فونت ایران سنس دانلود رایگان فونت ایران سنس اصل دانلود 5 نسخه از فونت ایران سنس دانلود رایگان فونت ایران سنس اصل نسخه های فونت ایران سنس دانلود رایگان فونت ایران سنس برای طراحی وب سایت و ساخت نرم افزار فونت ایران سنس درج و دانلود فونت ایران سنس سریف
چرا فونت ایران سنس؟
۵ نوع فونت با ویژگیها و کاربرد های مختلفدر نسخه فعلی (IRANSans4) پنج نوع فونت مختلف با کاربردهای متنوع در بسته دانلودی وجود دارد:
۱ WebFonts: فونتهای ویژه استفاده در وبسایت
۲ MobileFonts: فونتهای ویژه استفاده در نرم افزارهای تلفن همراه
۳ SmallSizeFonts: فونتهای سایز کوچک ویژه حروفچینی و صفحه آرایی نشریات
۴ Non_English: فونتهای فاقد حروف و کاراکترهای انگلیسی
۵ Farsi_numerals: فونتهای غیر استاندارد که ظاهر اعداد انگلیسی را فارسی نشان میدهد
تنوع وزنها
خانواده فونت ایران سن سریف شامل ۵ وزن مختلف (خیلی نازک ، نازک ، معمولی، متوسط و بولد) است. که هر وزن با توجه به اندازه فونت، اهمیت خوانایی یا نمایشی بودن نوشته، سبک طراحی و یا حتی تیرگی و روشنی طرح میتواند کاربرد خاص خود را داشته باشد.
خوانایی بیشتر
فونت ایران سنس بنابر دو علت به نسبت دیگر فونتهای سن سریف فارسی خوانایی بیشتری دارد. یکی اینکه به سلیقه و سبک فونتهای رایج در ایران نزدیک است و دوم اینکه ساختاری کاملاً حساب شده برای دستیابی به وضوح بیشتر در اندازه ریز دارد.
چند زبانه بودن و اعراب گذاری دقیق
فونت ایران بجز فارسی همه کاراکترهای زبان عربی، انگلیسی و دیگر زبانهای خاورمیانه ای مانند اردو، کردی و … را شامل میشود. و اعراب گذاری دقیقی دارد.
هماهنگی فارسی و انگلیسی
در نسخه های قبلی فونت ایران سنس اهمیت کمتری برای بخش انگلیسی فونت قائل شدیم. اما به مرور و بر اساس بازخورد کاربران متوجه شدیم. زیبایی و هماهنگی حروف انگلیسی با فارسی از اهمیت زیادی برخوردار است.
فونتهای ایران به نسبت دیگر فونت های فارسی کارکترهای کامل تر و استانداردی دارد. جالب است بدانید اغلب فونتهای رایگان موجود توسط افراد مختلف دستکاری شده است و کارکترهای آنها جابهجا شده است. این غیر استاندارد بودن اگرچه در برخی موارد کار شما را آسان میکند اما ممکن است پس از انتقال متن به فضای دینامیک متوجه شوید که اشتباهات تایپی زیادی داشته اید و متوجه آنها نشدهاید.
سنسریف چیست؟
واژه سنسریف در تایپوگرافی لاتین به تایپ فیس هایی گفته میشود که فاقد زوائد تزیینی فونت های کلاسیک باشند. در فارسی هم هنگامی که یک تایپ فیس از حال و هوای خوشنویسی و سنتی دور می شود و فونتی طراحی میشود که تقریباً ضخامت یکسانی دارد را می توان سنسریف خطاب کرد. فونتهایی مانند یکان، ترافیک، رویا و ایران سنسریف از این قبل هستند.
فونتهای سن سریف برای استفاده در محیط های دیجیتال (صفحه نمایش) انتخاب مناسب تری هستند.
به نسبت رسانه های چاپی فونتها در محیط های دیجیتال شرایط متغییری دارند. تیرگی روشنی، تراکم پیکسلی و اندازه صفحه نمایش برای هر کاربر متغییر است. در این شرایط ممکن است ظرافت ها و جلوههای تزئینی فونت به خوبی نمایش داده نشود. فونت های سن سریف سعی می کنند تا حد ممکن ساده باشند تا خطر تغییر شکل در صفحه نمایشهای مختلف را به حداقل برسانند.
علاوه بر سادگی ساختار، حس و حالی مدرن و امروزیِ فونتهای سن سریف باعث میشود که طراحان رابط کاربری رسانه های دیجیتال تمایل بیشتری به استفاده از فونت های سن سریف داشته باشند تا فونتهای سنتی سبک خوشنویسی. مطمئناً محیط گرافیکی یک نرم افزار موبایل باید تفاوت هایی با صفحات یک کتاب یا روزنامه چاپی داشته باشد!