاز اکران فصل دوم سریال کره ای بازی مرکب تا سوریه پس از سقوط اسد
چرا رهبر مشکلات زندگی، بانکی، تورم و اقتصادی می داند و کاری نمی کند؟
طراحی سایت دینامیک و استاتیک
مغالطه قیاس مضمر مردود چیست؟/مغالطه ناشی از حذف ارکان استدلال
تصاویرجالب و دیدنی؛ ازمسابقات اتومبیلرانی جایزه بزرگ تا اجرای رقص آئینی در جشنواره خدای باران
امپراتوری ایلان ماسک با ریاست‌جمهوری ترامپ چه تغییری می‌کند؟
آیا پستانک باعث لاغری نوزاد می‌شود؟
بیوگرافی سهیل محمودی: شاعر، نویسنده و مجری فرهنگی
دمنوش سرکه سیب و دارچین برای لاغری؛ معجزه یا یک ادعای بزرگ؟
15 نشانه شبانه دیابت که نباید نادیده بگیرید
بهترین فیلم های 2023؛ ۴ فیلم با استقبال باورنکردنی
شیک ترین مدل های لباس لش مردانه، ترندی تابستانه
تاثیر رسانه‌های اجتماعی بر عزت نفس و رضایت از بدن
آیا قاره آمریکا را ایرانیان کشف کرده اند
If American Iranian Detection


ایکس – شبهه / پایگاه پاسخگویی به سؤالات و شبهات: این نهضت تحریف وقایع تاریخی و ثبت حوادث و اتفاقات و اکتشافات مهم - با تحریف به نفع خود - که اخیراً در ایران خودمان نیز (البته فقط در جریان سیاسی انقلاب) به راه افتاده و توسط برخی از افراد به نام نیز مصراً تعقیب و اِعمال می‌شود، دست کم دو قرن است که در امریکا و اروپا به شدت رواج داشته و دنبال می‌شود. می‌گویند: در امریکا تنها سؤال گزینش دانشجو، که هم سؤال کننده می‌داند دروغ است و هم پاسخ دهنده، همین تاریخ کشف امریکا توسط کریستف کلمب می‌باشد – که اگر دانشجو پاسخ مطلوب را ندهد، رد می‌شود.

البته کریستف کلمب، خودش مدعی کشف قاره‌ای به نام امریکا نبود. او در سال ۱۴۹۲ به این قاره رسید و گمان می‌کرد که به هندوستان رسیده است؛ اما بعدها آمریگو وسپوچی (Amerigo Vespucci ) که یک ایتالیایی بود، اعلام کرد که آنجا یک قاره جدید است. هر چند که قاره جدید نبود، بلکه آنها تازه آن قاره را شناخته بودند.

سرخ پوستان هیچ کدام در قاره امریکا خلق نشده بودند، بلکه مستندات تاریخی نشان می‌دهد که آنها چند هزار سال قبل از میلاد، از طریق سیبری به آن منطقه رفته‌اند. پس این سؤال که با وجود فاصله و وجود دریاهای عمیق مواج ، مردمان چطور به آن دیار رفته‌اند، مرتفع است. از روی یخ رفته‌اند. هر چند که صنعت کشتی‌سازی، از زمان حضرت نوح علیه السلام به بعد، رواج یافت.

سابقه حضور مسلمانان:

كشف سكه‌های عربی در نزدیكی ساحل ونزوئلا در دریای كاراییب، بقایای مساجد و یا اشیای دست‌ساز با خطوط یا اشکال اسلامی، گزارش‌های تاریخی بر جای مانده از مورخان و جغرافی دانان مسلمان (قبل از کریستف کلمب و تاریخ نگاری غرب راجع به امریکا)، سفرهای دریانوردان و ماجراجویان مسلمان در پهنه اقیانوس اطلس را كاملا تایید می‌كند. این شواهد و مستندات و تاریخ مسلمانان منطقه کاراییب، حاکی از آن است که مسلمانان حدود شش قرن قبل از اروپایی‌ها، به این قاره سفرها داشته‌اند.

*- مورخ و جغرافی‌دان مسلمان، ابوالحسن علی بن حسین بن مسعودی (871-957) در كتاب خود با عنوان 'مروج الذهب و معدن الجواهر' كه در زمان حكومت خلیفه عبدالله بن محمد بر اسپانیا نوشته شده آورده است كه 'خشخاش بن سعید بن اسود، كاوشگر مسلمان اهل كوردوبا در سال 889 از آتلانتیك عبور كرده و به سرزمین ناشناخته ای رسید و بعد از مدتی غیبت با گنجینه‌های افسانه ای بازگشت.

*- تاریخ نگار مسلمان "ابوبكر ابن عمر" گفته است كه در زمان حكومت هشام دوم، دیگر كاوشگر مسلمان به نام 'ابن فاروج' اهل گرانادا در فوریه سال (999) در عمق اقیانوس اطلس به پیش رفت. ابتدا در جزایر قناری به دیدار پادشاه رفت و راهش را به سمت غرب ادامه داد و سرانجام در ماه مه سال(999) به آندلس بازگشت.

*- جغرافیدان و نقشه كش مسلمان دیگری به نام، "شریف ادریسی" (1166-1099) در كتاب خود به نام (نزهة المشتاق فی اختراق الآفاق) در قرن دوازدهم، درباره سفر گروهی از دریانوردان شمال آفریقا كه به قاره امریکا پا نهادند، گزارش می‌دهد.

ادریسی می‌نویسد: گروهی دریانورد از لیبسون به درون دریای ظلمت و مه (اقیانوس اطلس) رفتند تا دریابند در آن چیست و تا چه مسافتی ادامه دارد؟ آنان 8 نفر بودند و قایقی پر از مایحتاج همراه خود بردند كه تا چند ماه برایشان كافی باشد. آنان 11 روز دریانوردی كردند تا به ناحیه آب‌های متلاطم و امواجی عظیم و نوری اندك رسیدند و تصور كردند هلاك خواهند شد. بنابراین، كشتی خود را به سمت جنوب هدایت كردند و دوازده روز به سفر ادامه دادند تا سرانجام به جزیره‌ای رسیدند كه دارای سكنه و كشت و زرع بود، اما به اسارت در آمدند و سه روز در زنجیر بودند.

در روز چهارم، مترجمی آمد كه به عربی سخن می‌گفت. او درباره ماموریت‌شان از آنان می پرسید و برای پادشاه ترجمه می‌كرد. آنان اطلاعاتی درباره خود به او دادند. سپس به زندان بازگردانده شدند. هنگامی كه باد غربی شروع به وزیدن كرد، آنان را با چشمان بسته در قایقی گذاشتند و پس از 3 روز قایقرانی به خشكی آوردند و در ساحل رهایشان كردند، در حالی كه دست‌هایشان از پشت بسته بود. روز بعد، جماعتی دیگر پدیدار شدند، آزادشان كردند و به آنان اطلاع دادند كه فاصله آنان تا سرزمینشان به اندازه سفری دو ماهه است... .

*- در کتب تاریخی، سفر شیخ 'زین الدین علی بن مازندرانی' آمده است. سفر او از جنوب مراكش در زمان سلطنت شاه ابو یعقوب (1286-1307) شروع و به جزیره سبز در كاراییب در سال 1291 ختم شده است.

*- شهاب الدین احمد بن فضل الله عمری تاریخ نگار مسلمان نیز در كتاب خود با نام «مسالك الابصار فی ممالك الامصار»، جزییات اكتشافات جغرافیایی دریای مه آلود و تاریك را شرح داده است. *- سایروس گوردون در كتاب "پیش از كلمب"، گزارشی ارایه می‌دهد كه در آن سكه‌های پیدا شده در منطقه جنوب دریای كاراییب را چنین توصیف می‌كند: «در حوالی ساحل ونزوئلا گنجینه‌ای از سكه‌های مدیترانه و تعداد زیادی شبه سكه پیدا شد كه بی‌تردید نمی‌تواند مجموعه‌ای از مسكوكات یك سكه شناس باشد، بلكه ذخیره‌ای از نقدینگی است. تقریبا همه آنها، سكه‌هایی رومی از دوران حكومت اوگوستوس تا قرن چهارم میلادی است. اما دو فقره از این سكه‌ها عربی، و متعلق به قرن هشتم میلادی می‌باشد.

*-البته مورخینی چون: ليو واينر (Leo Weiner)، استاد تاریخ دانشگاه هارواد – در تاریخ نگاری خود نوشته‌اند: البته کریستف کلمب فهمید که قبل از گروه‌هایی از غرب افریقا به این منطقه آمدند و از کاراییب به مناطق مختلف در شمال و جنوب امریکا مهاجرت کرده‌اند. (کتاب امریکا و کشف امریکا، تألیف Leo Weiner).

 



لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی، سرگرمی و اطلاع رسانی   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8