❶هشدار در روز بيشتر از 5 نارنگي نباید خورد؟! | نارنگی
هشدار در روز بيشتر از 5 نارنگي نباید خورد؟!
Alarm Not Ate More Five Tangerine Today
نارنگی خاصیت بسیار دارد ولی اگر که به موقع و در حد لازم مصرف نشود تاثیرات بسیار بسیار مخربی برای فرد ایجاد می کند که میتواند به دلیل فیبر باعث اسهال و دل درد شدید شود همچنین اگر این میوه با شیر مصرف گردد باعث دل پیچه شدیدی میشود که فرد را تا ابد از خوردن نارنگی بیزار می کند لطفا ادامه این مطلب را تا آخر بخوانید...
نارنگي علاوه بر خاصيت اشتهاآوري از جمله ميوههايي است كه براي قلب و معده مقوي بوده و بهعنوان يك اشتهاآور طبيعي براي بيماران كماشتها و افرادي كه تمايل به افزايش وزن دارند، تجويز ميشود
نارنگي علاوه بر خاصيت اشتهاآوري از جمله ميوههايي است كه براي قلب و معده مقوي بوده و بهعنوان يك اشتهاآور طبيعي براي بيماران كماشتها و افرادي كه تمايل به افزايش وزن دارند، تجويز ميشود. دكتر رضا حشمت درمانگر طب سنتي چين درباره خواص درماني اين ميوه زمستاني جزئيات بيشتري را با خوانندگان سيب سبز در ميان ميگذارد.
درمان نفخ شكم با نارنگي
افرادي كه به نفخ شكم مبتلا هستند با مصرف ميوه نارنگي به تنهايي ميتوانند به درمان نفخ شكم خود بپردازند. اين گروه ميتوانند ميوه نارنگي را به تنهايي ميل كنند يا از آب نارنگي يا ميوه خشك شده نارنگي مصرف كنند. اين مواد همگي خاصيت ضدنفخ دارند. حتي افرادي كه تمايل دارند ميتوانند ميوه خشك شده نارنگي را بهصورت پودر در آورده و آن را به غذاي خود اضافه كنند تا اثر نفاخي غذا را از بين ببرد.
نارنگي اكسپكتورانت طبيعي
ميوه نارنگي از بهترين داروهاي طبيعي ضدسرفه است كه به اكسپكتورانت طبيعي در ميان درمانگران طب سنتي چين معروف است. مصرف اين ميوه زمستاني به افرادي كه مبتلا به سرفههاي خلطدار هستند، بسيار توصيه ميشود. اين ميوه همانند شربت اكسپكتورانت خاصيت خلطآور دارد و موجب تخليه اخلاط موذي از گلو و كاهش سرفههاي بيمار ميشود.
7 خواص كاربردي و درماني نارنگي
شايد تا امروز نارنگي را تنها بهعنوان يك ميوه خوش آب و رنگ و خوشمزه ميشناختيد اما با مطالعه اين نكات خواهيد ديد كه اين ميوه در برخي شرايط بحراني ميتواند مانند دارويي شفابخش به كمك شما بيايد.
افرادي كه دچار مسموميت با الكل ميشوند ميتوانند اين مسموميت را با نوشيدن آب نارنگي يا خوردن نارنگي تازه برطرف كنند. خاصيت سمزدايي نارنگي به بيمار كمك ميكند تا خيلي سريع بر مسموميت و ضعف خود غلبه كند.
اگر به فشار خون مبتلا هستيد، نوشيدن آب نارنگي تازه يا افزودن ميوه خشك شده آن به غذا به بيمار كمك ميكند تا فشار خون خود را كاهش داده و آن را كنترل كند.
افرادي كه نياز به دريافت پتاسيم بيشتري دارند ميتوانند از طريق ميوه نارنگي، پودر نارنگي يا آب اين ميوه زمستاني ميزان پتاسيم مورد نياز خود را جبران كنند.
پوست خشك شده نارنگي يكي از مفيدترين بخشهاي اين ميوه زمستاني براي بهبود سرفههاي روزهاي سرد زمستاني است.
در مصرف نارنگي زيادهروي نكنيد...
زيادهروي در مصرف تمامي موادغذايي عوارض جانبي متعددي به همراه دارد؛ نارنگي نيز از اين امر مستثنا نيست و مصرف بيش از 5عدد نارنگي در روز ممكن است دردسر آفرين باشد.
افراط در مصرف نارنگي موجب افزايش گاز روده شده و ناراحتيهاي گوارشي براي مصرفكننده به همراه ميآورد.
نارنگي از آن جهت كه راحتترين ميوه براي خوردن است و پوست آن به سادگي جدا ميشود بيشتر توسط بچهها خورده ميشود. بنابراين بايد مراقب بچهها بود زيرا مصرف بيشازاندازه نارنگي آنها را به اسهال و كندي عملكرد رودهها مبتلا ميكند.
يكي ديگر از عوارض مصرف بيشازاندازه نارنگي بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرفكننده است.
مراقب باشيد هرگز نارنگي را بهصورت مخلوط با شيرگاو ميل نكنيد. تركيب اين 2 موجب بروز دردهاي شكمي ميشود.
نارنگي و تداخل دارويي
افرادي كه در نسخه دارويي آنها داروهايي وجود دارد كه به افزايش ميزان پتاسيم خونشان كمك ميكند، بايد مراقب باشند كه مصرف همزمان اين دارو با نارنگي موجب افزايش بيشازحد پتاسيم در بدن آنها ميشود و اين مسئله خود عوارض جانبي متعددي بهدنبال دارد. بنابراين افرادي كه از داروهاي حاوي پتاسيم مصرف ميكنند بايد در مصرف نارنگي دقت كنند و حتما با مشاوره متخصص خود اين ميوه را مصرف كنند.