• فناوری
  • سرگرمی


❶دانلود متن تمامی درس های علوم هشتم، متن تمامی درس های علوم هشتم + دانلود PDF علوم هشتم | درس های علوم کلاس هشتم 


طرز تهیه نان کدو تنبل سالم
مشخصات کامل و قابلیت‌های هوش مصنوعی سری گلکسی S۲۵ فاش شد
کوه سنگی مشهد: جاذبه‌ای طبیعی با تاریخچه‌ای کهن
کاروانسرای زین‌الدین؛ شاهکار معماری صفوی در قلب کویر یزد
ترفندهای ساده برای اینکه حمام شما گرانتر به نظر برسد
معرفی مدلی از هوش مصنوعی که مانند آدمیزاد قادر به استدلال است
بازتاب برخورد قاطع سپاه پاسداران با دزدی دریایی آمریکا در رسانه های ایتالیایی
جلوه‌های هنری ایتالیا: دنیای شگفت‌انگیز صنایع دستی این کشور
ژولیوس سزار: فرمانده نظامی روم که تاریخ را تغییر داد
چرا دور موتور خودرو من هنگام پارک بالا و پایین می شود؟
اماواگرهای انتخاب جایگزین احتمالی بایدن
دعای روز اول ماه رمضان
عکس روز ناسا؛ ابر مولکولی «شکارچی» در یک شب زمستانی
انواع روغن زیتون و تفاوت‌های آنها: چگونه بهترین انتخاب را داشته باشیم؟
زندگینامه و آثار صادق چوبک: نمایی از دنیای تاریک و پیچیده انسان‌ها
بررسی موشکافانه رفتار احتمالی بانک مرکزی اروپا در تقویت یورو
بهینه سازی آدرس صفحات برای متور های جستجوگر
آیا سرمایه ای که پدر هدیه داده است خمس دارد ؟
خوردن بیش ازحد فلفل تند، موجب مرگ می‌شود نخورید
ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟
غلبه بر لغزش؛ راهکارهای پیشگیری از عود اعتیاد
طبیب ایران
اسپیرولینا برای سلامت پوست و مو + از کجا این جلبک اعجاب آسا را بخریم؟
چگونه به فرزندمان عادات سالم زندگی بیاموزیم؟
رباتی که دانشمند شیمی شد!
حوصله ندارم | حوصله هیچ کس و هیچ چیزی رو ندارم
اختلال سراسری در اینترنت کشور به دلیل قطعی مسیر فیبر در مرز گرجستان و ارمنستان
این موتورسیکلت هم روی زمین و هم در آسمان حرکت می‌کند
کشف رازهای معبد گالاپاتا راجا ویهارا (+تصاویر)
رئیس ناسا استعفا کرد
آیا ارزش تولید ناخالص داخلی ایران بیشتر از ترکیه و عربستان است؟
فواید فلفل قرمز برای سلامتی انسان + خواص غذایی و دارویی فلفل
آشنایی با خواص و مضرات بلوبری خشک
معرفی دوربین حرارتی از سری ویزسنس داهوا پارتنامبر DH-TPC-BF1241 جدیدترین محصول نظارت گستر ایمن
ال‌جی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی خود، ربات‌های انسان‌نما می‌سازد
هر آنچه درباره واردات خودروهای سواری کارکرده باید بدانید
خواص عجیب فندق برای درمان بیماری پوست و مو
دانلود مداحی دهه اول محرم بهترین مداحی محرم + متن
دانشمندان جنس «مرکز کرۀ ماه» را شناسایی کردند
زندگینامه لبابه بنت الحارث، همسر حضرت عباس (ع)
علوم
OLOOM


اگر به محیط اطراف خود به دقّت نگاه کنید، مواد گوناگون و متنوعی را می توانید ببینید. برخی از این مواد فقط از یک نوع ماده تشکیل شده اند؛ امّا بعضی دیگر از دو یا چند ماده به دست آمده اند. بیشتر موادی که ما در زندگی با آنها سرو کار داریم از دو یا چند ماده تشکیل شده اند. این مواد، مخلوط نامیده می شوند.


+ ادامه مطلب
همه مواد، انرژي شيميايي ذخيره شده دارند؛ به طوري که در اثر تغييرهاي فيزيکي و شيميايي انرژي آنها تغيير مي کند. چگونه مي توان از انرژي ذخيره شده در مواد استفاده کرد؟ آيا مي توان انرژي شيميايي مواد را به انرژي الکتريکي و گرمايي تبديل کرد؟


+ ادامه مطلب
تا حدود ۱۵۰ سال قبل دانشمندان اعتقاد داشتند، اتم کوچک ترین ذرهٔ تشکیل دهندهٔ ماده است. با پیشرفت علم و فناوری، دانش و پژوهش گسترش یافت و اطلاعات بیشتری به دست آمد. این اطلاعات نشان داد اتم ها نیز از ذره های کوچک تری ساخته شده اند. در این فصل به دنیای درون اتم ها می رویم و با ذرّه های تشکیل دهندهٔ اتم ها و نقش آنها در رفتار و خواص مواد آشنا می شویم.


+ ادامه مطلب
هنگامی که با توپ بازی می کنید، چشمانتان جهت حرکت توپ را می بیند و با پا به سمت توپ حرکت می کنید و به آن ضربه می زنید. در همین حال ضربان قلب و تنفس شما نیز افزایش می یابد و پوست بدنتان با عرق کردن، گرمای اضافی بدن را دفع می کند. ولی هنگام استراحت، حرکات بدن، ضربان قلب، تنفس و میزان عرق کردن شما کاهش می یابد.


+ ادامه مطلب
وقتی وارد محیط جدیدی مثل بوستان می شوید، بعضی از احساس های خود را بیان می کنید. چه بوی خوبی؛ چه گل های زیبایی؛ هوا کمی سرد است؛ این صدای چه پرنده ای است؟ بیان این احساس ها نشان دهندهٔ رسیدن اطلاعاتی از محیط اطراف به دستگاه عصبی است. اطلاعات چگونه از محیط پیرامون به دستگاه عصبی وارد می شوند؟


+ ادامه مطلب
دستگاه عصبی با همهٔ توانایی خود و انشعاباتی که در تمام نقاط بدن دارد، تنها دستگاه هماهنگ کنندهٔ بدن نیست. بسیاری از رفتارهای بدن به نوع دیگری از ارتباط و هماهنگی بین بخش های مختلف بدن نیاز دارند که ایجاد آن به عهدهٔ دستگاه هورمونی است.


+ ادامه مطلب
چه چیزی سبب می شود بعضی پوست تیره و بعضی پوست روشن داشته باشند؟ آیا می توان گیاهی تولید کرد که در تاریکی، نورانی شود؟ امروزه انسان با زیست فناوری توانسته است پاسخ بعضی از این پرسش ها را به دست آورد و در تلاش است تا با استفاده از آن، جانداران را تغییر دهد.


+ ادامه مطلب
چه ویژگی ای در جانداران هست که سبب می شود، جمعیت یک نوع از آنها زیاد شود؟ اگر افراد یک نوع جانور نتوانند تولید مثل کنند، چه اتفاقی می افتد؟ جانداران متفاوتی که در اطراف شما وجود دارند، چگونه تکثیر می شوند؟ در جدول ۱ تعدادی از ویژگی های جانداران آمده است. زیر هر ویژگی نقش آن را بنویسید. به نظر شما چه تفاوت اساسی بین تولید مثل و ویژگی های دیگر جانداران وجود دارد؟


+ ادامه مطلب
استفادهٔ گسترده از وسیله های الکتریکی در زندگی امروزی، بسیار عادی است. لامپ، تلویزیون، تلفن همراه، جاروبرقی، لباس شویی، اتو، رایانه، ماشین حساب، رایانۀ کیفی لپ تاپ تنها تعداد اندکی از وسایل الکتریکی اند که ما با آنها سروکار داریم. همه. اين وسايل بر اساس قوانين الکتريسيته طراحي و ساخته مي شوند. در عصر حاضر شناخت اصول الکتريسيته و به کارگيري آن براي ايمني، رفاه و آسايش انسان اهميت فراوان دارد.


+ ادامه مطلب
بسیاری از دانش آموزان شیفتهٔ آهن ربا هستند. شاید بیشتر به این سبب که آهن ربا از دور عملمی کند. به کمک آهن ربا می توان میخی در نزدیکی آن را حتی وقتی یک تکه چوب بین آنها باشد به حرکت در آورد؛ به همین ترتیب، جراح مغز و اعصاب می تواند با حداقل آسیب به مغز، الکترودهایی در آن کار گذارد یا چشم پزشک، براده های آهن را از چشم بیمار خارج کند.


+ ادامه مطلب
با دقت به محیط اطراف خود بنگرید و سعی کنید مواد اولیهٔ سازندهٔ وسایل، تجهیزات و امکانات اطراف خود را شناسایی کنید. حتماً به این نتیجه می رسید که از مصالح به کار رفته در ساختمان، شیشه، پنجره، میز و نیمکت های فلزی تا دارو های مورد استفاده در پزشکی، خمیر دندان، عینک، قطعات الکترونیکی رایانه و تلفن همراه، مغز مداد و غیره همگی بخشی از مواردی هستند که به طور مستقیم و غیر مستقیم از مواد سازندهٔ سنگ کره به دست می آیند.


+ ادامه مطلب
اگر به اطراف خود توجّه کنیم، مواد گوناگونی را می بینیم که از آنها در زندگی خود استفاده می کنیم. بعضی از آنها خیلی مهم اند و بعضی اهمّیت کمتری دارند. یکی از این مواد که در مدرسه، خیابان، طبیعت و ... با آن سر و کار داریم، سنگ است. آیا می دانید سنگ ها چگونه به وجود می آیند؟ آیا سنگ ها با هم فرق دارند؟ سنگ ها از چه موادی تشکیل شده اند؟ در این فصل با شیوهٔ تشکیل، انواع و کاربرد سنگ ها آشنا می شوید.


+ ادامه مطلب
سنگ ها معمولاً محکم و سخت اند؛ اما به رغم سختی زیادشان به مرور زمان خرد، و به قطعات ریزتر تبدیل می شوند. این تغییرات خود موهبتی است که امکان زیستن در سطح زمین را برای ما فراهم کرده است. آیا می دانید اگر این تغییرات نبود، چه مشکلاتی برای زیستن در سطح زمین وجود داشت؟ آیا می توانید سطح زمین را بدون خاک تصور کنید؟ آیا زیستن در سطح زمین بدون وجود خاک میسر است؟


+ ادامه مطلب
معماران ایران زمین در بناهایی که می ساختند، بسیار هنرمندانه از نور و ویژگی های آن استفاده می کردند. دریاچه های آبی رنگ، جنگل های سبز، ابرهای سفید، غروب سرخ رنگ خورشید برای هر شخصی که آنها را می بیند، لذت بخش است؛ ولی با مطالعهٔ بخشی از علوم به نام نورشناسی، که رفتار نور را بررسی می کند، می توان به درک بهتری از دنیای قابل مشاهده دست یافت.


+ ادامه مطلب
هنگام حرکت مایل نور از یک محیط شفاف به محیط شفاف دیگر، مسیر آن تغییر می کند. این پدیده که شکست نور نامیده می شود، جلوه های بسیار زیبا و مهیجی در طبیعت پیرامون به وجود می آورد. در فصل قبل با انتشار نور در خط راست و تشکیل تصویر در آینه های مختلف در اثر بازتاب نور آشنا شدیم. در این فصل به آثار ناشی از شکست پرتوهای نور هنگام عبور از یک محیط شفاف به محیط شفاف دیگر خواهیم پرداخت.


+ ادامه مطلب

  • فناوری
  • سرگرمی

لطفا نظر خود را درباره مطلبی که خوانده‌اید، بنویسید...
نام شریف شما :
آدرس ایمیل:
مطلب :
کپی از مطالب این سایت تنها با ذکر فاتحه رایگان است
مجله تفریحی، سرگرمی و اطلاع رسانی   Natilos.ir © 2024 - 2015
V 9.8